Seiko 5 Sports Automatic SRPC63K1 , Seiko 5 Sports SBSA011 Automatic , Seiko 5 Sports Automatic SRPD51K1 100M i Seiko 5 Sports SNZH53K1 Automatic .alemsa je napisao/la: ↑03 okt 2021, 00:58Kojih seiko modela?bombaysaphire je napisao/la: ↑03 okt 2021, 00:23U Mostaru ima solidan izbor Orient , Seiko i Citizen .
Ja ću ipak skoknuti do Beograda , veći je izbor .
Ide Seiko , 4 modela sam zapikao pa ćemo vidjeti koji je "najbolji" .
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Re: Chat
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Gledam evo dupli skuplji satovi na toj stranici sto se postavio nego ovdje. Evo npr ovaj seiko 5 srpe53k1 800km, ovdje $200. Ovaj orient mako 2 470km, ovdje $148bombaysaphire je napisao/la: ↑03 okt 2021, 01:23Seiko 5 Sports Automatic SRPC63K1 , Seiko 5 Sports SBSA011 Automatic , Seiko 5 Sports Automatic SRPD51K1 100M i Seiko 5 Sports SNZH53K1 Automatic .alemsa je napisao/la: ↑03 okt 2021, 00:58Kojih seiko modela?bombaysaphire je napisao/la: ↑03 okt 2021, 00:23
U Mostaru ima solidan izbor Orient , Seiko i Citizen .
u americi jeftinije, skontali smo
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ma znam da je ovaj u Mostaru zategao cijenu , na svakom satu . Gledao sam i na Chrono24.com , baš ima jake cijene . Onda sam gledao na KupujemProdajem i vidim da u Beogradu ima puno veći izbor i realnije cijene . Svakako moram poslovno do Beograda , a ne kupuje mi se sat dok ga ne probam i vidim kako stoji na ruci .alemsa je napisao/la: ↑03 okt 2021, 01:33Gledam evo dupli skuplji satovi na toj stranici sto se postavio nego ovdje. Evo npr ovaj seiko 5 srpe53k1 800km, ovdje $200. Ovaj orient mako 2 470km, ovdje $148bombaysaphire je napisao/la: ↑03 okt 2021, 01:23Seiko 5 Sports Automatic SRPC63K1 , Seiko 5 Sports SBSA011 Automatic , Seiko 5 Sports Automatic SRPD51K1 100M i Seiko 5 Sports SNZH53K1 Automatic .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Odlicne pice, jeo sam je vise puta u Americi, jos kupis onaj garlic sos, ubija
Chipotle mi je isto bas dobar, ali nece to nikad kod nas doci
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
jolicnikola
- Kontakt:
tako tako fatalan
-
jolicnikola
- Kontakt:
Mazonakis-Nikotini, Sexy biznismen il ovo drsko i beobrazno
zar je već prošlo 15 godina od ovoga hitajolicnikola je napisao/la: ↑03 okt 2021, 05:41Mazonakis-Nikotini, Sexy biznismen il ovo drsko i beobrazno![]()
Zato te i pitam.bombaysaphire je napisao/la: ↑03 okt 2021, 01:16SATOVI_SHOP1Klare je napisao/la: ↑03 okt 2021, 00:42gdje u Mostaru?bombaysaphire je napisao/la: ↑03 okt 2021, 00:23U Mostaru ima solidan izbor Orient , Seiko i Citizen .
https://www.olx.ba//profil/SATOVI_SHOP1
Ovo nije radnja, nego vrše samo online prodaju.
Ovaj Fossil od 300KM sam u drugoj radnji kupio za 260,a i to je skupo koliko su vani.
Evo vani orient mako ni 300km se moze naci a kod njih 470.
A sto se tice fizickih radnji u mostaru, nudi se sector koji mi nije interesantan, i onda imaju zlatare koje prodaju random ukrasne satove. A mozda ima negdje sakrivena postena prodavnica satova.
Kupio Fossil kvarcni 10bar, a mogao vani za slicne pare orient automatik 20bar. Ovaj Fossil jeste dobar, ali realno naspram orienta od 300km ne vrijedi vise od 150. Znacu razliku kad orient dodje.
gledaj na jomashop satove zna biti dobrih popusta bas posebno za japanske satoveKlare je napisao/la: ↑03 okt 2021, 09:40Zato te i pitam.bombaysaphire je napisao/la: ↑03 okt 2021, 01:16SATOVI_SHOP1
https://www.olx.ba//profil/SATOVI_SHOP1
Ovo nije radnja, nego vrše samo online prodaju.
Ovaj Fossil od 300KM sam u drugoj radnji kupio za 260,a i to je skupo koliko su vani.
Evo vani orient mako ni 300km se moze naci a kod njih 470.
A sto se tice fizickih radnji u mostaru, nudi se sector koji mi nije interesantan, i onda imaju zlatare koje prodaju random ukrasne satove. A mozda ima negdje sakrivena postena prodavnica satova.
Kupio Fossil kvarcni 10bar, a mogao vani za slicne pare orient automatik 20bar. Ovaj Fossil jeste dobar, ali realno naspram orienta od 300km ne vrijedi vise od 150. Znacu razliku kad orient dodje.
a fossil nije sat ono je modno smece sa smecarskim mehanizmima
a sto se tice najboljih satova u budzet varijanti seiko 5 bog otac
Pogledaj seiko presage modele, i orient starbombaysaphire je napisao/la: ↑03 okt 2021, 01:40Ma znam da je ovaj u Mostaru zategao cijenu , na svakom satu . Gledao sam i na Chrono24.com , baš ima jake cijene . Onda sam gledao na KupujemProdajem i vidim da u Beogradu ima puno veći izbor i realnije cijene . Svakako moram poslovno do Beograda , a ne kupuje mi se sat dok ga ne probam i vidim kako stoji na ruci .alemsa je napisao/la: ↑03 okt 2021, 01:33Gledam evo dupli skuplji satovi na toj stranici sto se postavio nego ovdje. Evo npr ovaj seiko 5 srpe53k1 800km, ovdje $200. Ovaj orient mako 2 470km, ovdje $148bombaysaphire je napisao/la: ↑03 okt 2021, 01:23
Seiko 5 Sports Automatic SRPC63K1 , Seiko 5 Sports SBSA011 Automatic , Seiko 5 Sports Automatic SRPD51K1 100M i Seiko 5 Sports SNZH53K1 Automatic .
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nisam inače opsjednut odjećom i modom, ali sat je nekako poseban status.
Svako treba da se počasti kvalitetnim satom.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Marsal
- Kontakt:
Naravno, ja imam 3. Jedan Jacques Lemans i dva G Shocka ali kod nas su cijene bezobrazno visoke za prosječne satove.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 okt 2021, 15:44Nisam inače opsjednut odjećom i modom, ali sat je nekako poseban status.
Ja ljetos stavio jedan Hamilton za 350 maraka na PIKu, znači za 17 min javlja se lik neće ni da spušta cijena samo daje podatke da ga sutra pošaljem. U toku dana dobio sam još 6 ponuda.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kakav se može uzeti ovdje za 300KM?Marsal je napisao/la: ↑03 okt 2021, 15:47Naravno, ja imam 3. Jedan Jacques Lemans i dva G Shocka ali kod nas su cijene bezobrazno visoke za prosječne satove.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 okt 2021, 15:44Nisam inače opsjednut odjećom i modom, ali sat je nekako poseban status.
Ja ljetos stavio jedan Hamilton za 350 maraka na PIKu, znači za 17 min javlja se lik neće ni da spušta cijena samo daje podatke da ga sutra pošaljem. U toku dana dobio sam još 6 ponuda.
⚜️~⚜️~⚜️
- Marsal
- Kontakt:
Evo sat, ko se razumije zna šta je kvalitet
Koji tip sata otprilike?
Daj mi kakvih informacija pa ću ti za dan-dva poslat par linkova jer ni ja nisam nesto stručan ali igrom slučaja zet mi je manijak, strašne pare obrće na ovom.
Nedavno za 10.000 $ prodao sat koji je platio 2000
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Dobar je Hamilton, mada Seiko pravi najbolji kvalitet za potrosene pare. Znaci Seiko sto napravi od $500 kvalitet, to je $1000+ vrijednosti neke druge kompanije. Recimo grand Seiko je oko 5 hiljada dollara, materijal koji je koristen uz najbolji pogon ikad izmisljen (spring drive), rolex taj kvalitet (materijal) tek pocinje koristiti sa 8/10k i vise. Znaci ako zelis najbolji kvalitet za svoj novac to je seiko, i orient. Orient star je oko $500 ali je prekvalitetan sat za te pare, i njih pravi seiko.Marsal je napisao/la: ↑03 okt 2021, 15:54Evo sat, ko se razumije zna šta je kvalitetJe li te zanima nov ili polovan?
Koji tip sata otprilike?
Daj mi kakvih informacija pa ću ti za dan-dva poslat par linkova jer ni ja nisam nesto stručan ali igrom slučaja zet mi je manijak, strašne pare obrće na ovom.
Nedavno za 10.000 $ prodao sat koji je platio 2000
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa dobro se još uvijek drži Schweinsteiger
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.