Ko su ti "menađeri". napisali ste barem 10-tak postova o "menađerima" a samo jednog spomenete..Psihijatar18 je napisao/la: ↑10 sep 2021, 14:49Čitam danima i obećajem sebi da se neću oglašavate al moram. Bio na utakmici i eto posteno da reknem ništa posebno, nismo vala bili puno bolji,oni izgubljeni naki ali eto 3 boda su 3 boda. Kaki su nam ciljevi dobro je. Našem golmanu treba puno još da bude golman. A sad da napišem nešto o ovoj sramoti sa Orionom. Odma da se zna ja gore ne idem al je toliko ruzno od direktora nako pisati.Ne žive svi za nogomet u ovom gradu. Ne možeš pljuvati nekoga što ti nije dao donaciju i nagovarat ljude onako da ne idu gore. Ima pravo da radi sa svojim parama šta hoče i da daje kome hoče ko što svi imaju pravo da svoje pare troše gdje hoće. Direktor opet pokazao najniži primitivizam posebno u komentarima na svom profilu. U redu je njegov je al svi mogu čitati. Sramota brate sramota. Umijeli imalo se ponašati ko neko ko predstavlja klub i grad? Kaže gore neko plaćeno poreznoj i bile plate, a niste bivšim igračima riješili dugove. A što se tiče Husare i ostalih menađera u klubu,ima ih al ništa klub neće hajrovati,samo će oni kupit nove mercedese,dohakaće nam.Jes eto vala vole Zvijezdu dušu dadoše za nju. Eto ja napisa šta mislim. Ako Bogda da uzmemo Rudara i da ne bude zabune ja redovno kupujem karte i idem kad mogu u druga mjesta i sad ću ići u Kakanj.

A Hukara i Berbic bi sigurno igrali prvu postavu i da nemaju "menađera" ...