Da li da se covjek smije ili place. Yebli sve svoje kakvi imbecili..marlostanf1eld je napisao/la: ↑28 sep 2021, 20:18- Stoper, lijeva noga. Interesantan nam je. Lomio se između Švicarske i BiH i odabrao je našu zemlju. Predočio sam to ljudima u Savezu. Najvažnije je da je odlučio punim srcem. Pratimo i Denisa Alijagića iz Češke, koji može igrati za juniorsku reprezentaciju BiH. I nisu oni jedini - kazao je Starčević za Faktor.
Evo ovo je iz istog clanka na Faktoru. Denisa prate, a Zubanovica pozivaju![]()
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
@igrajlopte 🐦
Evo ima napadaca samo biraj
https://www.transfermarkt.com/kenan-had ... ler/693798
https://www.transfermarkt.com/adi-fisic ... ler/905091
https://www.transfermarkt.com/alem-sabi ... ler/707381
https://www.transfermarkt.com/slobodan- ... ler/584173
https://www.transfermarkt.de/amir-abdij ... ler/404929
https://www.transfermarkt.com/kenan-had ... ler/693798
https://www.transfermarkt.com/adi-fisic ... ler/905091
https://www.transfermarkt.com/alem-sabi ... ler/707381
https://www.transfermarkt.com/slobodan- ... ler/584173
https://www.transfermarkt.de/amir-abdij ... ler/404929
- marlostanf1eld
- Kontakt:
I veznjaka. I u svemu osim zadnje linije zapravo...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 sep 2021, 20:07Sta reci za poziciju napadaca? Tu smo u velikoj krizi.
Zuka, jel sad treba ja da vratim istom mjerim ko vi za mene na prosloj stranici kako da se ne ”blamiras” ovo ono, da prizivas neke dijasporce iz juniorski liga? Gdje su prethodni neki nasi ”veletalenti” dominarali itd. 

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 28 sep 2021, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma Zukan se zahebava, ova gore lista je nivo Dervisagica.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Sve je udure legendo. I ja za zafrkavam.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 sep 2021, 20:29Ma Zukan se zahebava, ova gore lista je nivo Dervisagica.
@igrajlopte 🐦
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Puno je lupanja, iskreno se nadam da se zezate spominjuci imena tih djecaka iz juniorskih ekipa u kontekstu napadaca koji obecavaju i koji bi mogli pomoci repki. Ali hajmo biti realni ovoaj Kikanovic ima šlifa i fizicki dobro izgleda,podsjeca me na pricu Vede Ibisevica cak i slicni.
Ili npr ovaj Abdijanovic zasluzuje paznju 2 gola u jednoj utakmici samo treba imat muda momke gurnuti u vatru sto nasi selektori nisu imali..treba ga vidjeti naredni vikend protiv salzburga.
Ili npr ovaj Abdijanovic zasluzuje paznju 2 gola u jednoj utakmici samo treba imat muda momke gurnuti u vatru sto nasi selektori nisu imali..treba ga vidjeti naredni vikend protiv salzburga.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Kovačević izgubio mjesto startnog golmana u Rakówu, već drugu utakmicu zaredom na klupi. 
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Pretpostavljam da Kovačević nije 100% fit i da je tu za svaki slučaj.
Vidjet ćemo poslije reprezentativne pauze da li je zaista izgubio mjesto startera, u što sumnjam.
Vidjet ćemo poslije reprezentativne pauze da li je zaista izgubio mjesto startera, u što sumnjam.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma povrijeđen čovjek ba.
EDIT: Je li stvarno Admir Husarić toliko jak da je urednik portala sportsport.ba morao sjesti i napisati tekst i potpisati ga imenom i prezimenom da je Vladan Kovačević ostao na klupi drugu utakmicu zaredom nakon povrede?
EDIT: Je li stvarno Admir Husarić toliko jak da je urednik portala sportsport.ba morao sjesti i napisati tekst i potpisati ga imenom i prezimenom da je Vladan Kovačević ostao na klupi drugu utakmicu zaredom nakon povrede?
Sta je za ove igrace iz Svicarske od 20godina golman Abaz zatim vezni Husic i odbrambeni Srdic sva trojica igraju u svicarskoj ligi lugano lozano sent galen
EDIT Husic ce.igrati za nas
EDIT Husic ce.igrati za nas
Srdic je igrao za nase juniore prosle godine a za dalje treba putati strucnjaka Starcevica
I meni nije jasno, proslu utakmicu razumjem sto nije branio nakon povrede, ali ovu utakmicu je moro branit. Njegova konkurencija je 18 godisni
golman, valdja hoce nihovog golman gurati i to ne bi dobro znacilo za Kovacevica...
Proslu bio povrijedzen pa valjda se jos uvjek oporavlja od povrede majka mu stara...
Nova bruka: Švicarci nam uzeli fudbalera koji je želio igrati za BiH
Dobio poziv U21 reprezentacije
Selektor U21 reprezentacije Švicarske, Mauro Lustrinelli, pozvao je za predstojeće reprezentativne utakmice štopera Laussanea, Anela Husića.
Iako je ovaj mladi fudbaler želio nastupati za Bosnu i Hercegovinu, zemlju svojih roditelja, nikada nije stigao poziv iz N/FS Bosne i Hercegovine za njega, te je sada stigao poziv mlade reprezentacije Švicarske i čini se da smo izgubili još jednog fudbalera.
Ono što je posebno interesantno jeste da U21 reprezentacija BiH najviše problema ima upravo na štoperskoj poziciji, pa bi Anel Husić sigurno dobro došao, ali tako ne misli i Slobodan Starčević i ljudi iz N/FS Bosne i Hercegovine.
Anel Husić će tako postati samo još jedan u nizu fudbalera koji je imao želju igrati za BiH, ali je zbog nezainteresovanosti ostao bez poziva.
Ako bude primio poziv znamo da je pic... i samo nas preko medije jeb. da dobije poziv Svicarske.
Edit :
Husićevim stopama mogao bi i Marko Brkić, doskorašnji fudbaler Borca, koji je bio nedavno prešao u njemački Wolfsburg. "Stručnjaci" iz FSBiH sa spiska za kvalifikacione utakmice protiv Gibraltara, Finske i Švicarske izostavili su korpulentnog napadača koji igra kadetsku Bundesligu. Brkić je navodno imao ponude iz Hrvatske i Srbije, ali je odlučio da igra za naše mlađe selekcije. No, pitanje je da li će "stručnjaci" iz bh. Saveza i njega "otjerati" iz reprezentacije BiH.
Dobio poziv U21 reprezentacije
Selektor U21 reprezentacije Švicarske, Mauro Lustrinelli, pozvao je za predstojeće reprezentativne utakmice štopera Laussanea, Anela Husića.
Iako je ovaj mladi fudbaler želio nastupati za Bosnu i Hercegovinu, zemlju svojih roditelja, nikada nije stigao poziv iz N/FS Bosne i Hercegovine za njega, te je sada stigao poziv mlade reprezentacije Švicarske i čini se da smo izgubili još jednog fudbalera.
Ono što je posebno interesantno jeste da U21 reprezentacija BiH najviše problema ima upravo na štoperskoj poziciji, pa bi Anel Husić sigurno dobro došao, ali tako ne misli i Slobodan Starčević i ljudi iz N/FS Bosne i Hercegovine.
Anel Husić će tako postati samo još jedan u nizu fudbalera koji je imao želju igrati za BiH, ali je zbog nezainteresovanosti ostao bez poziva.
Ako bude primio poziv znamo da je pic... i samo nas preko medije jeb. da dobije poziv Svicarske.
Edit :
Husićevim stopama mogao bi i Marko Brkić, doskorašnji fudbaler Borca, koji je bio nedavno prešao u njemački Wolfsburg. "Stručnjaci" iz FSBiH sa spiska za kvalifikacione utakmice protiv Gibraltara, Finske i Švicarske izostavili su korpulentnog napadača koji igra kadetsku Bundesligu. Brkić je navodno imao ponude iz Hrvatske i Srbije, ali je odlučio da igra za naše mlađe selekcije. No, pitanje je da li će "stručnjaci" iz bh. Saveza i njega "otjerati" iz reprezentacije BiH.
Pa zar nije bukvalno prije dva dana izašla vijest da je izabrao BiH?
28.09
- Nakon razgovora sa ocem, majkom i prijateljima odlučio sam da ću igrati za BiH - kazao je Husić za Faktor, potvrdivši da je razgovarao i sa Slobodanom Starčevićem, selektorom mlade reprezentacije BiH:
- Pričao sam sa selektorom prošle sedmice, rekao sam mu da imam važne utakmice protiv Young Boysa i Servettea, u srijedu i subotu, i zamolio sam ga da sačeka na odgovor o tome koju ću reprezentaciju izabrati.
Međutim, nakon razgovora sa roditeljima već u petak sam donio odluku da će to biti BiH. Rekao mi je OK, nazvat će te neki drugi čovjek. Također, rekao mi je da će doći u Ženevu da gleda utakmicu. Možda je i dolazio, ne znam, ali se nismo vidjeli, ni čuli - kazao je Husić.
Naglasio je kako je danas iz Fudbalskog saveza Švicarske dobio "upitnik" u kojem mu traže da ispuni sve vezano za COVID-19, te su mu tražili da napiše koji broj opreme nosi.
- Nije to poziv, nego samo upitnik - objasnio je Husić, dodavši kako nema nikakvih prepreka za nastup u dresu BiH:
- Rođen sam u Švicarskoj, ali nisam igrao za mlađe selekcije ove zemlje. Imam pasoš BiH i nema nikakve prepreke da igram za zemlju u kojoj su rođeni moji roditelji. Želim samo još jednom naglasiti da sam izabrao BiH, da sam to rekao selektoru i da ne bude poslije da nisam htio igrati za bh. tim.
Otkrio nam je kako je razgovarao i sa Miroslavom Stevanovićem.
- Pričali smo nakon utakmice, dao mi je podršku i pitao da li sam dobio poziv - kazao je Husić.
Kontaktirali smo i selektora Starčevića, koji nam je potvrdio da se Husić izjasnio da želi igrati za BiH.
- Nakon razgovora sa ocem, majkom i prijateljima odlučio sam da ću igrati za BiH - kazao je Husić za Faktor, potvrdivši da je razgovarao i sa Slobodanom Starčevićem, selektorom mlade reprezentacije BiH:
- Pričao sam sa selektorom prošle sedmice, rekao sam mu da imam važne utakmice protiv Young Boysa i Servettea, u srijedu i subotu, i zamolio sam ga da sačeka na odgovor o tome koju ću reprezentaciju izabrati.
Međutim, nakon razgovora sa roditeljima već u petak sam donio odluku da će to biti BiH. Rekao mi je OK, nazvat će te neki drugi čovjek. Također, rekao mi je da će doći u Ženevu da gleda utakmicu. Možda je i dolazio, ne znam, ali se nismo vidjeli, ni čuli - kazao je Husić.
Naglasio je kako je danas iz Fudbalskog saveza Švicarske dobio "upitnik" u kojem mu traže da ispuni sve vezano za COVID-19, te su mu tražili da napiše koji broj opreme nosi.
- Nije to poziv, nego samo upitnik - objasnio je Husić, dodavši kako nema nikakvih prepreka za nastup u dresu BiH:
- Rođen sam u Švicarskoj, ali nisam igrao za mlađe selekcije ove zemlje. Imam pasoš BiH i nema nikakve prepreke da igram za zemlju u kojoj su rođeni moji roditelji. Želim samo još jednom naglasiti da sam izabrao BiH, da sam to rekao selektoru i da ne bude poslije da nisam htio igrati za bh. tim.
Otkrio nam je kako je razgovarao i sa Miroslavom Stevanovićem.
- Pričali smo nakon utakmice, dao mi je podršku i pitao da li sam dobio poziv - kazao je Husić.
Kontaktirali smo i selektora Starčevića, koji nam je potvrdio da se Husić izjasnio da želi igrati za BiH.
SK1 Muhamedbegovic
tek vidim da taj kao slobodan igrac nije uspio bolje od ove srede:-)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anoniman, Chevalier, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], senad82 i 56 gostiju.