Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pucaju cirevi sirom Vrapcica

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Kome pucaju čirevi..
90 % postova im o Veležu.

90 % postova im o Veležu.

Zadnja izmjena: mozak, dana/u 01 okt 2021, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Antipolitika3
- Kontakt:
Boga mi draga da ih nema trebalo bi ih izmisliti potovo ove likove iz dijaspore no hajde nisu tu pa shvacam donekle i fantazije njihove no krenimo redom Zrinjskim se nitko nije zamarao niti je ikome bio kriv kad smo ispusili europu na zelenom terenu pa ja sam cak i osobno ovdje na forumu cestitao Velezu i Sirokom i kritizirao nasu upravu sto se tice kriminalne politike dovodjenja bivsih zvijezda pogotovo propalih hajdukovaca.Pocetkom sezone Velez je okarakteriziran kao glavni favorit za titulu nakon prolaska Aeka i svrsavanja onog narkomana na crnu mambu i idola fedju napoleona jbg medijska kampanja face tv je ucinila svoje a to je spoznaja da uz Borac nema drugog konkurenta dok su svi mediji u BiH isticali rodjene i Vicin Borac naravno uz probleme sarajevskih klubova kao jedine legitimne kandidate a zaboravljali su Husrefa starog lisca i profu Jakirovica koji su u miru imali pripreme i slagali momcadi po svom ukusu.Nakon euforije dolaze im Rudar,Sloboda,Sarajevo sve samar ili dva sto se tice rezultata onda im Radnik uzima bod i toliko kikseva cak su i Peljtu oznacili kao Vicina pus.kurca i vrijedjali ga sa tribina a zatvarali oci prema svom kadru sem par njihovih forumasa koji su ukazivali da nemaju kvalitetan roster pogotovo u21 igrace ali eto sve je kulminiralo protiv Borca pa nakon toga kriv je i Vico,Beus,Zrinjski,evo sad i mega pojacanja koja su dovedena samo da Velez ne osvoji titulu zq 100 godina,zbog takvog razmisljanja i SDA vodstva u klubu titulu BiH nece vidjeti niti za iducih 100 godina jer svoju nesposobnost traze u drugima.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 22:28Reci nam razlog? Na sta ciljas? Jel Zrinjski doveo silna pojacanja da otme velezu titulu..oh wait, nikad nisu ni bili u igri za nju. I koja silna pojacanja? Na pocetku sezone je bila prica da dovode anonimuse, otkud sad pojacanja odjednom. Šizofreničari s pijacemostar_mo je napisao/la: ↑01 okt 2021, 22:18X ko kuća !mozak je napisao/la: ↑01 okt 2021, 22:12Zabolila je njih ljetna euforija, puna Grbavica..to oni nikad neće doživiti, tu ljubav.
Oni su morali pozivati na proslavu titule preko Čovića, medija..čitava kampanja da stadion bude što puniji.
Nije bilo bitno navijaš li za Zrinski, morao si kao Hrvat podržati hrvatski klub, doći, pokazati koliko ih ima.
Oni u sred Mostara, na otetom stadionu ne mogu skupiti pola navijača koliko Velež može skupiti u Sarajevu.
Pa u samoj Švedskoj, mi bi imali 5 000 navijača da su dali.
Poruke iz svih krajeva ex-yu samo su pokazale kakav je to gigant.
Znamo da to u BiH mogu još Sarajevo i Željo, za ostale nisam siguran.
Samo glupan ne konta zašto je Svinjski preko ljeta doveo sva ta silna pojačanja uoči stote godišnjice osnivanja FK VELEŽ i samo glupan ne konta ko to sve i zašto finansira.![]()
Lako je doci na vrh(ako je 3.mjesto vrh)ali treba ostati na njemu i nije sramota pitati sesterostrukog prvaka i FK Sarajevo kako se to radi jer svi mali klubovi uce od velikih.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Recimo da si u pravu, i jedan si od rijetkih forumaša "anamo" koji je iole normalan i skim bi se mogla popiti sikteruša.Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 22:42Boga mi draga da ih nema trebalo bi ih izmisliti potovo ove likove iz dijaspore no hajde nisu tu pa shvacam donekle i fantazije njihove no krenimo redom Zrinjskim se nitko nije zamarao niti je ikome bio kriv kad smo ispusili europu na zelenom terenu pa ja sam cak i osobno ovdje na forumu cestitao Velezu i Sirokom i kritizirao nasu upravu sto se tice kriminalne politike dovodjenja bivsih zvijezda pogotovo propalih hajdukovaca.Pocetkom sezone Velez je okarakteriziran kao glavni favorit za titulu nakon prolaska Aeka i svrsavanja onog narkomana na crnu mambu i idola fedju napoleona jbg medijska kampanja face tv je ucinila svoje a to je spoznaja da uz Borac nema drugog konkurenta dok su svi mediji u BiH isticali rodjene i Vicin Borac naravno uz probleme sarajevskih klubova kao jedine legitimne kandidate a zaboravljali su Husrefa starog lisca i profu Jakirovica koji su u miru imali pripreme i slagali momcadi po svom ukusu.Nakon euforije dolaze im Rudar,Sloboda,Sarajevo sve samar ili dva sto se tice rezultata onda im Radnik uzima bod i toliko kikseva cak su i Peljtu oznacili kao Vicina pus.kurca i vrijedjali ga sa tribina a zatvarali oci prema svom kadru sem par njihovih forumasa koji su ukazivali da nemaju kvalitetan roster pogotovo u21 igrace ali eto sve je kulminiralo protiv Borca pa nakon toga kriv je i Vico,Beus,Zrinjski,evo sad i mega pojacanja koja su dovedena samo da Velez ne osvoji titulu zq 100 godina,zbog takvog razmisljanja i SDA vodstva u klubu titulu BiH nece vidjeti niti za iducih 100 godina jer svoju nesposobnost traze u drugima.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 22:28Reci nam razlog? Na sta ciljas? Jel Zrinjski doveo silna pojacanja da otme velezu titulu..oh wait, nikad nisu ni bili u igri za nju. I koja silna pojacanja? Na pocetku sezone je bila prica da dovode anonimuse, otkud sad pojacanja odjednom. Šizofreničari s pijace
Lako je doci na vrh(ako je 3.mjesto vrh)ali treba ostati na njemu i nije sramota pitati sesterostrukog prvaka i FK Sarajevo kako se to radi jer svi mali klubovi uce od velikih.
Što se rezultata tiče, sami sebi smo krivi što nemamo više bodova. Uz to, dodat ću pokoji sudijski previd ali u manjem obimu. Borac nam je trenutno veći problem zbog krađa u zadnje 2 godine.
Onaj nepostojeći faul iz kojeg je gol postignut je promjenio tok utakmice u potpunosti, ali sa Borcem je tako u svim utakmicama.
Vi ste nas za razliku od Borca dobili na mišiće i majstorluk dvojca Čorluka-Bilbija.
Međutim, ovo su teme gdje bi se mogli replicirati, ali jednu stvar priznaj.
Ovi tvoji ne vade Velež iz usta. Ko god gleda sa strane, vidi da je to nenormalno. Zaluđeni ste Veležom .ebemu miša.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Sta pisu pijacari nemoguce
Vi ste predmet ismijavanja i nista vise

Vi ste predmet ismijavanja i nista vise

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pa jel Zrinjski sa svojim pojacanjima kriv sto je Velez u donjem dijelu tabele? Aj malo realno gledaj sta pises. Razumio bih da je Zrinjski prvi, Velez drugi pa aj da nesto izmisljamo..ovi izmislili pare da otmu velezu titulu, al ovako, daj molim temostar_mo je napisao/la: ↑01 okt 2021, 22:33Vidis da si sam rekao , ko kad znas ..tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 22:28
Reci nam razlog? Na sta ciljas? Jel Zrinjski doveo silna pojacanja da otme velezu titulu..oh wait, nikad nisu ni bili u igri za nju. I koja silna pojacanja? Na pocetku sezone je bila prica da dovode anonimuse, otkud sad pojacanja odjednom. Šizofreničari s pijace
naravno da ste se pojacali i mobilizirali jer ste vidili ljetos u toku evropskih utakmica da bi Velež mogao pretendovati na titulu uoči 100 godina postojanja i dominirati u gradu , a dominacija Veleža u stolnom gradu je mnogo vise od dominacije jednog fudbalskog kluba u jednoj sportskoj igri.
Budimo realni![]()
- Antipolitika3
- Kontakt:
Prijatelju budimo realni dali ste im materijala i previse od AEK-a pa na ovamo.
Imate prvo problem Hasica/Husica uvijek smetnem kako se zove kad je napustio klub radi RA.
Zatim vas raja sprda radi bojkota RA gostujucih utakmica ispada da im Velez nije bitan nakon euforije u europi i samim tim i nedolazak pod BB veliki minus.
Plus kiksevi rezultatski Rudar,Radnim,Sloboda,Borac,Sarajevo,Zeljeznicar, od 11 odigranih samo pobjede nad Leotarom,Sirokim i Posusjem.
Kulminaciju sa provokacijama docekali nakon upada idiotskog od strane RA i paljenja vozila kao i neslane sale i prijetnje istupanjem iz lige a raja vas je uzela na zub kad su poceli neki vasi pojedinci prozivati Zrinjski za pokusaj izbacivanja iz lige iako svi znamo da je to nemoguce i pravno i po zakonu NS BiH ali eto neki su nasjeli i posluzili svrsi politicke provokacije da malo medju raju ubace nacionalne netrepeljivosti.
Imate prvo problem Hasica/Husica uvijek smetnem kako se zove kad je napustio klub radi RA.
Zatim vas raja sprda radi bojkota RA gostujucih utakmica ispada da im Velez nije bitan nakon euforije u europi i samim tim i nedolazak pod BB veliki minus.
Plus kiksevi rezultatski Rudar,Radnim,Sloboda,Borac,Sarajevo,Zeljeznicar, od 11 odigranih samo pobjede nad Leotarom,Sirokim i Posusjem.
Kulminaciju sa provokacijama docekali nakon upada idiotskog od strane RA i paljenja vozila kao i neslane sale i prijetnje istupanjem iz lige a raja vas je uzela na zub kad su poceli neki vasi pojedinci prozivati Zrinjski za pokusaj izbacivanja iz lige iako svi znamo da je to nemoguce i pravno i po zakonu NS BiH ali eto neki su nasjeli i posluzili svrsi politicke provokacije da malo medju raju ubace nacionalne netrepeljivosti.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Ne prosipaj se lafo antipoliticaru sa glupim postovima, molit cu lijepo. 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Al cuj pojacali se da oni ne bi uzeli titulu

Nisam ja ni rekao da je kriv zbog trenutnog stanja sa Veležom, rekao sam samo da vas je dobar nastup Veleža u Evropi i vaš neizlazak u Evropu nakon nase pobjede u Kaknju motivisao da ozbiljno pojačate ekipu da bi bilo što konkurentniji i onemogućili Veležovu dominaciju.tutankamon1905 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 22:58
Pa jel Zrinjski sa svojim pojacanjima kriv sto je Velez u donjem dijelu tabele? Aj malo realno gledaj sta pises. Razumio bih da je Zrinjski prvi, Velez drugi pa aj da nesto izmisljamo..ovi izmislili pare da otmu velezu titulu, al ovako, daj molim te
I nisam ja u dijaspori , već tu cijeli svoj život

A nastavit ce se bez ikakve sumnje

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Antipolitika3
- Kontakt:
Zato je tvoj rjecnik bogat sa izrazima Vicinipusikurci,Medjugorci,Dva tri ova

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
O čemu pričaš ti ?Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 23:02Prijatelju budimo realni dali ste im materijala i previse od AEK-a pa na ovamo.
Naravno da je klosarcina ustaska Beus tražio izbacivanje iz lige , nije niko to izmislio pa kad je vidio da ga je je neko od prisutnih odao onda je za javnost zaprijetio tuzbom za klevetu sto nije nemoguce i da uradi, jer je svjestan da taj koji je prenio informaciju nece svjedociti javno da je to rekao.
Disciplinski pravilnik u clanu 26. predvidja izbacivanje iz lige za najteze prekrsaje !
Medjugorci jeste kao i Draganove/Beusove kujice, vi i Vicini pusikurci braca po materi to se zna.Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 23:13Zato je tvoj rjecnik bogat sa izrazima Vicinipusikurci,Medjugorci,Dva tri ova![]()
valjda da izgledas intelektualno superioran
![]()

Vama je cudno kada se neko buni i bori za pravdu jer je kod vas normalno spustati glavu i sutiti jer ste naravno pizde, a vala vrana vrani oci ne kopa sjetimo se Jakupovica na Pecari one godine i Bandica u Bijeljini, kujice Beusove!

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Antipolitika3
- Kontakt:
ANTIFA ! je napisao/la: ↑01 okt 2021, 23:22Medjugorci jeste kao i Draganove/Beusove kujice, vi i Vicini pusikurci braca po materi to se zna.Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 23:13Zato je tvoj rjecnik bogat sa izrazima Vicinipusikurci,Medjugorci,Dva tri ova![]()
valjda da izgledas intelektualno superioran
![]()
![]()
Vama je cudno kada se neko buni i bori za pravdu jer je kod vas normalno spustati glavu i sutiti jer ste naravno pizde, a vala vrana vrani oci ne kopa sjetimo se Jakupovica na Pecari one godine i Bandica u Bijeljini, kujice Beusove!![]()

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
A onda je Beus kad ga je prosla malo vruca glava i ustasluk shvatio da ga je ponijelo malo u zanosu, da se precijenio i da je pojeo goovno pa su ga počela prozivat i njegova raja , komsije nekadasnje sa Rudnika pa se onda poceo prati i vadit , e tuzit ce za klevetu !
Ko da je neko mahnit Dzoni ! Ima dovoljno godina da je trebao naucit da jednom izgovorena rijec ne moze vise nazad !
Ko da je neko mahnit Dzoni ! Ima dovoljno godina da je trebao naucit da jednom izgovorena rijec ne moze vise nazad !
Nemamo mi problem sa Hasićem. Sa Hasićem problem imaju kriminalci u Savezu. On je zbog topovskog želio napustiti svjet fudbala, jer nije želio da nekog nosi na svojoj duši. To niko da pohvali..a sad mu se inplicira da se zalagao na prekid, ulijetanje, paljevinu i slično.Antipolitika3 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 23:02Prijatelju budimo realni dali ste im materijala i previse od AEK-a pa na ovamo.
Ovi momci koji su to uradili su mladi i nisu svojom glavom mislili. Kad si mlad i vruć, svašta ti pada na pamet. Kada si stariji, onda kalkulišeš.
Svakako da je za osudu.
Hasić je dalje, zvao sve klubove u zajedničku udrugu i pozivao na prekid prvenstva, taman po cjenu da Velež ne igra Evropu, samo da bude regularno. Opet ništa.
I to se zaboravilo.
Zašto se Zrinski nije odazvao, pogotovo nakon krađe u Banjaluci?
Odgovor je jasan. Zrinski ima Beusa, Čovića, Kladionice, Elektroprivredu, Vladu Fdederacije..
Njima ne treba zaštita, dovoljno su zaštićeni.
Hasić je dovoljno skrenuo pažnje, a vrijeme će pokazati šta će od svega biti.
Ja ti garantujem, Savez je prenaglio sa kaznom i ako je ne ublaže..neće dugo vjeruj mi.
Niko nije dovodio Zrinjski u kontekst izbacivanja, već se navodila dobro poznata utakmica Zrinjskog i ulijetanje budala sa stajanja i degenečenje igrača Veleža.
Pravila se usporedba kazni i tu se može vidjeti razlika u kažnjavanju Veleža vs Zrinjski.
Prozvan je Beus a onda se javio i sam Zrinjski.
Barem je ovo lako dokazat.
Nemamo se mi šta kome dokazivati. Mi se sebi dokazujemo. 15 000 navijača u Sarajevu je najveća invazija jedne navijačke grupe poslije rata, od donatorskih karata u jeku zabrane navijačima na stadion skupili preko 100 000 KM..samo za jednu utakmicu prodali 13 000 karata ( protiv Borca).
Navijači sada traže od Uprave da se ponovo štampaju karte..traže da se krene sa zadnjom tribinom..ma ima toga sijaset.
Mi možemo biti samo primjerom kakvi su pravi navijači, a ne ovi tastatura manijaci kojima su i 3 KM goleme, pa se šlepaju da uđu na stajanje.

Zadnja izmjena: mozak, dana/u 01 okt 2021, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
sjebat ce se nacija uskoro
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Šta kaže pojačali se jer je njima stogodišnjica. Pijačari su teška patetika 

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.