Tuzla City
FK Sarajevo
Zrinjski
Zeljo
Velez
Siroki
Borac
Radnik
Leotar
R.Prijedor
samo Sloboda i Posusje nema igraca.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ko ce kupiti ove ublehe,ovdje se samo mogu menađeri i roditelji po mahali hvaliti kako imaju sina igraca u reprezentaciji.Da bi nekog prodao mora imati i neki kvalitet a ovdje je toga najmanjeGoalgetter je napisao/la: ↑27 sep 2021, 19:00U21 je bila i ostala najvece leglo kriminala i prodavanja sumnjivih igraca, babinih sinova, menedzerskih pulena. Selektor se tu najmanje pita, sad je Starcevic, jucer Nestorovic, od nastanka ove reprezentacije se uvijek sumnjiva imena provlace kroz U21 reprezentaciju, kao sto smo i raspravljali na temi A-Repke, selektori reprezentacija se ne pitaju jedini oko spiska, imaju tu mnogo drugih ljudi koji su umjesani.
Sto se tice spiska, bas kriminalan. Ovo je vec ofirno stvarno.![]()
Mozda ce biti pozvan u nasu u19Vucevich je napisao/la: ↑28 sep 2021, 13:51https://repre.fotbal.cz/nominace/nominace/582
Denis Alijagić nije na spisku juniorske reprezentacije Češke za kvalifikacije, kakva li je sad situacija? Ima li sportskog "novinara" da možda istraži?
Ma prije ce saznat neki forumas preko instagrama da ga pita sta se desava, nego neki "novinar".Vucevich je napisao/la: ↑28 sep 2021, 13:51https://repre.fotbal.cz/nominace/nominace/582
Denis Alijagić nije na spisku juniorske reprezentacije Češke za kvalifikacije, kakva li je sad situacija? Ima li sportskog "novinara" da možda istraži?
Kada je u pitanju reprezentativni nogomet, Alijagić je nastupao za U15 reprezentaciju Češke, ali kada je došao poziv U17 reprezentacije Bosne i Hercegovine, jednostavno nije imao dilemu.
“Kada sam dobio poziv za reprezentaciju BiH bilo mi je zaista jako drago. U prvoj utakmici nisam postigao pogodak, trebalo mi je malo vremena da se uigram sa momcima. Već poslije je sve bilo odlično. Veselim se svakom nastupu za reprezentaciju BiH. Postići pogodak i upisati pobjedu sa reprezentacijom je nešto najviše što mogu postići. Moram priznati da mi već nedostaju nastupi za reprezentaciju. Fali mi to.“, sa posebnom emocijom u glasu o nastupima za mlađe kategorije bh. nacionalnog tima govori jedan od najperspektivnijih napadača svog uzrasta.
“Za U17 reprezentaciju sam odigrao sedam utakmica i postigao pet golova. Posebno sam zadovoljan sa tri odigrane kvalifikacijske utakmice, gdje sam postigao i tri gola, bio prvi strijelac naše grupe i treći strijelac kvalifikacija ukupno. Žao mi je što nismo prošli dalje i plasirali se na Europsko prvenstvo, ali se nadam i vjerujem da ću sa našom U19 reprezentacijom uspjeti obezbijediti plasman na veliko takmičenje.“, govori napadač Slavije.
Plus ga čekaju Schik i Hložek u A selekciji.