Nijedan po Uefi.
FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
viewtopic.php?f=115&t=15212&p=8482788&h ... u#p8482788
Sjoo u šta me je Evander ubjeđivao prije samo mjesec dana
šetnja kroz grupu 
Sjoo u šta me je Evander ubjeđivao prije samo mjesec dana
Frenkie de Jong:
"Prvo poluvrijeme smo odigrali solidno! Stvorili smo dosta šansi, ali ih nažalost nismo uspjeli iskoristiti."
"Sada moramo biti zaista ujedinjeni! Jedino tako možemo prebroditi ovu tešku fazu."
"Ne mislim da bi promjena trenera riješila naše probleme."
"Na treninzima zaista mnogo radimo, ali na mečevima se to ne vidi."
"Zaista ne želim pričati o budućnosti trenera."
Nedostaje mi ovaj kralj.

Evo i Busquets ga brani. Nije ni čudo, likovi imaju zacementirano mjesto u prvom sastavu.mandraX je napisao/la: ↑29 sep 2021, 23:13Frenkie de Jong:
"Prvo poluvrijeme smo odigrali solidno! Stvorili smo dosta šansi, ali ih nažalost nismo uspjeli iskoristiti."
"Sada moramo biti zaista ujedinjeni! Jedino tako možemo prebroditi ovu tešku fazu."
"Ne mislim da bi promjena trenera riješila naše probleme."
"Na treninzima zaista mnogo radimo, ali na mečevima se to ne vidi."
"Zaista ne želim pričati o budućnosti trenera."
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kod Setiena i Valverdea bar treba cijeniti što nisu bili ljudske gnjide. Ovaj je najtoksičnija ličnost koja je ikad sjedila na klupi. Da mi je on trener kljukao bi se antidepresivima redovno.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
I koliko zicera spakova vezni red Benfici.Rajaz je napisao/la: ↑29 sep 2021, 23:11Pedri i De Jong spakovali zicere Luku. Ne mogu oni biti krivi što je ovaj igrač za termina.JoeBleck je napisao/la: ↑29 sep 2021, 23:07
Cuj Pedri i DeJong najbolji , ljudi ti preskakali vezni red.
Pregazi te prosjecan tim na sredini terena i neko napise da je svjetla tacka bio vezni red.
Ovdje je istina da je Pedri qrcina obicna.DeJong je kvalitetan igrac ali za jak sistem.Recimo ubaci ga umjesto Rodrija u City , sila ce biti.Ovdje gdje pored sebe ima dva staricara ne moze bukvalno nista a kao ocekuje se.
Depay jednu dobar , tri Kasper.
Pa mora jedna proci imas 90 minuta da nabijas loptu.Spakovo bi od mog dede tabut nesto za to vrijeme, odbila bi se neka lopta od njega.
Slinavci , bez ikakve osobnosti i karaktera.
Gavi, Nico i Puig treba da igraju u vezi.Od ovog trojca ne moze gore.
De Jong da bude libero.
Graham Potter je idealan trener za vas. Ako ko prati EPL, menadzer Brightona. Njeguje taj stil fudbala, i napravio je od Brightona respektabilnu ekipu koja pritom igra fudbal sa indetitetom
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
ovog skupa s ter stegenom nabiti nogom u dupe
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Koeman: "The result is hard to accept, I think it does not reflect what we have seen on the pitch."
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
O svemu ovome sto nas je snaslo davno vam je romariooo pricao
Da je sad kako prezimit u evropi, treci da budemo u grupi pa u ligu evrope i elhamdulila
Da je sad kako prezimit u evropi, treci da budemo u grupi pa u ligu evrope i elhamdulila
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Istina.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 sep 2021, 23:15Kod Setiena i Valverdea bar treba cijeniti što nisu bili ljudske gnjide. Ovaj je najtoksičnija ličnost koja je ikad sjedila na klupi. Da mi je on trener kljukao bi se antidepresivima redovno.
Nije ni cudo sto ga slinavci i gnjida brani.Ode 3 puta sedmicno na trening , malo ispimpla , dodaje se , malo ganje , pa na utakmicu malo zmire, ko ce se vise sakriti od lopte.
Kako bi ovo Conte izprangijao za 14 dana.Igrali bi ti iz Juventil A neka prculadija.Fol nakav sistem igre , neka wannabe kultura , koji qrac .
Kako bi ovo Conte izprangijao za 14 dana.Igrali bi ti iz Juventil A neka prculadija.Fol nakav sistem igre , neka wannabe kultura , koji qrac .
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Iste su nam patnje
Ide još jača izjavaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑29 sep 2021, 23:18Koeman: "The result is hard to accept, I think it does not reflect what we have seen on the pitch."![]()
![]()
![]()
Koeman: "I'm not going to discuss the level of this team. Everyone knows Barça's problem today. You can't comment on a team that is not the team of many years past." #fcblive
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nisam upratio da su spakovali zicere BenficiJoeBleck je napisao/la: ↑29 sep 2021, 23:16I koliko zicera spakova vezni red Benfici.Rajaz je napisao/la: ↑29 sep 2021, 23:11Pedri i De Jong spakovali zicere Luku. Ne mogu oni biti krivi što je ovaj igrač za termina.JoeBleck je napisao/la: ↑29 sep 2021, 23:07![]()
Cuj Pedri i DeJong najbolji , ljudi ti preskakali vezni red.
Pregazi te prosjecan tim na sredini terena i neko napise da je svjetla tacka bio vezni red.
Ovdje je istina da je Pedri qrcina obicna.DeJong je kvalitetan igrac ali za jak sistem.Recimo ubaci ga umjesto Rodrija u City , sila ce biti.Ovdje gdje pored sebe ima dva staricara ne moze bukvalno nista a kao ocekuje se.
Depay jednu dobar , tri Kasper.
Pa mora jedna proci imas 90 minuta da nabijas loptu.Spakovo bi od mog dede tabut nesto za to vrijeme, odbila bi se neka lopta od njega.
Slinavci , bez ikakve osobnosti i karaktera.
Gavi, Nico i Puig treba da igraju u vezi.Od ovog trojca ne moze gore.
De Jong da bude libero.
Najbolje ocijenjeni igrač Barcelone večeras je Frenkie de Jong. Pa Busquets, pa Pedri.
Dakle i portali se slažu s mojim viđenjem.
https://www.whoscored.com/Matches/15921 ... -Barcelona
Weigl i Joao Mario se popisali po Busquetsu i Pedriju. Joao Mario bio vodonosa u Interu, to bi vjerovatno bio i Busquets da u zivotu nije sreo Xavija, Iniestu i Messija. Najgori igrac u historiji fudbala koji je napravio dobru karijeru, covjek koji nikad nije imao kvalitet ni za fenjerase Primere.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.