FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad imas para : legende su uz klub
Kad nemas para : legende ne znaju za klub.
Kad nemas para : legende ne znaju za klub.
Na ciji poziv je torlak navodno vracen sada? Obzirom da nemamo sportskog direktora i da tu poziciju vrsi takodjer funjara? Mozda pantelija znaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 sep 2021, 22:59Ja nemam problem s legendama koji imaju osnove da imaju neku funkciju.holyman je napisao/la: ↑30 sep 2021, 22:56Nama je potrebna spona izmedju investitora i tzv. legendi, osoba koja ce investitora pribliziti desavanjima u klubu, a isto tako udaljiti legende.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 sep 2021, 22:42
Boze, zaobidji nas ovih tkz strucnjaka, a ti Ismire pamet u glavu, nemoj samo da te ove naše tkz legende uvuku u neki njihov svijet, jer smo ga u tome slučaju 3 puta vise nayebali nego sa Sabrinom i co.
Na tom mjestu je do sada funjara radila i uspjela je otjerati legende ali i izgubiti povjerenje investitora sto nas je dovelo do toga da se grcevito borimo za bodove protiv leotara.
Primjer je ovo sa Hadzibegicem, to bi super potez bio, sigurno zna svoj posao, a lijepo je vidjeti legendu kluba, to je samo bonus.
Zato legende ala Husref, Torlak, i slicne, treba jasno dati do znanja da su najobičniji navijaci, naravno nogu treba dati i sabrini, pa da i ta saga prodje. Svakako da povratak ovakvih neznalica u klub ne bi bio neki napredak sve i da ode Sabrina, jer kad se jedan uhljebi, to nema kraja, onda smo yebali jeza..
NEMA NAZAD
- feniksptica
- Kontakt:
Sto se tice legendi 1 od 20 je sposobna poslije igrackih dana nesto i dalje doprnijeti fudbalu i klubu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma haj znaj jel i vracen, nije nista konkretno rekaoholyman je napisao/la: ↑30 sep 2021, 23:06Na ciji poziv je torlak navodno vracen sada? Obzirom da nemamo sportskog direktora i da tu poziciju vrsi takodjer funjara? Mozda pantelija znaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 sep 2021, 22:59Ja nemam problem s legendama koji imaju osnove da imaju neku funkciju.holyman je napisao/la: ↑30 sep 2021, 22:56
Nama je potrebna spona izmedju investitora i tzv. legendi, osoba koja ce investitora pribliziti desavanjima u klubu, a isto tako udaljiti legende.
Na tom mjestu je do sada funjara radila i uspjela je otjerati legende ali i izgubiti povjerenje investitora sto nas je dovelo do toga da se grcevito borimo za bodove protiv leotara.
Primjer je ovo sa Hadzibegicem, to bi super potez bio, sigurno zna svoj posao, a lijepo je vidjeti legendu kluba, to je samo bonus.
Zato legende ala Husref, Torlak, i slicne, treba jasno dati do znanja da su najobičniji navijaci, naravno nogu treba dati i sabrini, pa da i ta saga prodje. Svakako da povratak ovakvih neznalica u klub ne bi bio neki napredak sve i da ode Sabrina, jer kad se jedan uhljebi, to nema kraja, onda smo yebali jeza..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Pisaj se na navijace kojima su tornjak i bivo legende
Sedin trenira Famos Hrasnica,Mirvic je rodom iz Hrasnice. To je otprilike ta poveznica za ovaj susret.
Samo Sarajv'o

Inace Hadzibegic ceka posao u Francuskoj u ozbiljnim je pregovorima sa jednim drugoligašom.Pa sad moze bit bidne moze bit nebidne

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Po komentarima na objavi, izgleda sa se Cioffi ne planira vracati. Izvinjavam se ako je vec neko napisao.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- egocentrik
- Kontakt:
Dok je sabra u klubu Torlak se nece vracatiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 sep 2021, 23:13Ma haj znaj jel i vracen, nije nista konkretno rekaoholyman je napisao/la: ↑30 sep 2021, 23:06Na ciji poziv je torlak navodno vracen sada? Obzirom da nemamo sportskog direktora i da tu poziciju vrsi takodjer funjara? Mozda pantelija znaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑30 sep 2021, 22:59
Ja nemam problem s legendama koji imaju osnove da imaju neku funkciju.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- napoleon72
- Kontakt:
Uz ovakvo sudjenje, mislis da ce neko dopustit da istopis razliku od -5? Pridji im na neku dokucivu razliku i ide gore sudjenje i mesetarenje nego ikad. Ne mislim samo na Borac, i Azmir je jak u savezu, pa i Zrinja. Mi smo zadnja rupa na svirali sadHistoricar je napisao/la: ↑30 sep 2021, 21:39Kad bi na polusezoni bili - 5 iza prvoplasiranog, uz remont, dobra pojačanja i provjetravanje svlačionice u januaru, vjeujem da bi uzeli titulu.Ko god bio prvoplasirani, imamo sa njima igrati još jednu utakmicu na proljece.bordobijeli je napisao/la: ↑30 sep 2021, 21:17Tz City ima 8 bodova više i utakmicu manje to je naš problem a ne Husref. Sve sto mozemo treba uraditi da se dobije utakmica ili barem bod,poraz nije dobra opcija al baš nikako.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nama ce zimski prelazni rok najbolje reci na cemu smo s Mirvicem. Sve price i ovo sto smo culi je lijepo, ali tada cemo vidjeti pravac kojim idemo i koji su njegovi planovi s prvim timom.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
To si ponavljamo vec od 2013 svaki iduci transfer rok ce nam nesto reci

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa kad svako malo krećemo iznova i sa novim investitorima, novim upravama, novim ljudima. I uvijek je bilo skromno, ali opet dovoljno za ovu ligu da se dominira, ali smo lopovlukom uvijek i od tog pravili bauk. Treba biti pesimista oko Mirvića, ili bolje reći realista, jer mi kad god poletimo, na kraju borba za klub.ElCartel11 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 01:08To si ponavljamo vec od 2013 svaki iduci transfer rok ce nam nesto reci![]()

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Joker je ovo upravu, a nama u januaru prioritet prioriteta treba biti renoviranje kompletne lijeve strane.
Golovi s tekme
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Halid ko Kily Gonzalez. 

Nikad se Hadžibegić neće vratiti ni da živi a kamoli da radi ovdje. Ne nadajte se džaba.
ISTINA ZA VEDRANA!
Naježim se na ovo legende, qrčine a ne legende. Nedo Bog da nam treba za lijeka... Čekajući njih pokrepali bi.. Marš! Više sam ja legenda što 30 godina dajem pare klubu, nego oni...a i ja sam qrčina a ne legenda.. toga nema, ne postoji, samo je Sarajevo vječno!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pobjeda protiv TC nas vraca u igru za titulu, donosi nama bitno samopouzdanje.
Remi je samo prividno zavaravanje da mozemo nesto.
Poraz je definitivno da zaboravimo titulu i da se okrenemo borbi za Evropu i slaganju ekipe za zimski prelazni rok.
Remi je samo prividno zavaravanje da mozemo nesto.
Poraz je definitivno da zaboravimo titulu i da se okrenemo borbi za Evropu i slaganju ekipe za zimski prelazni rok.
- Shategabri
- Kontakt: