Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Cijenim iskrenost, mada mi je drugačije izgledalo. Kakogod, raduje njegov povratak iz mrtvih da tako kažem, jer je zaista užasno izgledao u prošloj sezoni. Glava kad se sredi, sve ide nabolje.
Hasan će to završiti,da je nekako utopiti Sarra,Tolissa i Cuisance.
Hajd Sarra i nekako možemo izdurat, Tolisso i Cuisance ne znam jesu li za Augsburga. Baš bespotrebni igrači, ničemu ne služe. Malo su mi zamazali oči Coutinho i Periša kad poredim klupu sad i prošle godine.Saurman je napisao/la: ↑29 sep 2021, 23:28Hasan će to završiti,da je nekako utopiti Sarra,Tolissa i Cuisance.
Jeste kao što sam naveo prošle godine. S Comanom nikad ne znaš jer je non stop povrijeđen. Musiala je enigma, dobar je sad, razvaljuje ali šta bi bilo npr.u polufinalu na dvije tekme a da ti nema ko drugi igrati? Nekako mi smrdi to njegovo neiskustvo. Vidjet ćemo, kao što kaže Saurman mogao bi Hasan nešto izmuljati.
Coman je svakako u drugom planu, valjda ce ga cuvati za odlucujuci dio sezone, tj. da barem bude spreman ulaziti sa klupe po potrebi. Sto se tice Musiale, momak igra kao da je vec godinama na visokom nivou, jednostavno se vidi da nema problem preuzeti odgovornost na sebe, nebitno protiv koga igra, da je protiv Parisa bio starter mozda bi i drugacije zavrsilo. Uglavnom, ne vjerujem da ce uprava ista znacajno napraviti na zimu, barem sto se tice pojacanja. Eventualno se rijesiti nekih igraca.Hilton30 je napisao/la: ↑29 sep 2021, 23:34Jeste kao što sam naveo prošle godine. S Comanom nikad ne znaš jer je non stop povrijeđen. Musiala je enigma, dobar je sad, razvaljuje ali šta bi bilo npr.u polufinalu na dvije tekme a da ti nema ko drugi igrati? Nekako mi smrdi to njegovo neiskustvo. Vidjet ćemo, kao što kaže Saurman mogao bi Hasan nešto izmuljati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.