Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nestalo ono pitomo i urbano, negdje na pola puta Podvelež- Domanovići.
HŠKZ
Dudić bi se sjajno snašao u HNL.
Hvala na interesovanju ali minimalni ulog za 12 igrač je 1200 KM.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 sep 2021, 14:06Nize lige molim, 12 igrac, krolj, bicu vam ja spojzor s 70km mjesecno
Pa ne znam sta sam ti ja kriv, nisam ja rekao da ste izbleglice pa da vas moramo malo bolje pripazit iz budzeta nego Novalic.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Znaci vec pocelo kmecanje kao pravdanje za eventualni poraz posrnulog gospodina Zelje na Gradskom stadionu u Platonovoj ulici.
" "!
1926
1926
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Najveci crnjak je sto vi kmecite da vam kanton gurne koju miljuavenija je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:29Hvala na interesovanju ali minimalni ulog za 12 igrač je 1200 KM.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 sep 2021, 14:06Nize lige molim, 12 igrac, krolj, bicu vam ja spojzor s 70km mjesecno
Pa ne znam sta sam ti ja kriv, nisam ja rekao da ste izbleglice pa da vas moramo malo bolje pripazit iz budzeta nego Novalic.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Kapiten U17 reprezentacije BiH igrač TC.
Kapiten U19 reprezentacije BiH igrač TC.
U U21 igra Mešinović igrač TC.
Za A selekciju jedini pozvani igrač iz PL je igrac TC.
Sto bi rekli ovi Željini - GOLEMO
Nismo izbjeglice pa da po tom osnovu dobijemo 1.5 miliona iz budzeta. Jbg.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 sep 2021, 16:39Najveci crnjak je sto vi kmecite da vam kanton gurne koju miljuavenija je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:29Hvala na interesovanju ali minimalni ulog za 12 igrač je 1200 KM.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 sep 2021, 14:06
Nize lige molim, 12 igrac, krolj, bicu vam ja spojzor s 70km mjesecno
Jos da placate porez drzavi, ne tajite knjige za to. I da Azmir nije Vicin pusikurac - bilo bi PREGOLEMO.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 sep 2021, 16:41Kapiten U17 reprezentacije BiH igrač TC.
Ovako prolazni blijesak. Par sezona "plesa" i povratak gdje vam je i mjesto.
- FKS -
Ugasite nakaradu iz vrabcica!
Izvini, koji igrac u17 je kapiten repke?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 sep 2021, 16:41Kapiten U17 reprezentacije BiH igrač TC.
Ja gledao tekmu prije par dana, centra prešli nisu a nasi igrali na 50% bez 4 standardna
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ali ste se nasisali budžetskih para ko niko do sad i opet bankrotirali. Čudo.avenija je napisao/la: ↑30 sep 2021, 16:49Nismo izbjeglice pa da po tom osnovu dobijemo 1.5 miliona iz budzeta. Jbg.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 sep 2021, 16:39Najveci crnjak je sto vi kmecite da vam kanton gurne koju milju
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Cini mi se da se momak zove Amar Ibrisimović ili tako nesto.Pantelija je napisao/la: ↑30 sep 2021, 17:07Izvini, koji igrac u17 je kapiten repke?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 sep 2021, 16:41Kapiten U17 reprezentacije BiH igrač TC.
Ja gledao tekmu prije par dana, centra prešli nisu a nasi igrali na 50% bez 4 standardna
-
- Kontakt:
Za eventualne poreze imaš pravo prijaviti inspekciji, a ja sam vise puta pisao o tome kako ide. A vama svako ko nije za to da vi kradete i namještate kao do sad je Vicin pus...... koliko znam vas zovu ovde Vicini pusi...... 1946Hajdeee je napisao/la: ↑30 sep 2021, 16:49Jos da placate porez drzavi, ne tajite knjige za to. I da Azmir nije Vicin pusikurac - bilo bi PREGOLEMO.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 sep 2021, 16:41Kapiten U17 reprezentacije BiH igrač TC.
Ovako prolazni blijesak. Par sezona "plesa" i povratak gdje vam je i mjesto.
Slika Ultrasa bila na koricama knjige koju su ovi Poljaci objavili. Nebitno al' eto cisto da te informiram.opalaopala je napisao/la: ↑30 sep 2021, 11:38https://skleptmk.pl/akcesoria/ksiazki-i ... 021c-15442
Prelazimo i na Poljsku , dok drugi samo po Medjugorju izlaze , i na capjinskim portalima .
Pozdrav iz Mostara.
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Kasne kao i crne majice, to je njima IN u 2021 ojCroCop je napisao/la: ↑30 sep 2021, 18:25Slika Ultrasa bila na koricama knjige koju su ovi Poljaci objavili. Nebitno al' eto cisto da te informiram.opalaopala je napisao/la: ↑30 sep 2021, 11:38https://skleptmk.pl/akcesoria/ksiazki-i ... 021c-15442
Prelazimo i na Poljsku , dok drugi samo po Medjugorju izlaze , i na capjinskim portalima .
Pozdrav iz Mostara.

HŠKZ
Nismo se mi nasisali nego isti rezim i stranka koja sada vas vodi.Balorda je napisao/la: ↑30 sep 2021, 17:19Ali ste se nasisali budžetskih para ko niko do sad i opet bankrotirali. Čudo.avenija je napisao/la: ↑30 sep 2021, 16:49Nismo izbjeglice pa da po tom osnovu dobijemo 1.5 miliona iz budzeta. Jbg.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 sep 2021, 16:39
Najveci crnjak je sto vi kmecite da vam kanton gurne koju milju
Čelik nije bankrotirao nego je odlukom svojih članova koji su oteli klub od istog rezima otisao u zadnju ligu kako ne bi imao nikakvih troškova a sa prihodima vracao sve dugove kako ne bi bankrotirao. Taj proces ide bolje nego sto je iko ocekivao. Otislo se u rang vise i vjerovatno vec i u tom rangu na prvu poziciju sa juniorima Čelika a vraceno preko 2 miliona duga.
A vi uzivajte u sisanju budzeta nista nije djaba kod SDA

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Resolute i 17 gostiju.