Na sta mi pare bacamo
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Malo sta u danasnjem svijetu je bilo sigurno kao sto je bilo to da ce ramsey biti flop 
Alegri odlicna presica, bas se razvezao, kao da je analiticar
. Samo imam osjecaj da on Chiesu nesto ne mirise, ili ima neki poseban nacin da ga isprovocira da bude vrhunski igrac.
Zanimljivo da je i Alegri misljenja da Benta i Locatelli najbolje idu jedan uz drugog u vezi.
Za Rabiota je Alegri definitivno upravu, taj covjek ima problem u glavi, mozda puca pod pritiskom, jer ima sve da bude top vezni.
Zanimljivo da je i Alegri misljenja da Benta i Locatelli najbolje idu jedan uz drugog u vezi.
Za Rabiota je Alegri definitivno upravu, taj covjek ima problem u glavi, mozda puca pod pritiskom, jer ima sve da bude top vezni.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Zasto verati i donaruma ne igraju za Juventus 
Nisu imali za kifle onomad.
Zar nema pravo neki u-23 tipa Soule, ako ima trebao se bar 1 napadac zvati?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
A koliko znam nije prijavio Kaio Jorge-a za LP, jest da je i on povrijeđen al eto 
A i Arthura mislim iako se znalo da bi trebao biti fit. Ovako moraju čekati da se prođe pa tek od osmine.
Taman Ramseya da skinu, u januaru ga pustiti ako treba džaba jer je on samo trošak postao.
Jer se nije prepoznalo da je 12M smiješno za takvog talenta. Valjda je Italijanima nezamislivo da u drugoj ligi može biti igrač vrijedan kupovine. Uz to, tada im je 12M bilo ogromno. Vidal je plaćen 10,5.
Baš me zanima da li će Fagiolia vratiti ako prekuca u Seriji B. A dobro je krenuo.
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Gledajuci Veratija ba EP, njegove povrede i temperament, dalo bi se razmisljati o tome dal bi bio toliko TOP investicija.Pogba je napisao/la: ↑29 sep 2021, 14:11A i Arthura mislim iako se znalo da bi trebao biti fit. Ovako moraju čekati da se prođe pa tek od osmine.
Taman Ramseya da skinu, u januaru ga pustiti ako treba džaba jer je on samo trošak postao.
Jer se nije prepoznalo da je 12M smiješno za takvog talenta. Valjda je Italijanima nezamislivo da u drugoj ligi može biti igrač vrijedan kupovine. Uz to, tada im je 12M bilo ogromno. Vidal je plaćen 10,5.
Baš me zanima da li će Fagiolia vratiti ako prekuca u Seriji B. A dobro je krenuo.
Ali, koliko se prica o tim omladincima koji su bili u nastanku i masno placeni, pa nestali sa lica zemlje? Prvi mi pada onaj Pelegri, Pelegrini iz Genove.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Pellegri je u Milanu sad.
Ali ne mogu se porediti on i Marco, sjećam se da sam gledao Seriu B zbog njega i Insignea što nikada ne bih.
Pellegri je dao par golova sa 17 godina i odmah unovčen, a onda imao velike probleme s povredama.
Edit: Momak je u karijeri dao 5 golova, a odigrao samo 35 utakmica.

Ali ne mogu se porediti on i Marco, sjećam se da sam gledao Seriu B zbog njega i Insignea što nikada ne bih.
Pellegri je dao par golova sa 17 godina i odmah unovčen, a onda imao velike probleme s povredama.
#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
"Radilo se o ideji da jedan igrač, čak i najbolji na svijetu, može garantirati pobjede. Cristianova prisutnost je na nas jako utjecala. Samo treninzi s njim davali su nam nešto više, ali u podsvijesti su igrači počeli misliti da je njegova prisutnost dovoljna za pobjeđivanje u utakmicama. Počeli smo podbacivati u radu, poniznosti, žrtvovanju, želji da budemo tu jedni za druge svaki dan. Mislim da se to moglo vidjeti", objasnio je Bonucci pa nastavio:
"Možda se podrazumijevalo da je za našu pobjedu dovoljno samo dodati loptu Cristianu, ali on je trebao nas koliko i mi njega. Momčad je ta iz koje iskače pojedinac, čak i onaj koji je najbolji na svijetu."
Jednostavno objasnjeno...
Eto, sada radite sve sto niste...pocnite se boriti svih 90' pizdeci...danas je pravi test...FINO ALLA FINE!!!!!
"Možda se podrazumijevalo da je za našu pobjedu dovoljno samo dodati loptu Cristianu, ali on je trebao nas koliko i mi njega. Momčad je ta iz koje iskače pojedinac, čak i onaj koji je najbolji na svijetu."
Jednostavno objasnjeno...
Eto, sada radite sve sto niste...pocnite se boriti svih 90' pizdeci...danas je pravi test...FINO ALLA FINE!!!!!
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Kakav kraljPogba je napisao/la: ↑29 sep 2021, 15:30Pellegri je u Milanu sad.
![]()
Prijavljen je Arthur, a Kaio i Pellegrini nisu. Ima i B lista za LP u slučaju povreda na kojoj su u23 igrači ili Primavera, ali su povrijeđeni Da Graca i još neko od napadača.
Rovella, Fagioli i Ranocchia dosad igraju dosta na posudbama i nisu loši.
Rovella, Fagioli i Ranocchia dosad igraju dosta na posudbama i nisu loši.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Burberry46
- Kontakt:
X mi je ok rezultat. Ako bude pobjeda jos bolje.
Ramsey sta vise reci za njega, vjecno povrijedjen. Velika fula.
Ramsey sta vise reci za njega, vjecno povrijedjen. Velika fula.
1946
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Berna lazna devetka. I zvanično je igrao sve.
Ne znam, imas napadaca, cemu onda ovo? Ali bar imamo neku opciju u drugom.
Takodjer Chiello na klupi, protiv Lukakua u svaka doba dana i noci je Bonnuci trebao na klupu. Zapata vibes.
Ne znam, imas napadaca, cemu onda ovo? Ali bar imamo neku opciju u drugom.
Takodjer Chiello na klupi, protiv Lukakua u svaka doba dana i noci je Bonnuci trebao na klupu. Zapata vibes.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 29 sep 2021, 20:00, ukupno mijenjano 2 puta.
#MaxOUT
#MaxOUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.