English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Benitez se ubio za Evertona, tačno me sramota to i reći. Stvarno igraju kompaktno i cvrsto i znaju sta hoce od utakmice.
Sve Benitezove ekipe tako igraju.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Sancho 
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
A treba da ostane sto duze radi mira i uzivanja svih ostalih navijaca
Max Allegri
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Stvarno treba neko izvuci postove navijaca Uniteda o Oletu tamo iz mjeseca Januara. Kako su ga srcano branili 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Narednih sedam protivnika u Premier ligi:
Leicester (A)
Liverpool (H)
Spurs (A)
Man City (H)
Watford (A)
Chelsea (A)
Arsenal (H)
In Ole we trust
Leicester (A)
Liverpool (H)
Spurs (A)
Man City (H)
Watford (A)
Chelsea (A)
Arsenal (H)
In Ole we trust
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Tek sam sad provalio da ovo nije onaj Chalobah od prije par godina sto se hajpao.
Koji proljev igrac je Werner..gori od njega je samo walcott
Ima li tezeg saigraca za imati od Lukakua? Stagod napravis, vazda mase rukama poslije, sto nisi meni, on najpametniji sve zna. Namjerno ga pratim, svaki boziji put mase rukama nakon ubacaja sa strana.
Klasa ali smarac.Precjenjuje se iako je dusu na srce timski igrac.
Ne valjaj gluposti... sta je sad neko trebao postaviti tekmu PSG-Brugge i isto to napisati.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Šta PSG i Briž, o čemu pričaš? 
Jedini koji se blamira i valja gluposti si ti.
Rekao sam i ponavljam, mentalitet Ronalda je u ovom timu bitan isto koliko si ti recimo meni bitan.
Krš od trenera i nekolicina sumnjivih igrača koju ne može boljom učiniti ni fuzija Messi-Ronaldo.
Jedini koji se blamira i valja gluposti si ti.
Rekao sam i ponavljam, mentalitet Ronalda je u ovom timu bitan isto koliko si ti recimo meni bitan.
Krš od trenera i nekolicina sumnjivih igrača koju ne može boljom učiniti ni fuzija Messi-Ronaldo.
Ybt ne bih ni znao da nisi napisao ovdje
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vidi fkt ovo mu brat.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Kako čovjek bez veze dobi crveni, sam je kriv. Koliko šansi treba Werneru da zabije, sramota.
Kakva kradja, vidjelo nije crvenog
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.