Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Da je otisao u Bayern nakon Wolfsburga postao bi najbolji napadac svih vremena.
Klasa.
Klasa.
Onaj na Premijeru cekao Inter za 92 hiljade,veceras hladno za Dubrovnik nek krene i nek izleti cifru kod Edina 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Covjek je bukvalno pola ekipe. Nerealno koliki utjecaj ima sama njegova pojava na terenu.
Strah.
-
- Moderator
- Kontakt:
Najbolji napadac trenutno.

Tata igrice.
Dobar ucinak za nekoga ko je doveden da bude rezerva 

Tuga kad se on i Pjanić penzionišu, nemaš koga pratiti od naših igrača.
-
- Kontakt:
Zasluzio je jedan Inter ima deceniju.
Ocito i on zeli dokazati isto.
Ja sam nakon Samprasa, Schumachera, Tysona, Nowitzkog, prestajao gledati sve te sportove ...
Od nogometa danas pogledam kakvu tekmu Dzeke i reprezentaciju. Nakom njega, ne znam. Dzeko je jedna era, generacija i zasluzio je koje prvenstvo vise zbog kojeg gola vise na velikoj sceni. Mada, bilo je i do njega. Kao ovaj zadnji gol od Kazahstanaca.
Al, moras preci preko toga jer njemu do koljena nikog na vidiku ...
Sto se mene tice, bude li on sam istinski zelio igrati, da je u kakvoj, takvoj formi, neka igra do 45.
Ako se nađe junak da ga zamjeni kako treba, bujrum ...
Ocito i on zeli dokazati isto.
Ja sam nakon Samprasa, Schumachera, Tysona, Nowitzkog, prestajao gledati sve te sportove ...
Od nogometa danas pogledam kakvu tekmu Dzeke i reprezentaciju. Nakom njega, ne znam. Dzeko je jedna era, generacija i zasluzio je koje prvenstvo vise zbog kojeg gola vise na velikoj sceni. Mada, bilo je i do njega. Kao ovaj zadnji gol od Kazahstanaca.
Al, moras preci preko toga jer njemu do koljena nikog na vidiku ...
Sto se mene tice, bude li on sam istinski zelio igrati, da je u kakvoj, takvoj formi, neka igra do 45.
Ako se nađe junak da ga zamjeni kako treba, bujrum ...
Osvojio bi zlatnu loptu, bio ubjedljivo najbolji napadac svijeta i najbolji strijelac zadnjih 20 godina. 40 golova po sezoni.
Trenutno najbolji napadac svijeta.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
A nije realno nikad ni praćenje Pjanića bilo jednak gušt kao praćenje Džeke. Povremeno jeste, ali u kontinuitetu jok. Doduše mučno je bilo i Romu gledati, ali sa napadačima je opet drugačije.
Ne znam hoće li iko od nas doživjeti da još jednom vidi ovakvu klasu od igrača, nakon što se Džeko oprosti.
Udjem na temu Intera s namjerom da citam pohvale na racun Edina, kad tamo imam sta i vidjeti...
Da covjek pomisli kako im je u ekipi napadacki trojac iz PSG-a, pa big Ed kao zbog godina nije za prvih 11. 

A dobro, treba biti realan i reći da on ne može više 3 utakmice sedmično po 90 minuta gurati, treba ga dozirati i daće puno više nego što bi dao da svaku igra po 90.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Btw. Ovo su utakmice gdje se osvaja titula. Ogromna tri boda
6 - Edin Dzeko is the first player, in his first campaign for the Nerazzurri, to have scored at least six goals in Inter's first seven Serie A seasonal games played since Ronaldo in 1997/98.
- Goalgetter
- Kontakt:
Samo ga treba malo vise odmarati Inzaghi, protiv Shakhtara se vidjelo da je totalno bio istrosen, po meni je tu vec trebao odmoriti.
Sve u svemu impresivan start u Interu, sve govori ovaj podatak iznad; 6 golova u 7 tekmi, i onda neko stvarno ima obraza da ga kritikuje
Sve u svemu impresivan start u Interu, sve govori ovaj podatak iznad; 6 golova u 7 tekmi, i onda neko stvarno ima obraza da ga kritikuje

Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 02 okt 2021, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
kakav posao Marotte
kladim se da je ovim cicijama iz djubrentusa bio preskup....ne samo ovo ljeto, nego i prije par godina. a sa njim bi mozda osvojili ligu sampiona, ovako je nece nikad osvojit. duvajte ga cicije!

kladim se da je ovim cicijama iz djubrentusa bio preskup....ne samo ovo ljeto, nego i prije par godina. a sa njim bi mozda osvojili ligu sampiona, ovako je nece nikad osvojit. duvajte ga cicije!

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.