Krste, opet podiže atmosferu...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobra atmosfera znaci totalni amaterizam. Ne rade sto bi trebali da rade nego se zaebavaju. Zbog toga smo najlosija liga u evropi. Na treninzima treba da krv liju a ne da se sprdaju pa na utakmicama izdahnu vec u 20-toj minuti.
Zbog toga svaki stranac koji dodje zavoli nas klub jer se osjeca kao na odmoru a plata ide.
Sve dok je atmosfera na treninzima dobra, mi napredak ni evropu necemo vidjeti
Olimpija ode za 5 Mio €. trebali smo mi kupiti Olimpiju i napraviti FK Olimpija Sarajevo tamo. 

Gluho bilo sta napisaKerovodja je napisao/la: ↑01 okt 2021, 15:10Dobra atmosfera znaci totalni amaterizam. Ne rade sto bi trebali da rade nego se zaebavaju. Zbog toga smo najlosija liga u evropi. Na treninzima treba da krv liju a ne da se sprdaju pa na utakmicama izdahnu vec u 20-toj minuti.
Zbog toga svaki stranac koji dodje zavoli nas klub jer se osjeca kao na odmoru a plata ide.
Imal kakvih igraca tamo da se nafata na zimu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Treba ovog Krpica nagaziti od početka ebem ga hinjava nema ga nigdje protiv ostalih ekipa, a protiv nas ce kao po obicaju iz prve prilike zabiti gol.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ziljkic
Tomic ide sigurnu u Tuzla City ili Zrinjski ako bude isao.
Meni je Michael Pavlovic dobar ljevi bek. mlad je igra i za Sloveniju u21. ima samo ugovor do 30.06.2022. ali ne znam bi on dosao u BiH.
Evo nema Mateo Susica mozda prilika Sabanovicu.

Meni je Michael Pavlovic dobar ljevi bek. mlad je igra i za Sloveniju u21. ima samo ugovor do 30.06.2022. ali ne znam bi on dosao u BiH.
Evo nema Mateo Susica mozda prilika Sabanovicu.

Gluho bilo je to sto kad neki nas igrac napravi obican sprint u drugom poluvremenu, citavu sedmicu se prica o tome. E to je zbog te dobre atmosfere na treninzima. Zato svi drugi slave evropske uspjehe a mi svrsavamo kad vidimo slike na kojima se placenici zaebavaju umjesto da treniraju.keli je napisao/la: ↑01 okt 2021, 15:28Gluho bilo sta napisaKerovodja je napisao/la: ↑01 okt 2021, 15:10Dobra atmosfera znaci totalni amaterizam. Ne rade sto bi trebali da rade nego se zaebavaju. Zbog toga smo najlosija liga u evropi. Na treninzima treba da krv liju a ne da se sprdaju pa na utakmicama izdahnu vec u 20-toj minuti.
Pa ja sa svojih 58 sam izdrzljiviji i imam vise kondicije od svih igraca iz PL.
Nema ta atmosfera nikakve veze sa kondicijom drug, sta ti je svijutKerovodja je napisao/la: ↑01 okt 2021, 15:42Gluho bilo je to sto kad neki nas igrac napravi obican sprint u drugom poluvremenu, citavu sedmicu se prica o tome. E to je zbog te dobre atmosfere na treninzima. Zato svi drugi slave evropske uspjehe a mi svrsavamo kad vidimo slike na kojima se placenici zaebavaju umjesto da treniraju.keli je napisao/la: ↑01 okt 2021, 15:28Gluho bilo sta napisaKerovodja je napisao/la: ↑01 okt 2021, 15:10
Dobra atmosfera znaci totalni amaterizam. Ne rade sto bi trebali da rade nego se zaebavaju. Zbog toga smo najlosija liga u evropi. Na treninzima treba da krv liju a ne da se sprdaju pa na utakmicama izdahnu vec u 20-toj minuti.
Kako nema kad se zaebavaju umjesto da treniraju?keli je napisao/la: ↑01 okt 2021, 15:51Nema ta atmosfera nikakve veze sa kondicijom drug, sta ti je svijutKerovodja je napisao/la: ↑01 okt 2021, 15:42Gluho bilo je to sto kad neki nas igrac napravi obican sprint u drugom poluvremenu, citavu sedmicu se prica o tome. E to je zbog te dobre atmosfere na treninzima. Zato svi drugi slave evropske uspjehe a mi svrsavamo kad vidimo slike na kojima se placenici zaebavaju umjesto da treniraju.
-
- Kontakt:
Tacno vidiš kako su neki frustrirani svojim zivotom pa im smetaju slike gdje se ljudi smiju i dobro su raspoloženi. Ljudi od fini slika s treninga naprave negativnu sliku,svega u Bozijoj bašti.
Vi se sa tobetom raspravljate..
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Ja samo ukazujem na cinjenice a od usrefovaca ne ocekujem da shvate poentu jer bivoli to nisu u stanju.
-
- Kontakt:
Hebib zabija 2 komada sisa sitiju
Postujem ja to sve i treba se dokazati na treningu. Medjutim, kako ces im manje od 48 sati pred utakmicu udariti neki tezak trening. Pa nije nam valjda cilj da nam neko crkne na terenu. Danas je bio lagani trening rad; sa loptom i malo tehnike, nista posebno. Kondicija se nabija pred pocetak sezone na pripremama, sad se mozemo jedno 5-10% podici fizicki i to je to. S druge strane, uigravanje manje-vise moze.Kerovodja je napisao/la: ↑01 okt 2021, 15:10Dobra atmosfera znaci totalni amaterizam. Ne rade sto bi trebali da rade nego se zaebavaju. Zbog toga smo najlosija liga u evropi. Na treninzima treba da krv liju a ne da se sprdaju pa na utakmicama izdahnu vec u 20-toj minuti.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
+1000bordobijeli je napisao/la: ↑01 okt 2021, 15:59Tacno vidiš kako su neki frustrirani svojim zivotom pa im smetaju slike gdje se ljudi smiju i dobro su raspoloženi. Ljudi od fini slika s treninga naprave negativnu sliku,svega u Bozijoj bašti.
SARAJEVO SIAMO NOI
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
O čemu li onda pregovaraju?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nije to samo Krpic,svi zapnu kad igraju sa nama.ElCartel11 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 15:37Treba ovog Krpica nagaziti od početka ebem ga hinjava nema ga nigdje protiv ostalih ekipa, a protiv nas ce kao po obicaju iz prve prilike zabiti gol.
Mi sutra ako ne dadnemo 200% necemo ih uzet a njima i x pase
Kod nas je tako uvijek. I na pripremama i u toku prvenstva, uvijek samo zaebancija. Na svakom treningu treba da ginu osim dan pred utakmicu. Ono sto rade na treninzima to ce prenijeti i na utakmice a to se kod nas vidi. Cista zaebancija i cuvanje nozica. Ako neko malo jace prdne pored igraca, odma se povrijedi jer nije pripremljen ni za sto osim za sprdnju ili rekreaciju.vedinjo98 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 19:12Postujem ja to sve i treba se dokazati na treningu. Medjutim, kako ces im manje od 48 sati pred utakmicu udariti neki tezak trening. Pa nije nam valjda cilj da nam neko crkne na terenu. Danas je bio lagani trening rad; sa loptom i malo tehnike, nista posebno. Kondicija se nabija pred pocetak sezone na pripremama, sad se mozemo jedno 5-10% podici fizicki i to je to. S druge strane, uigravanje manje-vise moze.Kerovodja je napisao/la: ↑01 okt 2021, 15:10Dobra atmosfera znaci totalni amaterizam. Ne rade sto bi trebali da rade nego se zaebavaju. Zbog toga smo najlosija liga u evropi. Na treninzima treba da krv liju a ne da se sprdaju pa na utakmicama izdahnu vec u 20-toj minuti.
Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco, Vrhbosnian i 52 gosta.