Boston Celtics 24-5
P. Pierce 21p. R. Allen 17p. K. Garnett 11p, 13s. G. Davis 14p. S. O'Neal 9p, 2 blokade.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Iskreno radujem se pobedi detroita, pogotovo sjajnoj predstavi T-Maca, ali zao mi je povrede Garnetta,nadam se da nije nista ozbiljno,jer bi to bio veliki hendikep za boston celticse...BernardBarnjak je napisao/la:Dobra vijest u vezi KG: X-rays negative. Losa: rijec je o istom koljenu zbog kojeg je vec prpustio play off prosle god...
http://sports.espn.go.com/boston/nba/ne ... id=5968193
de si bre brate? Nema teBernardBarnjak je napisao/la:Charlotte at Boston 94:99.
Boston 30-9 (Won last 2)
S. O'Neal 23p. P. Pierce 19p. R. Rondo 18p, 13a. R. Allen 19p.
![]()
da bas se dobro drzi bez KG, duke nema konkurenciju u NCAABernardBarnjak je napisao/la:tu sam. pratim sve iz mraka. gledao sam duke vs virginia a sada cekam utakmcu, miami heat...kao sto vidis, boston jos uvijek gura
![]()
d-Paja je napisao/la:Sta zna Magic Johnson kad bema, wolverflop i jos par navijaca Chicago Foolsa tvrde drugacije a jos su i na anketi sportsport.ba foruma skupili vise glasova za Rosea to je mora se priznati jace od rijeci Magica Jonhsona.
haha.. ispravljas bema u dema, a slazes se da su Chicago Foolsidema je napisao/la:d-Paja je napisao/la:Sta zna Magic Johnson kad bema, wolverflop i jos par navijaca Chicago Foolsa tvrde drugacije a jos su i na anketi sportsport.ba foruma skupili vise glasova za Rosea to je mora se priznati jace od rijeci Magica Jonhsona.
dema
a ne
b
bema pacicu ovo ti je D a ne B kontas
tu noc Magic pricao viceve a ti nasjeo zar ne kontas kad se Magic zeza ,e jesi naivan
haha,evo ga kum od duncana,nowizkog,gasola i svih evrposkih kosarkasa u nbaaa1 je napisao/la:haha.. ispravljas bema u dema, a slazes se da su Chicago Foolsidema je napisao/la:d-Paja je napisao/la:Sta zna Magic Johnson kad bema, wolverflop i jos par navijaca Chicago Foolsa tvrde drugacije a jos su i na anketi sportsport.ba foruma skupili vise glasova za Rosea to je mora se priznati jace od rijeci Magica Jonhsona.
dema
a ne
b
bema pacicu ovo ti je D a ne B kontas
tu noc Magic pricao viceve a ti nasjeo zar ne kontas kad se Magic zeza ,e jesi naivan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.