Najgore sto je savez mogao uciniti je udovoljiti teroristima iz tunela i eliminirati ove suce. Najveca greska im je bio penal koji to nikako nije. Dakle, ispravna odluka, podrzavam, a oni neka se pjene.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
🔹
- svrakino1921
- Kontakt:
Iz NK Čelik uputili su zahvalnicu Vladi ZDK (Foto: NK Čelik)
15.09.2021.
Facebook
Messenger
Twitter
Email
Email
Vlada Zeničko-dobojskog kantona podržala je Nogometni klub Čelik uplativši 5.000 KM pomoći posrnulom klubu s Bilinog polja.
NK Čelik se oglasio saopštenjem za javnost u kojem se navodi da je Vlada ZDK konačno pomogla zeničkom klubu. Tekst saopštenja, u kojem su se iz NK Čelik srdačno zahvalili nakon ove pomoći, prenosimo u cijelosti u nastavku.
"Kako su i ranije obavještavani članovi NK Čelik Zenica, klub se krajem maja javio na Javni poziv kojeg je raspisala Vlada Zeničko-dobojskog kantona.
Stav aktuelnog rukovodstva je od početka mandata bio da će učiniti sve da po prvi put, barem u novijoj historiji, klubu obezbijedi konkretnu pomoć od Zeničko-dobojskog kantona. Obzirom na situaciju u kojoj se klub nalazi, te činjenicu da ostali klubovi u državi godinama dobivaju značajnu finansijsku i infrastrukturnu podršku iz budžeta kantona, gradova i općina, dužnost i Zeničko-dobojskog kantona je učestvovati u procesu stabilizacije jednog od svojih najvažnijih reprezenata – NK Čelik Zenica.
Konačno, 10.09.2021. Zeničko-dobojski kanton je iz transfera za sport klubu uplatio 5.000 KM.
Rukovodstvo NK Čelik Zenica ovim putem upućuje iskrenu zahvalnost na donaciji i činjenici da je konačno uspostavljena saradnja između Zeničko-dobojskog kantona i našeg kluba. Također, izražavamo i nadu da će pomoć Kantona u budućnosti biti još konkretnija, po uzoru na podršku koju dobivaju ostali klubovi u državi. Prva prilika za to je novi projekat namijenjen za višegodišnju podršku razvoju omladinskog pogona NK Čelik Zenica u znatno većoj vrijednost", saopšteno je iz NK Čelik.
Podsjetimo, Čelik trenutno nastupa u Drugoj ligi FBiH - Centar, a u petom kolu slavio je ubjedljivu pobjedu protiv Famosa rezultatom 3:0.
E da mi imamo ovakvu podrsku
Gdje bi nam kraj bio
A koliko mi dajemo KS svojom infrastrukturom
15.09.2021.
Messenger
Vlada Zeničko-dobojskog kantona podržala je Nogometni klub Čelik uplativši 5.000 KM pomoći posrnulom klubu s Bilinog polja.
NK Čelik se oglasio saopštenjem za javnost u kojem se navodi da je Vlada ZDK konačno pomogla zeničkom klubu. Tekst saopštenja, u kojem su se iz NK Čelik srdačno zahvalili nakon ove pomoći, prenosimo u cijelosti u nastavku.
"Kako su i ranije obavještavani članovi NK Čelik Zenica, klub se krajem maja javio na Javni poziv kojeg je raspisala Vlada Zeničko-dobojskog kantona.
Stav aktuelnog rukovodstva je od početka mandata bio da će učiniti sve da po prvi put, barem u novijoj historiji, klubu obezbijedi konkretnu pomoć od Zeničko-dobojskog kantona. Obzirom na situaciju u kojoj se klub nalazi, te činjenicu da ostali klubovi u državi godinama dobivaju značajnu finansijsku i infrastrukturnu podršku iz budžeta kantona, gradova i općina, dužnost i Zeničko-dobojskog kantona je učestvovati u procesu stabilizacije jednog od svojih najvažnijih reprezenata – NK Čelik Zenica.
Konačno, 10.09.2021. Zeničko-dobojski kanton je iz transfera za sport klubu uplatio 5.000 KM.
Rukovodstvo NK Čelik Zenica ovim putem upućuje iskrenu zahvalnost na donaciji i činjenici da je konačno uspostavljena saradnja između Zeničko-dobojskog kantona i našeg kluba. Također, izražavamo i nadu da će pomoć Kantona u budućnosti biti još konkretnija, po uzoru na podršku koju dobivaju ostali klubovi u državi. Prva prilika za to je novi projekat namijenjen za višegodišnju podršku razvoju omladinskog pogona NK Čelik Zenica u znatno većoj vrijednost", saopšteno je iz NK Čelik.
Podsjetimo, Čelik trenutno nastupa u Drugoj ligi FBiH - Centar, a u petom kolu slavio je ubjedljivu pobjedu protiv Famosa rezultatom 3:0.
E da mi imamo ovakvu podrsku
Gdje bi nam kraj bio
A koliko mi dajemo KS svojom infrastrukturom
Nije go.vno, nego se pas posr'o.
A bankrot definitivno jeste kada obaveze prelaze imovinu koju klub ima, samo što vas službeno spašava, pazi sad, opet političar.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Beduin
- Kontakt:
Ovo je sad vec inat, namjerno provociranje, a i moze im se jos uvijek kako oni hoce.
Nego, gdje ce Velez igrati domace utakmice tokom suspenzije? Nisam upratio.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Koliko Azmir baca para i uvlaci se na taj nacin u guzice svima u Savezu, a i ovim nizim rangovima, ovo je najmanje sto moze izmajmunisati za svoj klub.Hajdeee je napisao/la: ↑30 sep 2021, 16:49Jos da placate porez drzavi, ne tajite knjige za to. I da Azmir nije Vicin pusikurac - bilo bi PREGOLEMO.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 sep 2021, 16:41Kapiten U17 reprezentacije BiH igrač TC.
Kapiten U19 reprezentacije BiH igrač TC.
U U21 igra Mešinović igrač TC.
Za A selekciju jedini pozvani igrač iz PL je igrac TC.
Sto bi rekli ovi Željini - GOLEMO
Ovako prolazni blijesak. Par sezona "plesa" i povratak gdje vam je i mjesto.
A svi znamo koliko su nizi uzrasti reprezentacije nebitni i kako se pozivaju igraci, zato ni nemamo rezultata.
Nego, kako Sloga igra u omladinskim ligama, kako stoje na tabelama?
Prosle i ove sezone.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Da, lagano provociranje, ali ipak nisu imali muda da delegiraju Sabriju , strah obraza ipak nema ili čovjek jednostavno nema s čim doći na utakmicu

Sto se tice igranja domacih utakmica nije jos nista konacno dogovoreno, sad je reprezentativna pauza pa ima vremena, ali sam siguran da će kazna biti u najmanju ruku prepolovljena

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
U svim kategorijama u gornjem dijelu tabele.Beduin je napisao/la: ↑30 sep 2021, 20:14Koliko Azmir baca para i uvlaci se na taj nacin u guzice svima u Savezu, a i ovim nizim rangovima, ovo je najmanje sto moze izmajmunisati za svoj klub.Hajdeee je napisao/la: ↑30 sep 2021, 16:49Jos da placate porez drzavi, ne tajite knjige za to. I da Azmir nije Vicin pusikurac - bilo bi PREGOLEMO.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑30 sep 2021, 16:41Kapiten U17 reprezentacije BiH igrač TC.
Kapiten U19 reprezentacije BiH igrač TC.
U U21 igra Mešinović igrač TC.
Za A selekciju jedini pozvani igrač iz PL je igrac TC.
Sto bi rekli ovi Željini - GOLEMO
Ovako prolazni blijesak. Par sezona "plesa" i povratak gdje vam je i mjesto.
A svi znamo koliko su nizi uzrasti reprezentacije nebitni i kako se pozivaju igraci, zato ni nemamo rezultata.
Nego, kako Sloga igra u omladinskim ligama, kako stoje na tabelama?
Prosle i ove sezone.
U17 prvi na tabeli, bez poraza u 12 utakmica od čega 9 pobjeda. Gol razlika 50:10.
Al ne vrijedi govoriti jer takvi će sad reci eno ga kupio i u17 ligu i slicne nebuloze. Sta sve ne samo da ne bi rekli ok, sa onladinskim pogonom se dobro radi.
Neki tip iz Domanovića uhapšen zbog paljevina auta sucima u tunelu. Trojica mu jarana u bijegu skrivaju se. Pa pošto većina na forumu kaže da su auto sami sebi zapalili, ili su to Vicini rođaci kako sad ovo...
Nije to nikakav šovinizam , svakom onom koji udara na moje najsvetije želim da polomi zube na njemu i tu nema izbora ni kalkulacije !!!
Opradavaš pokušaj ubistva, A prije toga si bio ubijeđen da su to uradili neko od Vicinih rođaka...Sad kad se klupko odmotava kad se zna poimeice tko je sudjeovao u pokušaju ubojstva tebi smiješno.
-
- Kontakt:
Nemaju sta bjezat sve se zna ko je,nazalost momci su sebi najvise nastetili u zivotu,najgore ovi tipkovnica heroji im daju podrsku,a lako je kad ti nisi svoja leđa postavio.
Znači priznaš da su naručioci paljevina auta i sami izvršioci stog plaćeničke ****. Ajde neka svaka čast.
Nista specijalno nisu napravili sebi u zivotu, clan 293.krivicnog zakona predvidja novcane kazne , a s njima ce i proci !GradKamena2 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 21:21Nemaju sta bjezat sve se zna ko je,nazalost momci su sebi najvise nastetili u zivotu,najgore ovi tipkovnica heroji im daju podrsku,a lako je kad ti nisi svoja leđa postavio.
Pošalji im svoj broj računa iz dijaspore da ih malo pomogneš.mostar_mo je napisao/la: ↑30 sep 2021, 21:23Nista specijalno nisu napravili sebi u zivotu, clan 293.krivicnog zakona predvidja novcane kazne , a s njima ce i proci !GradKamena2 je napisao/la: ↑30 sep 2021, 21:21Nemaju sta bjezat sve se zna ko je,nazalost momci su sebi najvise nastetili u zivotu,najgore ovi tipkovnica heroji im daju podrsku,a lako je kad ti nisi svoja leđa postavio.
To će bit najmanji problem ne sumnjaj uopste

Klub treba nezvanicno stati u zastitu momaka i pomoci im .finansijski naravno o grupi i da ne govorim.
Svaka cast momci.
Svaka cast momci.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
U zatvor stoku a tzv veleez ugasiti!
Sad će to sda srediti imaju iskustva.
Neće tu biti zime

Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Cwirek, Resolute, VivaLaLiberta i 18 gostiju.