jolicnikola je napisao/la: ↑29 sep 2021, 18:11a i ona Mugoša ima Catface, a i Ćamila kad ima svoj osmijeh, pa i Ivana i Tea, i sve kraljice šoka da dalje ne nabrajam, e sad zamislite kad one mjauču, bio bi to pravi spektakl nad spektaklima![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
-
jolicnikola
- Kontakt:
Pretpostavljam da se to nije prije desavalo i da nije vezano za specificnu uticnicu? To oni mali rucni mlinovi? Iskreno, dabogda da mozes ovako dijagnozu dobiti jer moze biti kabal, prekidac ili nesto dalje. Ako imas nekog rtv mehanicara, on ti moze i to pogledati, ionako tv nema popravki vise
Sretno!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Kad idem pit nije mi do zemskinja taman da su gole i da je nude na izvol'teShategabri je napisao/la: ↑30 sep 2021, 08:37Al baš, ovo ko scena iz Glup i gluplji sa onim autobusom![]()
Hajd popili su pivu![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Shategabri
- Kontakt:
Marsal je napisao/la: ↑30 sep 2021, 11:23Kad idem pit nije mi do zemskinja taman da su gole i da je nude na izvol'teShategabri je napisao/la: ↑30 sep 2021, 08:37Al baš, ovo ko scena iz Glup i gluplji sa onim autobusom![]()
Hajd popili su pivu![]()
Zezam se ja malo, nemoj zamjerit.
Mogla je piva i sačekati
Koševo Zapad
-
jolicnikola
- Kontakt:
uh kako sam zaljubljen u tu Lucu Bešen, mogao sam i u Gabrijelu, ali ybg, negdje sam pročitao da je ona udata
inače Bešen je imenjakinja Lucije Hranjec, znate za nju koja glumi Anđu
Eto i KFC, super, jos samo burger king.
Vjerujem da ce nakon Sarajeva Mostar dobiti KFC, ipak ovdje opstaju bez problema dva McDonaldsa dok su se isti zatvorili u nekim drugim bh gradovima.
Vjerujem da ce nakon Sarajeva Mostar dobiti KFC, ipak ovdje opstaju bez problema dva McDonaldsa dok su se isti zatvorili u nekim drugim bh gradovima.
- Shategabri
- Kontakt:
A ima neke razlike za tebe što je ova udata, a ona nije?jolicnikola je napisao/la: ↑30 sep 2021, 13:42uh kako sam zaljubljen u tu Lucu Bešen, mogao sam i u Gabrijelu, ali ybg, negdje sam pročitao da je ona udata![]()
Koševo Zapad
dvije ekonomski najjace sredine u bih cim se otvori u Sarajevu kfc nakon pola godine ce i u Mostaru i u tuzli i bl bi ubijao da je u delti i bcc
jos samo da glasate za prave

prva trola nakon 84 koja dolazi nova iz fabrike za Sarajevo
- Shategabri
- Kontakt:
Robust je napisao/la: ↑30 sep 2021, 14:51dvije ekonomski najjace sredine u bih cim se otvori u Sarajevu kfc nakon pola godine ce i u Mostaru i u tuzli i bl bi ubijao da je u delti i bcc
jos samo da glasate za pravepa da dozivite preporod koji mi doživljavamo trenutno
prva trola nakon 84 koja dolazi nova iz fabrike za Sarajevoi plus otvaranje helikopterske jedinice i nabavke helikoptera
Nek je više stalo sa praksom donacija krševa iz Češke i Japana.
Koševo Zapad
-
jolicnikola
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Zašto imaju potrebu da nešto što se svugdje zove ćevapima nazovu nekim svojim imenom?Zagrebački restoran je prije nekoliko dana objavio post na društvenim mrežama, kojim je promovisao svoje "novo" jelo. Radi se o takozvanim "mljevenicima", odnosno dobro poznatim ćevapima, ali na hrvatski način.
Baš su nekakvi okolotrbušni pantolodršci!
Koševo Zapad
Najbolja vlada od osamostaljenja.Robust je napisao/la: ↑30 sep 2021, 14:51dvije ekonomski najjace sredine u bih cim se otvori u Sarajevu kfc nakon pola godine ce i u Mostaru i u tuzli i bl bi ubijao da je u delti i bcc
jos samo da glasate za pravepa da dozivite preporod koji mi doživljavamo trenutno
prva trola nakon 84 koja dolazi nova iz fabrike za Sarajevoi plus otvaranje helikopterske jedinice i nabavke helikoptera
KFC je isti krs ko i McD kod nas, preskupo a nista posebno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Burger king je meni ubjedljivo najbolji.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma dobro je KFC. Al to je cisto kurcenje i hedonizam. Jednom da te volja prodje i to je to. Negdje 14 eura sam placao onu kanticu piletine, daju ti jos malo umaka i pomfrita i tjt. Zamisli sad ko ce kod nas mozda za 20-25 KM to da uzme..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa oni imaju potrebu da za svaku rijec izmisle neku svoju verziju te rijeci.Shategabri je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:24Zašto imaju potrebu da nešto što se svugdje zove ćevapima nazovu nekim svojim imenom?Zagrebački restoran je prije nekoliko dana objavio post na društvenim mrežama, kojim je promovisao svoje "novo" jelo. Radi se o takozvanim "mljevenicima", odnosno dobro poznatim ćevapima, ali na hrvatski način.
Baš su nekakvi okolotrbušni pantolodršci!