Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Jaoooj kad sutra maznem dva hambaša iz Otrova 
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Institucija
Pjesma
Spot
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Meni su isto burgeri iz BKa mnogo ukusniji i socniji od McDonaldsa u koji idem iskljucivo da jedem onaj cokoladni kolac, koji je perverzija.
Menj se ova pjesma zgadila na karaokama, četiri puta tijekom noći je neko zavija. Vidim "Teške boje", odem do wca, prošetam par minuta, sve samo da je ne slušam.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jest
Nalio se tamo jednom, došla konobarica oko 1, tražio je da pusti Ipceta, htjela da me izbaci iz objekta
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Joj, svakog petka iste pjesme se pjevaju, znam vise lineup napamet
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Trovači obični. Nije ni čudo što je danas uspjeh ako doživiš 50 godina.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
ova i apokalipso od rundeka jbg tito kad te pjesme dodju na repertoaru dodje mi da odsjecem oba uha a debeli irfo jal reve jednu jal drugu pjesmu
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Jes jes , mogu misliti kako ti je bilo , jer ova je baš specifična pjesma , ahhahahahha kako li su likovi zavijali volio bih znati ...
Tako se meni pjesma " Čudna jada od Mostara grada " zgadila , jedno vrijeme sam forsirao u Slogu da izlazim , bio nakav bend mislim Unpluged plug tako nešto se zvao , i većinom qrčevo mrtva atmosfera dok sviraju , pjesma za pjesmom , nema aplauza , raja nezainteresovana i tako pjesma za pjesmom , sve rok pjesme nisu loši ne kontam šta je fazon , i dođe "Čudna jada" i svi ono polude ruke u zrak , pleše se , pjeva , svijetla sijevaju ma haos najjača atmosfera ikad i kada završi pjesma opet povratak na isto , qrčevo sve ...
I tako svakog četvrtka...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ima li negdje u Sa oldskul hambaš, znači zemička sa susamom, obicna pljeska, ne puno debela, kupus i majonez + kečap. Ovo sad sve
nešto fensi i preseravanje.
nešto fensi i preseravanje.
Ilidza Tasty food, pomfrit jos bolji. U aleji, sjednes, pojedes i poslije popijes kaficu, ah lijepa zivota
Posebni parkinzi za LGTBQ populaciju i migrante! Nije sala. Vec postoji. Prvi uveo jedan parking u Hanau! Cilj je potenciranje diverziteta i tolerancije.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 40 gostiju.