Sve ste rekli za sudiju, UEFA, Kessia, penal pa da ne ponavljam isto.
Ja izgleda jedini ovdje ponajvise krivim Piolia za gubljenje bodova. Prvo jer mu je Kessie ispred Tonalia, prvenstveno zbog forme Tonalia, a onda i nakon uslovljavanja oko plate.
A onda i one izmjene, ogadili su mi fudbal u 2. poluvremenu. I drugi, slabiji timovi igraju s igracem manje pa nisu onako pacerski igrali, a tu je trener kriv. U situaciji kad jedino iz kontre mozes nesto pokusati i kad ti protivnik izvede Kondogbiu i Kokea, a uvede ofanzivce i praktivno ljudi nemaju nista u fazi odbrane ti si Thea zakovao na lijevom beku (ustvari daleko blize svom sesnaestercu), a pustio si Ballo da se vraca na beka i pokusava nesto naprijed. Umjesto da ih Theo razvali u kontrama i koristi svoju brziku i prodore kao pred kraj tekme.
Desno si zalijepio Saeleta za beka, a Calabriu omalenog na CB da pomaze, umjesto da si Kalulua ubacio na tog 3. CB i onda koristio Florenzia/Saeleta/Calabriu desno, ili odmah Calabriu gurnuo u sredinu radi presinga.
Totalno promasio sve, samo je bilo pitanje kad cemo primiti gol, nego je i Atletico uzasan bio pa su se mucili protiv bunkera kakav jos nije vidjen.
Meni se zgadilo gledati ih onakve, ono nije bio Milan, ono je tremerako neiskustvo, a onda i samih igraca.
Ja bih bio zadovoljan i 3. mjestom, a da i naredne sezone mi uhvatio LP, da imamo taj kontinuitet, promociju igraca, koeficijent boljo, lagano pare da zaradjujemo i postanemo primamljiviji igracima, ne samo WC, nego i talentima koji ce igrati velika takmicenja i ujedno ce znati da ce dobijati priliku kao mladi igraci u razvoju. Da nam ne uzimaju talente RB i slicne ekipe.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤