Nisam znao da je Sevelj tako mlad. Mogu igrati igraci 2000 i mladji....to je pravilo za ovu sezonu....NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 okt 2021, 08:04Dizdarevic i Sevelj?Sevelj neki dan napunio 21,ali i Salcin ima 21 pa sluzi Velezu svaku utakmicu kao taj bonus igrac?Malo mi nije jasno to pravilo,jel mogu igraci do 21 godine ili mogu i sa 21 godinom pikati se kao bonus igraci??Po ovome u Velezu,mogu i sa 21GangEvil je napisao/la: ↑02 okt 2021, 07:55Ova formacija ne moze nikako jer ima samo jedan U21 igrac.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 okt 2021, 07:29Ma vidi se da mi ne mozemo sa ovom formacijom sa 3 nazad.Sada imamo ekstra igrace za 4-2-3-1 i nadam se da cemo sutra igrati u toj formaciji.Ovako nesto bi volio
Dizdarevic
Sabanovic-Dupovac-Lazic-Oremus
Sevelj-Kapic
Fanimo-Bodul-Kobiljar
Bagaric
Mrzim izmisljanje pozicija ali vala bolje i Oremus lijevo nego Pidro,gori ne moze biti.Nema smisla klupirati Sabanovica/Oremusa da bi Pidro igrao,a obojica zasluzuju i moraju igrati u prvi 11(pogotovo Sabanovic)
Djokanovic je definitivno za klupe.
A ako bas mora biti neka formacija sa 3 stopera onda ovako:
Dizdarevic
Trako-Dupovac-Lazic
Sabanovic-Kapic-Sevelj-Fanimo
Kobiljar
Bagaric-Bodul
Po meni ova gore prva izgleda dosta ljepse i jednostavnije.Na Sablicu je izbor.
A na lijevom beku ne moze igrati igrac koji ne zna igrati lijevom nogom.
Ako ne moze Sevelj onda ubacis Traku umjesto Dupovca/Lazica.Ili po poluvrijeme Andreju i Vicku
Napisao sam vec,da ne zna nijednom nogom ne moze biti gori od Pidre.Nema smisla ostaviti na klupi Oremusa ili Sabanovica da bi Pidro igrao koji nas je ove sezone vec kostao bar 10 bodova +250k eura
Pidru ocito treba trpiti u odbrambenim zadacima dok mu ne dodje konkurencija. A sjeti se jedine sanse iz 1 pol protiv Borca....Onbo Oremus i Sabanovic nikad ne bi iskreirali, a Pidro je napravio mrtvu sansu....