Ako je tako, onda cemo mi vikati hemijske i fizicke formule mozda nas tad nece kaznjavati,mozda te nauke nisu "zlonamjerne". Nesto tipa ha dva o, ale ale ale!
Ili matematicke,mora se sve probati

Ako je tako, onda cemo mi vikati hemijske i fizicke formule mozda nas tad nece kaznjavati,mozda te nauke nisu "zlonamjerne". Nesto tipa ha dva o, ale ale ale!
''Brato , OTALEN su ti pravi mostarci i prava RAja'' !
Jel ideš na utakmicu da gurneš prst u oko nekom Bošnjaku, Hrvatu ili kome već ili da navijaš za svoj klub?!Demi je napisao/la: ↑30 sep 2021, 10:05Ako je tako, onda cemo mi vikati hemijske i fizicke formule mozda nas tad nece kaznjavati,mozda te nauke nisu "zlonamjerne". Nesto tipa ha dva o, ale ale ale!
Ili matematicke,mora se sve probati![]()
Živi bili pa vidjeli. A žarite i palite znate i vi zasto, i znate kako je dobio Maksimović nogu, sve vi znateSimpatizer je napisao/la: ↑30 sep 2021, 09:51A u opoziciji nema borcevaca i to okorjelih.![]()
Pa u skupstini grada jedan od najglasnijih je bivsi vodja navijaca, onaj koji je stao pred Miletove gorile i dobio pistoljem po glavi.
Dodju li takvi u klub tek onda ima da vas nema.![]()
A npr. i Jelena Trivic je rodjena sestra od lika koji je nekad bio redovan medju navijacima.
Tako da smo pokriveni u svim opcijama.![]()
Klix, Avaz i ostali ti izbise i to malo mozga.![]()
Mozes ga poduvatPatriceKwedi je napisao/la: ↑30 sep 2021, 10:53
Nadam se da nema veze sa isilom, ovo je njihov rukopis!
Nema veze sa isilom , al ima sa jednom gorom bandom od isila , a to su UZPovciPatriceKwedi je napisao/la: ↑30 sep 2021, 10:53Nadam se da nema veze sa isilom, ovo je njihov rukopis!
Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2021, 10:50Da ne bude kakav Ultras![]()
Vidio priliku da zabiberi Veležu![]()
Beus je njima zabranio sve , sad će i postojanje zabranit al navikli su oni na to , malo ih ima pa ih nema nikako pa sve tako , cisti retardizam .mostar_mo je napisao/la: ↑30 sep 2021, 10:59Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2021, 10:50Da ne bude kakav Ultras![]()
Vidio priliku da zabiberi Veležu![]()
Nemaju oni muda za to !
Kakve ima veze gdje je , kad imamo navijače od Neuma do Bihaća , nismo mi mali plastično politički klub koji ima navijačku bazu u Medjugorje ,Vitina, Uzarici . Velež podržavaju ljudi širom BiH , a i bivše Juge . Najbolji je dokaz odakle sve dolazi podrška . A za vas klub navija samo zapadna Hercegovina i to ne svi dijelovi
Šta zna brnjaš šta je kosmopolitski klub , njegov svijet je od Vojna do Baćevića !opalaopala je napisao/la: ↑30 sep 2021, 11:23
Kakve ima veze gdje je , kad imamo navijače od Neuma do Bihaća , nismo mi mali plastično politički klub koji ima navijačku bazu u Medjugorje ,Vitina, Uzarici . Velež podržavaju ljudi širom BiH , a i bivše Juge . Najbolji je dokaz odakle sve dolazi podrška . A za vas klub navija samo zapadna Hercegovina i to ne svi dijelovi
Nemoj da ti je krivo sto ste vi samo u tri mjesta, i sto imamo baze navijača od Neuma do Bihaća , ima podgrupa koliko vi imate članova . Znam da te boli ta činjenica al moraš biti svjestan da ste vi jedan mali politički klub i da trebate još rasti da imate širom države baze navijača , ali s tim da se politički naravno nikad nećete imati . Kad se ograničiš da si nacionalni klub sa predznakom onda moraš biti svjestan da ostali neće navijat za vas .
Trenutno korisnika/ca: MostarskiSin i 37 gostiju.