ko zna, gallardo je i ranije spominjan u medijima
znajuci barcin modus operandi, sve je moguce, oni imaju neku svoju filozofiju
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Kolega @Sveti, ne pišeš o Valenciji nego o drugom najvećem klubu u Španiji. Barcelona je to oduvijek bila, davno prije pojave Ronaldinha i Messija.Sveti je napisao/la: ↑30 sep 2021, 12:58Nego kako je? I ovo mislim bez i jednog truna trollanja. Svrsavalo de na la masiju prije 10 godina, najbolja skola fudbala, a sad se vidi realnost, tacnije da svaki igrac izgleda 10 puta bolje kada igra u ekipi sa xavijem iniestom i messijem. Sistem koji je gvardiola izgradio davno je izgubljen, okosnica tima je otisla u penziju i presla u druge timove, sad imate hrpu prosjecnih igraca sa prosjecnim trenerom i niste ni sjena onoga sto ste nekad bili.
Razumljivo je da ce vas smjena generacija pogoditi jace nego druge ekipe ali svejedno stoji ono sto sam rekao.
Nadam se da će pare koje dobije za raskid ugovora potrošiti na liječenje sebe i svojih najmilijih.let3 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 13:53Smeće od čovjeka1921boy je napisao/la: ↑30 sep 2021, 13:49- Umoran sam od ponavljanja iste stvari. Izgubili smo igrače koji prave razliku, za mene je to čisto kao voda. To je realnost.
Yebem li ti i rod i porod holandeski, svi su krivi samo on nije !
Kandidati su kita realno, samo Conte ili Bielsa pa nek pišaju krv !!!!!da je imalo moralan i častan čovjek koji drži do svog obraza, sam bi dao ostavku nakon ovih blamaža, sam ! ne bi čekao da ga drugi smijene.. ali smeće hoce da ga nogiraju, hoce pare
nema tu časti, zato i jest smeće ljudsko.
Imao je prošle godine i Messija i Griezmanna, pa šta je uradio ? pocetnik Pirlo ga ponižavao na Campu sa nikad gorim Juventusom, PSG ga natrpao. Još je smrad otpustio Suareza, nije podigao glas kad je odlazio u Atletico, prešutno ga pustio.
"Izgubili smo igrace koji prave razliku", a inace bi sa njima osvojili LP....puuu klošaru holandski![]()
Barsa bi bolje prošla sa La Masijcima nego što je dovodila Coutinhe, Dembele, Griezmanne i tako tu bratiju.Rajaz je napisao/la: ↑30 sep 2021, 14:32Kolega @Sveti, ne pišeš o Valenciji nego o drugom najvećem klubu u Španiji. Barcelona je to oduvijek bila, davno prije pojave Ronaldinha i Messija.Sveti je napisao/la: ↑30 sep 2021, 12:58Nego kako je? I ovo mislim bez i jednog truna trollanja. Svrsavalo de na la masiju prije 10 godina, najbolja skola fudbala, a sad se vidi realnost, tacnije da svaki igrac izgleda 10 puta bolje kada igra u ekipi sa xavijem iniestom i messijem. Sistem koji je gvardiola izgradio davno je izgubljen, okosnica tima je otisla u penziju i presla u druge timove, sad imate hrpu prosjecnih igraca sa prosjecnim trenerom i niste ni sjena onoga sto ste nekad bili.
Razumljivo je da ce vas smjena generacija pogoditi jace nego druge ekipe ali svejedno stoji ono sto sam rekao.
La masia je super,
evo i sada su izbacili Fatija. Prije toga Thiaga, koja škola bolje radi ?
Smetljari su otjerali Suareza.Luis Suárez (bivši igrač Barçe): "Preporučio bih Xaviju da sačeka. Trenutačno nije idealno vrijeme da dođe u klub, a on je dovoljno pametan da sačeka. U klubu još igraju neki igrači s kojima je on igrao i bilo bi teško donositi odluke u vezi njih. Postoji rat koji nanosi štetu igračima."
"Vidim vrijeme kada će Xavi preuzeti kormilo Barcelone i bit će odličan trener, jednako kao što je bio odličan igrač."
"Prije nego su počele priče o odlasku, Messi mi je rekao kako želi završiti karijeru u Barceloni jer se tu osjeća sretan."
"Moj odlazak iz Barcelone? To je bila Koemanova zasluga jer se ponašao prema meni kao da imam 15 godina, a i Bartomeuova jer je medijima donio vijest kako ja unosim nemir u svlačionicu."
"Želim da Atlético Madrid pobijedi u subotu, želim zabiti pogodak, ali neću ga proslaviti. Imam puno poštovanje prema Barçi."
Hakimi, Llorente, Sergio Reguilón,Carvajal,Fede Valverde,Casemiro.
Valverde i Casemiro nisu Realova škola.emir18 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:15Hakimi, Llorente, Sergio Reguilón,Carvajal,Fede Valverde,Casemiro.
Sad ove sezone izbacili Miguela Gutiereza.
To je samo u 7-8 zadnjih godina, dok je Barcelonina škola u tom periodu izbacila Sergia Roberta i Fatia.
Plus u zadnjih 10 godina, La Fabrica donijela 300 mil€ klubu od prodaje igrača.
Slabo li je, svake sezone se izbaci po jedan vrhunski projekat.
Problem Barcelone je upravo taj što se utrkivala sa Realom a realno nisu bili spremni na tu bitku, sad isplatilo se u La Ligi, ali koliko će trebati klubu da se oporavi teško je reći.
Jbt koliko mu se to mora isplatiti da ga se najuri?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:19Ništa od otkaza Koemanu.![]()
Laporta stvarno radi neshvatljive stvari.
@emir18 nemoj se provaljivati. Casemiro došao iz Sao Paula s 20 godina, Valverde iz Penarola. Bili zreli igrači, nisu došli u Castillu s 10 ili 15g. Po toj tvojoj logici ste izbacili i Viniciusa i onog drugog favelašaemir18 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:15Hakimi, Llorente, Sergio Reguilón,Carvajal,Fede Valverde,Casemiro.
To je samo u 7-8 zadnjih godina, dok je Barcelonina škola u tom periodu izbacila Sergia Roberta i Fatia.
Problem Barcelone je upravo taj što se utrkivala sa Realom a realno nisu bili spremni na tu bitku, sad isplatilo se u La Ligi, ali koliko će trebati klubu da se oporavi teško je reći.
U pravu si, to su više dobre kupovine Reala, nikako produkti škole.StrikeWarzone je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:25@emir18 nemoj se provaljivati. Casemiro došao iz Sao Paula s 20 godina, Valverde iz Penarola. Bili zreli igrači, nisu došli u Castillu s 10 ili 15g. Po toj tvojoj logici ste izbacili i Viniciusa i onog drugog favelašaemir18 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:15Hakimi, Llorente, Sergio Reguilón,Carvajal,Fede Valverde,Casemiro.
Problem Barcelone je upravo taj što se utrkivala sa Realom a realno nisu bili spremni na tu bitku, sad isplatilo se u La Ligi, ali koliko će trebati klubu da se oporavi teško je reći.![]()
Upoznaj prvo svoj klub pa onda prati tuđi.![]()
Valverde i Casemiro nisu potpisani za prvi tim nego prvobitno za Castillu.Mokes je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:22Valverde i Casemiro nisu Realova škola.emir18 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:15Hakimi, Llorente, Sergio Reguilón,Carvajal,Fede Valverde,Casemiro.
Olmo je Barcelonina škola.
Između davanja para i sramoćenja kluba sa levatom na klupi, izabrao je ovo drugo.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:19Ništa od otkaza Koemanu.![]()
Laporta stvarno radi neshvatljive stvari.
Pa takva politika bila, nije se davalo prostora djeci, a kupovali se starohani i naravno onda ih moraš pokloniti. Eto vidiš samo mali zaokret i već imaš hrpu besplatnih igrača koji nisu ništa manje korisni od onih za koje su se davale fine pare.
Katalonci su za razliku od vas realni,što je cudno jer su barem x2 veci navijači od balkanskih.Tako je sa svim klubovima kada čitaš ovaj forum..samo mi ovdje svjesni svegaa u Barci i londonu sjede debili i sve im promiceJoeBleck je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:40Dobra kupovina u afirmaciji igraca je prakticno isto kao akademija.Sto se tice troska ili cega vec.Dati 5-10 miliona za momka od 17-18 godina , koji ce ti za 4-5 godina biti karika u prvih 11 je isti trosak kao da si mu placao skolovanje , treninge i sve ostalo.
Real u mandatu Pere posluje vrhunski.Igrace koji su nebitan faktor prodaju za 40+ miliona, zasto? Zato sto je to kako god okrenes dobar igrac i potencijal koji ce negdje drugo moci zablistati.
Koga da Barca proda od viska ? Njima je top sell out bio Firpo od cca 20 miliona jer je bas taj rang igraca koji se moze prodati jer ima potencijal za afirmaciju.
Politika kluba Barcelone je nivo SDA.Smijurija , propast i nista vise.
Dozvolis da ti najbolji igrac svih vremena ode jer kao nemas para da ga cuvas a imas pare da cuvas uhljebe.Upravo politika i poltronsko vodjenje kao sto radi SDA.
Samo mi nisu jasni Katalonci , ima li neke uzbune , neke nelagode ili im je bas svejedno…
Sve jasno.Istina je to sto si rekao ali me samo zanima kako vidis uopste prolaz grupe.Benfica nije buranija klub a posebno ne ova generacija koja je vise iskusna nego su ranije bile.Rosicky je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:54Katalonci su za razliku od vas realni,što je cudno jer su barem x2 veci navijači od balkanskih.Tako je sa svim klubovima kada čitaš ovaj forum..samo mi ovdje svjesni svegaa u Barci i londonu sjede debili i sve im promiceJoeBleck je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:40Dobra kupovina u afirmaciji igraca je prakticno isto kao akademija.Sto se tice troska ili cega vec.Dati 5-10 miliona za momka od 17-18 godina , koji ce ti za 4-5 godina biti karika u prvih 11 je isti trosak kao da si mu placao skolovanje , treninge i sve ostalo.
Real u mandatu Pere posluje vrhunski.Igrace koji su nebitan faktor prodaju za 40+ miliona, zasto? Zato sto je to kako god okrenes dobar igrac i potencijal koji ce negdje drugo moci zablistati.
Koga da Barca proda od viska ? Njima je top sell out bio Firpo od cca 20 miliona jer je bas taj rang igraca koji se moze prodati jer ima potencijal za afirmaciju.
Politika kluba Barcelone je nivo SDA.Smijurija , propast i nista vise.
Dozvolis da ti najbolji igrac svih vremena ode jer kao nemas para da ga cuvas a imas pare da cuvas uhljebe.Upravo politika i poltronsko vodjenje kao sto radi SDA.
Samo mi nisu jasni Katalonci , ima li neke uzbune , neke nelagode ili im je bas svejedno…
Ova Barca ima ekipu za prva 4 mjesta sto ce na kraju i ostvariti isto kao i 8minu lp.
Sjetite se Arsenala.
Gubio po 4,5 razlike i na kraju bio ucesnik lp i osmine svake sezone do potpunog kraha.
To je taj nivo kvalitete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.