Nemoj se zalijetati, ako počneš siliti, samo ćeš dodati još jednu nulu iza i to je to. Dakle, polako, strpljivo, ako treba uzeti i par dana odmora od klađenja, učini to. Onda ćeš razmišljati trezvenije, nećeš biti pod pritiskom dobitaka, te ćeš tako najlakše dobiti. Meni su 2 sedmice apstinencije u mnogočemu pomogle. Nakon toga sam u jednom solidnom plusu(brojke neću spominjati, nisu toliko bitne); dakle od 8. januara pa do danas sam podeblj'o svoj saldo.volimliverpool je napisao/la:Kako sada to vratiti?
Ima li neko ideju?
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Igra li možda neko aplikaciju "Premier league picks" na fb? Nisam se sjetio da vam je predložim prije početka sezone. Gađa se prva engleska liga, i to samo na konačan ishod. Oni sabiraju pogotke i vodi se evidencija koji si u plasmanu poslije svake utakmice. Imaju neku grešku, 3 utakmice od juče još nisu obradili. Chelsea tučem sve pobjede, bez obzira gdje i sa kim, ostalo igram ozbiiljno. Možete se i sad priključiti, pa sljedeću sezonu igrajte od početka.
-
- Kontakt:
dje pratis ovu odbojku ?Emir_ZENICA je napisao/la:0:1 u prvom gube a u drugom gube 18:21
Ja sam igrao Bolton 1x
Igraj kao što igraš, ali paralelno na srednji ulog igraj najsigurnije parove, najviše 3 para.volimliverpool je napisao/la:
Proživljavam najgore kladioničarske dane u životu...
280KM sam izgubio od 17.decembra do danas.
Kako sada to vratiti?
Ima li neko ideju?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Nemoj se zalijetati, ako počneš siliti, samo ćeš dodati još jednu nulu iza i to je to. Dakle, polako, strpljivo, ako treba uzeti i par dana odmora od klađenja, učini to. Onda ćeš razmišljati trezvenije, nećeš biti pod pritiskom dobitaka, te ćeš tako najlakše dobiti. Meni su 2 sedmice apstinencije u mnogočemu pomogle. Nakon toga sam u jednom solidnom plusu(brojke neću spominjati, nisu toliko bitne); dakle od 8. januara pa do danas sam podeblj'o svoj saldo.volimliverpool je napisao/la:Kako sada to vratiti?
Ima li neko ideju?
+1
bitno je preokrenuti gubitnicki niz, ako treba cak i igrati na one najsigurnije naprimjer 1,07 na Barcelonu protiv Leventea. Samo da covjek osjeti malo pobjednickog duha, nebitno koliki je dobitak.
calcio je napisao/la:Monolog je napisao/la:Nemoj se zalijetati, ako počneš siliti, samo ćeš dodati još jednu nulu iza i to je to. Dakle, polako, strpljivo, ako treba uzeti i par dana odmora od klađenja, učini to. Onda ćeš razmišljati trezvenije, nećeš biti pod pritiskom dobitaka, te ćeš tako najlakše dobiti. Meni su 2 sedmice apstinencije u mnogočemu pomogle. Nakon toga sam u jednom solidnom plusu(brojke neću spominjati, nisu toliko bitne); dakle od 8. januara pa do danas sam podeblj'o svoj saldo.volimliverpool je napisao/la:Kako sada to vratiti?
Ima li neko ideju?
+1
bitno je preokrenuti gubitnicki niz, ako treba cak i igrati na one najsigurnije naprimjer 1,07 na Barcelonu protiv Leventea. Samo da covjek osjeti malo pobjednickog duha, nebitno koliki je dobitak.
odes lagano u bet live uplatis poredak kera na 10km na kvotu 13 14 15 zavisi ako imas sigurnu trku i da je 28 kvota eto odma 28okm
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
2:0 Benat vodi ali gubi u 3 setu sa 13:9
Pratim na teletextu
Pratim na teletextu
A C A B !
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Upravo se pod tim pritiskom sada nalazim.Svaki dan je "moram danas dobiti",ulozi su sve veći,a padovi neminovni.Monolog je napisao/la:Nemoj se zalijetati, ako počneš siliti, samo ćeš dodati još jednu nulu iza i to je to. Dakle, polako, strpljivo, ako treba uzeti i par dana odmora od klađenja, učini to. Onda ćeš razmišljati trezvenije, nećeš biti pod pritiskom dobitaka, te ćeš tako najlakše dobiti. Meni su 2 sedmice apstinencije u mnogočemu pomogle. Nakon toga sam u jednom solidnom plusu(brojke neću spominjati, nisu toliko bitne); dakle od 8. januara pa do danas sam podeblj'o svoj saldo.volimliverpool je napisao/la:Kako sada to vratiti?
Ima li neko ideju?
Shvatio sam da mi treba pauza i odmarao jučer i danas.
Sutra se planiram vratiti,ali...
Zahvaljujem se.

You'll never walk alone.
-
- Kontakt:
Ja keca igroEmir_ZENICA je napisao/la:2:0 Benat vodi ali gubi u 3 setu sa 13:9
Pratim na teletextu

pozz...evo mene opet sa ivinjenjem za prosli put sa novim parom....
Italy - Serie C1/B
pisa-ternana 1/x
prolaznost-ostaje da vidimo
Italy - Serie C1/B
pisa-ternana 1/x
@Devil
Kako je igrala Zvezda protiv ribica u odbojci ?
EDIT: Pisa - Ternana X/1
Kako je igrala Zvezda protiv ribica u odbojci ?
EDIT: Pisa - Ternana X/1
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 24 jan 2011, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ovo više nije ni public bet, ovo je ultra mega giga bet.MrMacak je napisao/la:pozz...evo mene opet sa ivinjenjem za prosli put sa novim parom....
Italy - Serie C1/B
pisa-ternana 1/x

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Remi...volimliverpool je napisao/la:@reds
Koja je to kladionica?

FK Pjetlovi
Obori me odma glupa njemacka, a sve je kriv onaj sa brojem tri, pleme mu ebem 

nema potpisa
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Vidi Njemaca kuku lele 

Kako je dobro u 7 minuti zaokružiti PS 

- __Liedson__
- Kontakt:
Imaju li ovi Poljaci kakvih šansi za prolaz,da puknem sutra dvicu na njih,lijepa kvota,šteta bi bilo propustit ? 

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Imaju još nekih teoretskih,ja mislim.__Liedson__ je napisao/la:Imaju li ovi Poljaci kakvih šansi za prolaz,da puknem sutra dvicu na njih,lijepa kvota,šteta bi bilo propustit ?
1.Danska 8 (+21)
2.Švedska 6 (+6)
3.Poljska 4 (-2)
Švedska-Danska
Poljska-Hrvatska.
Ako pobjede 3-4 razlike,a Švedi izgube 4-5 razlike,oni prolaze.
Igraj Tlucinskya preko golova,99% sam siguran.
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.