Rule_hz je napisao/la:KB-hoces li trejdat Garnetta i Kobea?
Garnett bi i mogao u nekim kombinacijama a Kobe ne dolazi u obzir
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Rule_hz je napisao/la:KB-hoces li trejdat Garnetta i Kobea?
Mada sa Wallace-om nisam dobio na procentu suta ali u skokovima svakako. A ni vjerovao nisam da cu sa tobom ikad napraviti trejddema je napisao/la:a meni su trebale asistencije,pa dobijas i skok i blokade s wallaceom a prince je koristan svakako,interesantno ja ga trade bez da je za mene ijednu utakmicu odigrao.edo3majka je napisao/la:Eto Dema prihvatio sam trade Wall/Brooks - Wallace/Prince dobio sma na skokovima sto me raduje jer sam okrenu list i poceo da igram na skokove, blokade i postotak suta.
Evo prihvatio.majestic24 je napisao/la:jose poslao sam ti jedan trade pa provjeri
wallace je trenutno na nekih 15 poena a do povrede je bioo na 18p ici ce on jos gore a isto se nadam da ce i wall bit bolji,hehe dobra ti ta tvrd orah a nisi ni ti bas lagan gm,a vjerujem da si bio stalno ovdje da bi bio bar 6edo3majka je napisao/la:Mada sa Wallace-om nisam dobio na procentu suta ali u skokovima svakako. A ni vjerovao nisam da cu sa tobom ikad napraviti trejddema je napisao/la:a meni su trebale asistencije,pa dobijas i skok i blokade s wallaceom a prince je koristan svakako,interesantno ja ga trade bez da je za mene ijednu utakmicu odigrao.edo3majka je napisao/la:Eto Dema prihvatio sam trade Wall/Brooks - Wallace/Prince dobio sma na skokovima sto me raduje jer sam okrenu list i poceo da igram na skokove, blokade i postotak suta.![]()
![]()
tvrd si orah svakako
![]()
![]()
hehe,dobio me za jednu blokadu,aaaaaaaaa...ili postak suta razlika od 0,05%dema je napisao/la:majestic rekoh ti je da ces izgubit 5-4 tezak mec,jedva te dobih
956 poena i 76 trica su moji ubacili u ovoj sedmici,sad sam popravio i asistencije gdje sam medju najgorim u ligi do sad.
da a da mi je noah igrao dobio bi te za 5,ajde reci koliko si u tricama i poenima bio u minusu,pruzio si dobar otpor cak si mislio i da ces dobit al u zadnji tren preokretmajestic24 je napisao/la:hehe,dobio me za jednu blokadu,aaaaaaaaa...ili postak suta razlika od 0,05%dema je napisao/la:majestic rekoh ti je da ces izgubit 5-4 tezak mec,jedva te dobih
956 poena i 76 trica su moji ubacili u ovoj sedmici,sad sam popravio i asistencije gdje sam medju najgorim u ligi do sad.
ostaje taj datum.jose je napisao/la:Pitanje za komesara: ostaje li ovaj defaultni datum za trade deadline (3.3.2011.) ili ce se nesto mijenjati? Da ne bude da poslije bude nekih pomijeranja, zato sto neko nije upratio.
Felton???Rule_hz je napisao/la:dajte mi jos asistencije mada imam i kidda ima li mi ko sta ponuditi..
edo3majka je napisao/la:Felton???Rule_hz je napisao/la:dajte mi jos asistencije mada imam i kidda ima li mi ko sta ponuditi..
Po mogucnosti SF-a ili skokova i Field GoalsRule_hz je napisao/la:edo3majka je napisao/la:Felton???Rule_hz je napisao/la:dajte mi jos asistencije mada imam i kidda ima li mi ko sta ponuditi..
sta zelis za njega
edo3majka je napisao/la:Kako je ovo moguce da se dozvoli ovaj trejd Ginobili/Paul/Lee za Dudley/Millsap/J.Richardson/Farmar ?
Msilim da ovo nema smisla, ja se yebenisem da napravim sto bolju ekipu i dajem svoje zvijezde a neko ovako lagano dolazi do najvrednijih igraca.
edo3majka je napisao/la:Kako je ovo moguce da se dozvoli ovaj trejd Ginobili/Paul/Lee za Dudley/Millsap/J.Richardson/Farmar ?
Msilim da ovo nema smisla, ja se yebenisem da napravim sto bolju ekipu i dajem svoje zvijezde a neko ovako lagano dolazi do najvrednijih igraca.
dema je napisao/la:edo3majka je napisao/la:Kako je ovo moguce da se dozvoli ovaj trejd Ginobili/Paul/Lee za Dudley/Millsap/J.Richardson/Farmar ?
E ovo je vec providno,e za istu noc se dese na yahoo i espn 2 trade
na yahoo gdje komesar lose stoji daje
chris paul,manu ginobili,david lee za smijesne igrace
dudley,j rich,farmar i milsap jer ted mosby je 4 na yahoo
a na espn mu uzvraca ted mosby jer je tamio slab a wolvy tamo prvi
i daje howarda,lova i j richa za
gasola,udriha,wrighta,blatche
dovoljno je rec da su howard i love mislim po 15 i 13 skokova,
sumljivo i to za istu noc mogli ste to malo pricekat
evo kako ,procitaj jos na espn fantasy temi,to je bio dogovor komesara i ted mosbya,a zamisli bili pustio takav trade nekom drugom hehe
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.