Premijer liga BiH - aktuelno
- Antipolitika3
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Jao ovih plasticara prate samo Velež , dobro razumijem prva ljubav zaborava nema al brate smorili ste.
Pratite svoj mali plastični klub iz Medjugorja 1994 , kojeg je Jadranko Topic osnovao , obicni mali nacionalni klub bez tradicije nastao samo jer mora imat pred znak H.
Velež se nikad nije gasio i neće , iduće godine 100 godina postojanja , a vi slavite 100 godina ne postojanja .
Plastika fino gori .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Posto plastičari ovi malog nacionalnog kluba iz Medjugorja (1994) prate samo Velež , vrijeme je da se vratite svojim korijenima i navijate za jedini mostarski klub Velež . Dosta je vise te plastike političke od Dragana , Lasica , Sukente i Beusa , pratite klub RAje , prkosa i ponosa , klub koji niko nije mogao uništit čak ni sa puškama , a ne neki klub koji se ugasi kad puhne malo jaca bura . Dajte ljudi urazumite se , treba znat ko je gdje , Medjugorje u Medjugorje , Velež pod B.B, Aneks 4 Dejtonskog mirovnog sporazuma , svi na svoje ognjište - plastika u Medjugorje
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Jest gasimo opet plastiku na 100 godina ,kako je i naviknula . Bolan navijaj za Velež , kani se tog političko - nacionalnog projekta zvanog Hinjski
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Kad ste prešli sa željeza na plastiku? Bolja otkupna cijena? Ne pratim tržište sekundarnih sirovina.opalaopala je napisao/la: ↑29 sep 2021, 08:52Jest gasimo opet plastiku na 100 godina ,kako je i naviknula . Bolan navijaj za Velež , kani se tog političko - nacionalnog projekta zvanog Hinjski
HŠKZ
-
- Kontakt:
Herero je napisao/la: ↑29 sep 2021, 08:54Kad ste prešli sa željeza na plastiku? Bolja otkupna cijena? Ne pratim tržište sekundarnih sirovina.opalaopala je napisao/la: ↑29 sep 2021, 08:52Jest gasimo opet plastiku na 100 godina ,kako je i naviknula . Bolan navijaj za Velež , kani se tog političko - nacionalnog projekta zvanog Hinjski
A navikli smo topit plastiku , s tim da je hinjski plastika loše kvalitete , ona se sama topi na suncu vjerovatno ozonske rupe . Zar ne vidiš da se topi
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Primjeti se kad se prođe kroz vrapčiće, dismr žešćeopalaopala je napisao/la: ↑29 sep 2021, 08:55Herero je napisao/la: ↑29 sep 2021, 08:54Kad ste prešli sa željeza na plastiku? Bolja otkupna cijena? Ne pratim tržište sekundarnih sirovina.opalaopala je napisao/la: ↑29 sep 2021, 08:52
Jest gasimo opet plastiku na 100 godina ,kako je i naviknula . Bolan navijaj za Velež , kani se tog političko - nacionalnog projekta zvanog Hinjski
A navikli smo topit plastiku , s tim da je hinjski plastika loše kvalitete , ona se sama topi na suncu vjerovatno ozonske rupe . Zar ne vidiš da se topi

HŠKZ
-
- Kontakt:
Pa to je to , jer topimo plastiku zvanu hinjski politicko nacionalni projekat jednog dokazanog fašiste zvanog Jadranko Topic , projekat iz 1994 na brdu ukazanja u Medjugorju . Sad kad im se opet ukaze i nestane na 100 godinaHerero je napisao/la: ↑29 sep 2021, 08:57Primjeti se kad se prođe kroz vrapčiće, dismr žešćeopalaopala je napisao/la: ↑29 sep 2021, 08:55
A navikli smo topit plastiku , s tim da je hinjski plastika loše kvalitete , ona se sama topi na suncu vjerovatno ozonske rupe . Zar ne vidiš da se topi![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Bader, pošaljite nekog s malo većim koeficijentom inteligencije, đe nađete ove osnovnoškolce 

HŠKZ
-
- Kontakt:
Na brdu ukazanja u Medjugorju , gdje i hinjski
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Shategabri
- Kontakt:
Dok se mi ovdje koljemo ko je gori, Sheriff dobi Reala u sred Madrida.
Da, dobili su na Bernabeu najtrofejniji i najveći klub na svijetu.
Ne tako davno taj Sheriff je bio neka boranija koju su svi mlatili, između ostalih i naše komšije.
Dolaze ljudi iz nekakve Moldavije ili odakle već, tek se uče lopte igrati.
Danas je ta ekipa svemirski brod za sve naše ekipe. 10 godina je trajao put od levata do ozbiljne ekipe.
A mi se svako godinu-dvije raspadamo, počinjemo iz početka...
Ne tako davno taj Sheriff je bio neka boranija koju su svi mlatili, između ostalih i naše komšije.
Danas je ta ekipa svemirski brod za sve naše ekipe. 10 godina je trajao put od levata do ozbiljne ekipe.
Koševo Zapad
- feniksptica
- Kontakt:
Najvaznija stavka. Kod nas se ismijava kad dodje amidza i akd ispadnes od Celtika il Borusije jer se odmah ocekuje prolazak. I to vecinom od navijaca ciji klub i ako izbori evreopu ispadne odmah.Shategabri je napisao/la: ↑29 sep 2021, 09:40Dok se mi ovdje koljemo ko je gori, Sheriff dobi Reala u sred Madrida.
Nema kod ljudih na guzovre i na silu nista. Ludogorec je primjer kad nesto hoces odmah na silu i poslije te nema nigdje.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Kockoglavi
- Kontakt:
Dobro jutro blokirani.
- Meraak1921
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑29 sep 2021, 09:40Dok se mi ovdje koljemo ko je gori, Sheriff dobi Reala u sred Madrida.
Ma sto je najgore, mi iz sezone u sezonu sve gori i gori fudbal igramo, da bar ima nekakvog pomaka, ovo je za plakat al fakat. Serif nije bio ni tad buranija,jer je tih godina mnogo jace ekipe izbacivao, nego se Zelji poklopilo sve, sjajna generacija bila 2012
- Shategabri
- Kontakt:
Sve ok, ali misliš li da bi se taj Željo iz 2012. mogao potući sa ovim Sheriffom?Meraak1921 je napisao/la: ↑29 sep 2021, 09:53Shategabri je napisao/la: ↑29 sep 2021, 09:40Dok se mi ovdje koljemo ko je gori, Sheriff dobi Reala u sred Madrida.
Ma sto je najgore, mi iz sezone u sezonu sve gori i gori fudbal igramo, da bar ima nekakvog pomaka, ovo je za plakat al fakat. Serif nije bio ni tad buranija,jer je tih godina mnogo jace ekipe izbacivao, nego se Zelji poklopilo sve, sjajna generacija bila 2012
Mislim da su oni dobro napredovali. Gledam sinoć kako trče kontre Realu, ono je nezamislivo za naše ekipe. Čak i kad su najbolja izdanja bila mi ono nismo mogli.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Mi ne koristimo amidžu na pravi način. Moglo je ovo sve bolje.feniksptica je napisao/la: ↑29 sep 2021, 09:50Najvaznija stavka. Kod nas se ismijava kad dodje amidza i akd ispadnes od Celtika il Borusije jer se odmah ocekuje prolazak. I to vecinom od navijaca ciji klub i ako izbori evreopu ispadne odmah.Shategabri je napisao/la: ↑29 sep 2021, 09:40Dok se mi ovdje koljemo ko je gori, Sheriff dobi Reala u sred Madrida.
Nema kod ljudih na guzovre i na silu nista. Ludogorec je primjer kad nesto hoces odmah na silu i poslije te nema nigdje.
Ako je Ismir u ovo ušao ozbiljno, mora se raditi na konstantnom usponu.
Koševo Zapad
Razlika je u tome sto oni imaju ozbiljne investitore, a nasa liga moze privuci samo ove tipa vas amidza od kojih nema hajra. Ako vi mislite da je on nesto dobro uradio sa vama, onda odmah treba citavu ligu ugasiti i okrenuti se karateu i odbojci.feniksptica je napisao/la: ↑29 sep 2021, 09:50Najvaznija stavka. Kod nas se ismijava kad dodje amidza i akd ispadnes od Celtika il Borusije jer se odmah ocekuje prolazak. I to vecinom od navijaca ciji klub i ako izbori evreopu ispadne odmah.Shategabri je napisao/la: ↑29 sep 2021, 09:40Dok se mi ovdje koljemo ko je gori, Sheriff dobi Reala u sred Madrida.
Hrvatska privlaci jake investitore, oni srbi napravise strasan stadion, a nama je uspjeh nakon 7-8 godina pricati kako smo zamalo nesto uradili.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bhfanatic14, MaroonBjelave, MostarReds22, roccosiffredi i 63 gosta.