Znas sta cekam u Sarajevu?! Domino's
Brutalno dobre pizze. Kaba
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Slabo sam na forumu u zadnje vrijeme. Ne mogu da se nerviram, jer ako si upravu onda dobiješ ban od admiRa.
Kakva crna žena, imam svojih problemario_Ferdy88 je napisao/la: ↑01 okt 2021, 10:49
Nema vremena od žene, zadeverala ga
Posto je papučar ko kapiten![]()
My man.
ma neka, imam Ćamilu, Ivanu, Teu i sad ovu Lucu Bešen i Mugošu, Mateu, Itanu i ostaleOtelo je napisao/la: ↑02 okt 2021, 13:09Nikola brate, uz tebe smo, drži se i ne daj da te ovo pokoleba:
https://www.--- SPAM ---/magazin/clanak/citatelji-indexa-odlucili-ovo-je-najgora-hrvatska-serija-svih-vremena/2308089.aspx
Neće link dobro, uglavnom Zauvijek susjedi najgora hrvatska serija po izboru čitatelja.
Pa ti samo u Texasu rade.
Jel to 30 preko ogranicenja
Taco cabana da, ali je za taco bell izmislila mexicku hranu, bukvalno im je sve bolje a samim tim i skuplje. Chick-fil-a je svugdje po Americi a Whataburger je samo juzni dio SAD ali je najbolji burger sto ces u zivotu jesti, daleko bolji od in N out
Da. Bilo 50, ja vozio 83.
To je na 2 mjeseca i 400 KM , mashallaASD je napisao/la: ↑02 okt 2021, 17:34Da. Bilo 50, ja vozio 83.
U Orašju, gdje bošnjo najviše ostaje bez vozačke. Prijelaz sa autoputa iz Hrvatske na put namijenjen zaprežnim vozilima u BiH.![]()
200 ako platiš odmah.bombaysaphire je napisao/la: ↑02 okt 2021, 17:48To je na 2 mjeseca i 400 KM , mashalla![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.