Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Vjerovatno igra na kartu da odmoran Kean udje zadnji 20tak minuta, ovo ce biti mrtva defanziva i ganjanje kontre 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
A Chelseaev dupli blok brutalan.
Ne znam čemu izmisljanje tople vode, imaš jednog napadaca i ni njega ne stavis. Berna u seniorskom fudbalu nije odigrao nikada špicu. Ali eto. Ovdje je najbolje da pucaju iz svih pozicija. To je oružje koje ne postoji praktično, a ovdje je možda dobro rješenje.
Ne znam čemu izmisljanje tople vode, imaš jednog napadaca i ni njega ne stavis. Berna u seniorskom fudbalu nije odigrao nikada špicu. Ali eto. Ovdje je najbolje da pucaju iz svih pozicija. To je oružje koje ne postoji praktično, a ovdje je možda dobro rješenje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
Sreca vam je pa je Tušel na klupi, a ne IQPogba je napisao/la: ↑29 sep 2021, 20:17A Chelseaev dupli blok brutalan.
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Trenerski mag 
A mi idemo da ne primimo gol Jel? 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Rabiote legendo 
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- firefirefirely
- Kontakt:
A dan ga je*o sta je ovo
Dat ga necemo sigurno sa laznom devetkom 
- forza_juve
- Kontakt:
A daj, kakva sebicnost Chiese.
Rabiot opet pokazuje kakav je majstor.
Rabiot opet pokazuje kakav je majstor.
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Nije sebičnost nego katastrofalno kretanje Bernardeschija. Mislim, možda mu ne bi dodao svakako, ali u toj akciji su se pokazale mane ovog pristupa bez napadača. Berna ima otvoren prostor ispred sebe da ide na prvu stativu, on ide na drugu i sakriva se iza Christensena. Garantujem da je Kean bio išao bi na prvu stativu i zakucao dodavanje Chiese, ali eto.
Inače, taktička organizacija top. Odbrana pripremljena vrhunski, fino se napadaju njihove slabe tačke, ali nema dubine u napadu. Mora Kean u igru što prije.
Cuadrado užasan treću utakmicu zaredom. Ako neko mora na klupu da ulazi kao džoker onda je to on.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ne znam. Ono, Chelsea nije ništa uradio. Ali opet ovako catenaccio i kontra mi je gadno. Pogotovo posjed i pas.
U kontrama opet nije jako lose jer ni to ne znamo dobro, ali ono s Chiesom ili slagiranim Rabiotom je moglo bolje. Da ne govorim da u nekim jednostavnim situacijama su nam igraci jednostavno neinteligentni.
Berna je dobro odradio rolu po meni, a s Keanom bi dobili i dubinu. Krenuo bih odmah s tim mada ce to Max uraditi samo kad primimo gol.
Ne bi me iznenadilo da iz prve sanse bude gol Chelsea. Tako nas sreca pazi zadnjih godina.
U kontrama opet nije jako lose jer ni to ne znamo dobro, ali ono s Chiesom ili slagiranim Rabiotom je moglo bolje. Da ne govorim da u nekim jednostavnim situacijama su nam igraci jednostavno neinteligentni.
Berna je dobro odradio rolu po meni, a s Keanom bi dobili i dubinu. Krenuo bih odmah s tim mada ce to Max uraditi samo kad primimo gol.
Ne bi me iznenadilo da iz prve sanse bude gol Chelsea. Tako nas sreca pazi zadnjih godina.
#MaxOUT
#MaxOUT
Kao sto rekoh, nazad skoncentrisano a naprijed ako sta bude…
I Rabbiot je igrac manje, cak mi je Bentancur za njega Xavi.
Uvesti Mckennija pod hitno i sredinom drugog Keana…
I Rabbiot je igrac manje, cak mi je Bentancur za njega Xavi.
Uvesti Mckennija pod hitno i sredinom drugog Keana…
Alegri prvo poluvrijeme pojeo Tuchela za dorucak, ovo je za udzbenike.
Steta moglo se ovdje i voditi 1-0 , samo da ne primimo glup gol iz prvog suta.
Chiesa je dragulj!
Steta moglo se ovdje i voditi 1-0 , samo da ne primimo glup gol iz prvog suta.
Chiesa je dragulj!
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Burberry46
- Kontakt:
Ubaciti Keana nemamo dubine.
Chiesa odlican jos da ima da odigra sa nekim u napadu.
Chiesa odlican jos da ima da odigra sa nekim u napadu.
1946
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ne vidim kako se forsiranjem bez granica Berna moze pretvoriti opet u fudbalera, fakat ne vidim. Svi su mu treneri davali sansu al on je jednostavno beskoristan u svim sistemima i na svim pozicijama.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.