Ma nije to poenta. Ja priznajem da sam branio tu sudijsku odluku. Već vrijeđa s ovim boldiranim.
AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pa kako ces braniti sudijsku odluku na stetu kluba za koji navijas???
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Van de Beek za Kessia. To bi bio odlican deal.
Ne mijenja nista. Sve si u pravu. I za ovu sezonu, i za proslu... Uzivaj.
free Palestine!!!
free Palestine!!!
I Atalanta haman ima problema sa povredama. Gosens i Hatebur ne igraju sigurno dok su Toloi i Demiral pod upitnikom
Il Club più titolato al mondo!
Mene njih uvijek strah, pa taman im B ekipa igrala. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Uefa priznala da je Milan opljackan i suspendovali Cakira i onoga u var sobi na neodredjeno vrijeme.
Jake nam utjehe
Jake nam utjehe
During today’s press conference, as cited by MilanNews, Pioli was asked about the addition of Messias and what this means for the team. He stated that the winger will come in handy throughout the course of the season, given his versatility.
“I see him well, he only did two training sessions with us. I liked it a lot, he knows how to stay on the pitch, he holds up the pressure, he has one-on-one skills. He can play well both on the right and even more inside, he can do well in several positions on the pitch. He’s a guy with quality, he’ll give us a big hand,” he stated
Colombo opet strijelac u derbiju protiv Parme. Nikad talijanski fudbal neće napredovati dok se prednost daje istrošenim šetačima nauštrb talentovanih momaka. Plus poražavajuća stvar da su prije dali priliku momku koji ima veću istoriju povreda od Ibrahimovića.
O posudbi Pobege a dovodjenju one bradate spodobe neću trošiti riječi.
Ne znam sta da ti kazem Edo. Ni ja ne gotivim Bakayoka , taj je 3 godine stariji od Kessija i ima manje odigranih minuta nego Kessie. U Napoliju je bio pravo los, djeluje kao kakvo drvo na terenu, ali eto nadam se da će svoje najbolje odigrati ove sezone u Milanu.edoox je napisao/la: ↑02 okt 2021, 20:31Colombo opet strijelac u derbiju protiv Parme. Nikad talijanski fudbal neće napredovati dok se prednost daje istrošenim šetačima nauštrb talentovanih momaka. Plus poražavajuća stvar da su prije dali priliku momku koji ima veću istoriju povreda od Ibrahimovića.
Colombo treba vremena da malo sazrije i odlazak u SPAL mu je super stvar, ako ovako nastavi iduće sezone će on nazad u Milan pa makar bio backup opcija.
Ovo zadnje potpisujem dvaput.edoox je napisao/la: ↑02 okt 2021, 20:31Colombo opet strijelac u derbiju protiv Parme. Nikad talijanski fudbal neće napredovati dok se prednost daje istrošenim šetačima nauštrb talentovanih momaka. Plus poražavajuća stvar da su prije dali priliku momku koji ima veću istoriju povreda od Ibrahimovića.
free Palestine!!!
free Palestine!!!
-
celikmilan
- Kontakt:
Sretan rođendan Zlatanu Ibrahimoviću koji danas puni okruglih 40 godina i koji namjerava da "odigra" još jednu sezonu nakon ove. Što se mene tiče neka završi karijeru nakon ove ali da nešto osvoji na kraju.
Messias pozvan za utakmicu sa Atalantom, Giroud opet otpao jer ga i dalje muče leđa... 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Jedan od najboljih od kad pratim fudbal.
Sretan rođendan legendi
Sretan rođendan legendi
- Romagnoli13
- Kontakt:
Napadač sa preko 500 golova i 200+ asistencija, koji traje već 22 sezone se mora smatrati jednim od najboljih ikad.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Vcrs bas bitna tekma pred pauzu i nakon one kradje u LP,kad bi pobjedili to bi bilo extra za ekipu za povratak samopuzdanja. Nekako sam optimistican i vjerujem da ce momci vcrs izginuti da pobjede bas zbog onoga iz LP.
Nekako vjerujem da ce to vcrs rijesiti Diaz,Leao i Rebic
Nekako vjerujem da ce to vcrs rijesiti Diaz,Leao i Rebic
E yebem ga više i u povrede, da ga yebem.
Dovedeš dva nova napadača i opet Rebić počinje na špicu. Sreća pa je dosad bar donekle funkcionisalo, ali stvarno više postaje frustrirajuća ova situacija oko napadača koja se već godinama povlači.
Dovedeš dva nova napadača i opet Rebić počinje na špicu. Sreća pa je dosad bar donekle funkcionisalo, ali stvarno više postaje frustrirajuća ova situacija oko napadača koja se već godinama povlači.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.