Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kao sto slika govori, Bosnjak mozes a Vandal bas tesko
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Koliko god ti zelio to, ovo ti nije nikakav kalifat. Pravna drzava ce kad tad profunkcionirati.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 13:51Morat cu te razocarat sudstvom koje te tvoje ekstreme nece zatvorit. U to ces se uvjerit u narednim danima, slobodni kao pticicePatriceKwedi je napisao/la: ↑01 okt 2021, 13:48Sad je na sudstvu da odradi svoj dio posla i ekstreme zatvori na duze vremensko razdoblje. Za ovakve obicaje s Bliskog istoka ovdje nema mjesta.![]()

🔹
Zanimljiva je shizofrenija kada fudbalske navijače poistovjećuješ sa kalifatom i bliskim istokom, svojstvena napaćenom ultradesničarskom mozgu iz kojekakve pripizdine na granici Hercegovine i Bosne.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Majmucino jedna nismo mi presudjeni za UZP, a ni fasisticki murali nam ne krase zidove ulica !PatriceKwedi je napisao/la: ↑01 okt 2021, 14:55Jos zanimljivije kako su vam metode iste, odavde do Jalalabada.
Aj popi jednu Praljkovacu !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Mozgonja, da se kalifata pita, niti bi bilo fudbala, a još manje navijača, alkohola i droge. Izađi iz te pećine u toj raspaloj pripizdini, pročitaj nešto.PatriceKwedi je napisao/la: ↑01 okt 2021, 14:55Jos zanimljivije kako su vam metode iste, odavde do Jalalabada.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Postoje ime i prezimena osoba koje su osudjene za ratne zlocine. Ja osobno sam rodjen (1994.) nakon vecine tih zbivanja, dok ti i dan danas podrzavas paljenje sudaca jer nisu svirali nepostojeci penal za Velez.mostar_mo je napisao/la: ↑01 okt 2021, 14:59Majmucino jedna nismo mi presudjeni za UZP, a ni fasisticki murali nam ne krase zidove ulica !PatriceKwedi je napisao/la: ↑01 okt 2021, 14:55Jos zanimljivije kako su vam metode iste, odavde do Jalalabada.
Aj popi jednu Praljkovacu !

🔹
Idoli nacije iz domanovica ce uzdrmati javnost

-
- Kontakt:
Provjerena informacija 100%, svi su pušteni i u izjavama su naveli da su oni priskočili u pomoć pri gašenju automobila, koje se samozapalilo zbog kočnica. Čak su i jedva izvukli jednog od sudija koji nije mogao, valjda od straha, odvezati pojas, pa je nekontrolisano glavom udarao u štok od vrata i komandnu tablu.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 13:51Morat cu te razocarat sudstvom koje te tvoje ekstreme nece zatvorit. U to ces se uvjerit u narednim danima, slobodni kao pticicePatriceKwedi je napisao/la: ↑01 okt 2021, 13:48Sad je na sudstvu da odradi svoj dio posla i ekstreme zatvori na duze vremensko razdoblje. Za ovakve obicaje s Bliskog istoka ovdje nema mjesta.![]()
Poslije davanja iskaza su pušteni, a očekuje se da ih primi i gradonacelnik Mostara i uruči im zahvalnicu za sve sto su uradili. Svaka čast, momci...
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 01 okt 2021, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
Blokirajte neandertalca, šta se raspravljate sa ndh učenikom. Ubjeđen sam da mu na zidu vise posteri radica, maceka i pavelica. Moguce da ima i praljka, te stiker "oni dolaze".
Sutra očekujem pobjedu Veleza i remi na utakmicama Leotar - Radnik i Zrinjski - Široki.
Sutra očekujem pobjedu Veleza i remi na utakmicama Leotar - Radnik i Zrinjski - Široki.
-
- Kontakt:
Punite auto eksplozivom?killafrommanilla je napisao/la: ↑01 okt 2021, 14:07sve vi znateTristan je napisao/la: ↑01 okt 2021, 14:03Onaj iz Domanovica propjevao, odmah odao sve drugove.PatriceKwedi je napisao/la: ↑01 okt 2021, 13:34Uhapsena jos tri terorista. Samo naprijed, pravna drzavo. Nulta tolerancija prema ovakvim ekstremima.
Salu na stranu, jes da vas volim meziti ali pazite sta pisete djeco. Moj drug pandur je jos uvjek aktivan na ovom forumu. 

Jedino što ti meziš, iako mi se čini neredovno, su tablete za mentalne bolesti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Baader nekome nešto govori

Šta ti hoćeš onanisto na uniformisane, autoritativne, srednjovječne muškarce?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
1. Obavezuje se FK ‘RADNIK’ Bijeljina, da na osnovu člana 98, a u vezi sa članom 117.
Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, isplati finansijska dugovanja u iznosu od 6.500,00
(slovima: šesthiljadaipetstotina) KM i troškove postupka u iznosu od 300,00 (tristotine)
KM, HUSEINBAŠIĆ ERMINU, a koja dugovanja su nastala neizvršavanjem obaveza
preuzetih na osnovu pravosnažne Odluke Komisije za status i transfer igrača OFS
Bijeljina broj: 363/21 od 05.07.2021 godine.
2. Obavezuje se FK ‘RADNIK’ Bijeljina, da na osnovu člana 115. stav 2. , a u vezi sa
članom 2. stavom 1. tačkom b), alinejom 1. Odluke IO NS/FS BiH broj 02-3025-5d/21 od
28.08.2021 godine, isplati igraču troškove postupka u iznosu od 600,00 (šeststotina) KM,
na ime takse za rješavanje podnesaka igrača profesionalaca u prvom stepenu pred
Disciplinskom komisijom NS/FS BiH.
3. Ukoliko FK ‘RADNIK’ Bijeljina, ne isplati navedeni iznos imenovanom i ne dostavi
dokaz o uplati u Odjel za ligaška takmičenja/natjecanja NS/FS BiH, do 06.10.2021. godine,
FK ‘RADNIK’ Bijeljina će biti SUSPENDOVAN, od odigravanja prvenstvenih i kup
utakmica u takmičarskoj sezoni 2021/22.
Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, isplati finansijska dugovanja u iznosu od 6.500,00
(slovima: šesthiljadaipetstotina) KM i troškove postupka u iznosu od 300,00 (tristotine)
KM, HUSEINBAŠIĆ ERMINU, a koja dugovanja su nastala neizvršavanjem obaveza
preuzetih na osnovu pravosnažne Odluke Komisije za status i transfer igrača OFS
Bijeljina broj: 363/21 od 05.07.2021 godine.
2. Obavezuje se FK ‘RADNIK’ Bijeljina, da na osnovu člana 115. stav 2. , a u vezi sa
članom 2. stavom 1. tačkom b), alinejom 1. Odluke IO NS/FS BiH broj 02-3025-5d/21 od
28.08.2021 godine, isplati igraču troškove postupka u iznosu od 600,00 (šeststotina) KM,
na ime takse za rješavanje podnesaka igrača profesionalaca u prvom stepenu pred
Disciplinskom komisijom NS/FS BiH.
3. Ukoliko FK ‘RADNIK’ Bijeljina, ne isplati navedeni iznos imenovanom i ne dostavi
dokaz o uplati u Odjel za ligaška takmičenja/natjecanja NS/FS BiH, do 06.10.2021. godine,
FK ‘RADNIK’ Bijeljina će biti SUSPENDOVAN, od odigravanja prvenstvenih i kup
utakmica u takmičarskoj sezoni 2021/22.
Sta admini rade na ovom usranom forumu pa dopustaju svakom pristup ovom pdf, pogotovo ovim potomcima UZPa, ono nesta spominje bliski istok a i njegova vjera dosla iz te pustinje.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 19 gostiju.