Imam ja, ali pošto ti želim dobro, neću ti poslati.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Sta ovo bi,kiks uniteda, chelsea ocekivano, sad ce arsenal natamburati brajton, sutra x uzet cityju i svi zadovoljni a ovce na broju.
CPOJ
Ne vidim nacin da Arsenal zavrsi ispod 4. mjesta ..

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Koliko je Brajton dobar tim, Potter je trenercina. Kako se dobro koriste presingom, ovo ni Pep svoje nije naucio
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Plus su prodali tobože najjboljeg igrača 
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Na šta potroših megabajte interneta 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Pensioner26
- Kontakt:
Je li bio danas policajac sa postovima?
Ne ali
Idemo Q&A naredna 2 sata
Idemo Q&A naredna 2 sata
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Zašto je Ole najbolja solucija za United?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Pensioner26
- Kontakt:
Ole otkaz,ali dovesti strucnjaka.
Novembar i decembar nece svakako prezivjeti.
Novembar i decembar nece svakako prezivjeti.
Vidim da se ego portugalskog statističara već počeo ispoljavati.....
Sljedeća faza je ta da svaki napad neće smijet proći da on nedodirne loptu,a poslije toga dolazi mlataranje rukama i galama na suigrače......
Hvala Bogu pa smo se mi njega rješili...
Bilo je utakmica gdje smo pobjeđivali visokom razlikom i on nije bio zadovoljan što se ne upiše u strijelce....
Ali bukvalno sve,znači SVE SVE SVE isto kao i u Juventusu trenutno se dešava i u Unitedu,preslikano....
Sljedeća faza je ta da svaki napad neće smijet proći da on nedodirne loptu,a poslije toga dolazi mlataranje rukama i galama na suigrače......
Hvala Bogu pa smo se mi njega rješili...
Bilo je utakmica gdje smo pobjeđivali visokom razlikom i on nije bio zadovoljan što se ne upiše u strijelce....
Ali bukvalno sve,znači SVE SVE SVE isto kao i u Juventusu trenutno se dešava i u Unitedu,preslikano....
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪
FK Željezničar 🔵⚪
Juventus je smiješna ekipa koja ima dobrog trenera.
Krivit Ronu za bilo šta što se tamo desilo može samo neko ko nema veze sa mozgom.
Krivit Ronu za bilo šta što se tamo desilo može samo neko ko nema veze sa mozgom.
Prvenstveni krivac u unitedu je levat od trenera, ja ne znam kako je moguce da se on ovoliko zadrzao na klupi.
Polako sa Oleom, SAF nije prvih 6 godina bitan trofej osvojio.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.