Taj ublehaš je direktni krivac za ovo što gledamo sad na terenu
FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Najocajniji i najgori igrac Barcelone Pedri, kakva slina, mali trcati ne zna, a daleko najjace su bunaruse koje salje u protivnickih 16m.
Weigl gazi ovaj Segunda vezni red Barcelone, Gavi i Pedri vjerovatno ni tamo nemaju mjesta dok je Busquets kvalitet osrednjeg tima Segunde.
Transfer Garcie
Weigl gazi ovaj Segunda vezni red Barcelone, Gavi i Pedri vjerovatno ni tamo nemaju mjesta dok je Busquets kvalitet osrednjeg tima Segunde.
Transfer Garcie
Na sofi piše da je bio 1 put u okvir. Valjda ono onog holandskog panja, kad mu je igrač izblokirao.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Izbacio je Pique jer je na rubu da dobije drugi zuti karton, izmjena nema vece sa nikakvom taktikom,
Ne moze Memphis sam, malo kvalitete u napadu imamo da se on malo rastereti, bilo bi dosta drugacije da su u igri Fati i Dembele, odmah bi i on bolje izgledao…
Ovako previse energije trosi da napravi bilo sta sa ostalim panjevima…
Ne moze Memphis sam, malo kvalitete u napadu imamo da se on malo rastereti, bilo bi dosta drugacije da su u igri Fati i Dembele, odmah bi i on bolje izgledao…
Ovako previse energije trosi da napravi bilo sta sa ostalim panjevima…
Manaj bi ove situacije pospremio bez problema za razliku od ovog panja
Nego mislim da trebamo jednog Nizozemca na beku i u sredini pa da budemo kompetentni za neznalicinu taktiku
Nego mislim da trebamo jednog Nizozemca na beku i u sredini pa da budemo kompetentni za neznalicinu taktiku
Brko iz druge galaksije!
Ubaciti Fatija i Puiga te probati nešto na foru, al da Bogda i to, nema ovdje nikakvog sistema igre.
Pedri je spakovao najbolju šansu. Samo kažem.Wanderson je napisao/la: ↑29 sep 2021, 21:52Najocajniji i najgori igrac Barcelone Pedri, kakva slina, mali trcati ne zna, a daleko najjace su bunaruse koje salje u protivnickih 16m.![]()
Transfer Garcie![]()
Poredi se onaj KPB iz Barcelone. Onaj KPB je daleko najgori transfer Barcelone. Taj nije znao lopte primiti, ovaj Luuk je profesor za njeg, bez zayebancije.
Ne znamo da li je Roberto zaplakao sad u svlačionici, ali barem znamo da je ozbiljno gaće napunio. Nek mu neko objasni da ne igra protiv Bayerna, nego Benfice, nema više Daviesa da ga siluje u oba pravca. Dest je onako poglup momak, ali barem ga uvijek ima negdje, napada protivnika, trudi se...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2021. godina a treneri izbacuju profesionalne nogometaše iz igre da ne dobiju drugi žuti karton, e svašta
Di je Romarioooooooo???
Ona lopta nije uopste isla u okvir...da nije blokirao onaj pored gola bi otisla. Da bi tuga bila veca...
ter stegen lol
tjerat panjinu iz kluba
tjerat panjinu iz kluba
Otjerat ter Stegena dok nije jos ozbiljnije pao kurcu za usi.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pa ovako je protiv Atletica primio gol, jel dobar
Ja zadnje dvije godine govorim da je Ter Stegen u konstantnom padu vi me prozivate da sam troll. Posebno nakon ovog zadnjeg ugovora do 2025. se uhljebio, još jedan krpelj na budžetu. Neuer sa Ali Expressa.
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 29 sep 2021, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ovako smo protiv Atletica fasovali prošle sezone j.ebali ga izleti njegovi.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Blind moze na lijevog beka, eventualno ovako na lijevog stopera kad se igra u 352 formaciji. Klaassen u vezni red i mozda Berghuis da imamo opciju na desnom krilu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
ko da gledam holandsku ligu, nikakvog balansa na terenu samo trči naprijed i smiješni golmani
Weigl igracina, klasa za rahiticara Busquetsa.
Sprdaju se on i Joao Mario sa prevarama u veznom redu Barcelone.
Sprdaju se on i Joao Mario sa prevarama u veznom redu Barcelone.
Trenutno korisnika/ca: Riziko, tutankamon1905 i 3 gosta.