Evo da nebi bilo da pričam šuplju...
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Svaka čast na lobiranju.amkeivke je napisao/la: ↑03 okt 2021, 11:29Poslje "zdrave" komunikacije koja je trajala več duže vremena, ipak sam dobio samo "lajk" na sve ovo...Pokušavao sam več neko vrijeme mu ukazivat na momke koje je svijestan i on da bi trebali tu bit, al eto bezuspješno, osim Muharemovića za kojeg sam uspio izlobirat prvi nastup!
Ma nije drug bitno ko sam ja, jesam ispodprosjecan, prosjecan ili iznad prosjeka, bitno je to kakva je naša "struka". A tvrdim da Starčević ipak nije tako slab stručnjak, dobro mi je poznat njegov rad, nego je u pitanju više to da mora radit kako drugi hoče...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 okt 2021, 11:43Svaka čast na lobiranju.amkeivke je napisao/la: ↑03 okt 2021, 11:29Poslje "zdrave" komunikacije koja je trajala več duže vremena, ipak sam dobio samo "lajk" na sve ovo...Pokušavao sam več neko vrijeme mu ukazivat na momke koje je svijestan i on da bi trebali tu bit, al eto bezuspješno, osim Muharemovića za kojeg sam uspio izlobirat prvi nastup!
Ako Muharemović postane prosječan Evropski štoper koji igra u ligama 5 znat ćemo da ga je neki prosječni forumaš doveo u reprezentaciju![]()
Naša komunikacija traje još iz prošlih kvalifikacija, bolje da ne znaš koliko je takvih za koje "kao" nisu čuli al to je više do toga šta smije čut i vidjet a šta ne....puno sam prijedloga dao, nudio se da putujem bezplatno razgovaram s momcima, roditeljima, da vratimo našu djecu pod našu zastavu...Vjerujte mi u 90% slučajeva nisu krivi momci, koji se na kraju odluče za druge zemlje, nego naša indolentnost, neprofesionalizam itd...Zašto mora momak poput Muharemovića igrat za u19, zasto mora Dedic igrat za u21, zasto mora Alijagic igrat za u19, zašto mora Kahvić igrat za u17, nagradi momke pokaži im kako su ti prioritet kako računaš na njih pa ih prebaci odma u stariju selekciju....Evo bio sam mu i Šeška predlozio još prošle godine, jer ima naših korijena, da ga ubacimo makar u u21 jer momak je definitivno veliki potencial, al eto opet uzalud, Slovenci namirisali to i odma u A repku poziv i minutaža! Tako to svi rade, al kod nas mora Muhameremović igrat za u19...
Tako je, a dopisivanje bilo u maju kako vidiš, i poslje toga je dobio poziv i odigrao po selektoru "dobrih 20min"bhfanatic14 je napisao/la: ↑03 okt 2021, 12:56pa bio mu je igro jednu utakmicu dole u hrvatskoj ja mislim u Julu. Plus on je dao neki intervju za talijane kad je preso u Juve
. Kakav lazov i manipulator

amkeivke je napisao/la: ↑03 okt 2021, 13:00Naša komunikacija traje još iz prošlih kvalifikacija, bolje da ne znaš koliko je takvih za koje "kao" nisu čuli al to je više do toga šta smije čut i vidjet a šta ne....puno sam prijedloga dao, nudio se da putujem bezplatno razgovaram s momcima, roditeljima, da vratimo našu djecu pod našu zastavu...Vjerujte mi u 90% slučajeva nisu krivi momci, koji se na kraju odluče za druge zemlje, nego naša indolentnost, neprofesionalizam itd...Zašto mora momak poput Muharemovića igrat za u19, zasto mora Dedic igrat za u21, zasto mora Alijagic igrat za u19, zašto mora Kahvić igrat za u17, nagradi momke pokaži im kako su ti prioritet kako računaš na njih pa ih prebaci odma u stariju selekciju....Evo bio sam mu i Šeška predlozio još prošle godine, jer ima naših korijena, da ga ubacimo makar u u21 jer momak je definitivno veliki potencial, al eto opet uzalud, Slovenci namirisali to i odma u A repku poziv i minutaža! Tako to svi rade, al kod nas mora Muhameremović igrat za u19...
Svaka čast druže, kapa dole ko god da si, uradio si vise posla nego sto bi uhljebi za 2 mandata. Evo gledam, ovaj Šeško bi top igrac mogao biti, znas li je li bio voljan da zaigra za nas ?amkeivke je napisao/la: ↑03 okt 2021, 13:00Naša komunikacija traje još iz prošlih kvalifikacija, bolje da ne znaš koliko je takvih za koje "kao" nisu čuli al to je više do toga šta smije čut i vidjet a šta ne....puno sam prijedloga dao, nudio se da putujem bezplatno razgovaram s momcima, roditeljima, da vratimo našu djecu pod našu zastavu...Vjerujte mi u 90% slučajeva nisu krivi momci, koji se na kraju odluče za druge zemlje, nego naša indolentnost, neprofesionalizam itd...Zašto mora momak poput Muharemovića igrat za u19, zasto mora Dedic igrat za u21, zasto mora Alijagic igrat za u19, zašto mora Kahvić igrat za u17, nagradi momke pokaži im kako su ti prioritet kako računaš na njih pa ih prebaci odma u stariju selekciju....Evo bio sam mu i Šeška predlozio još prošle godine, jer ima naših korijena, da ga ubacimo makar u u21 jer momak je definitivno veliki potencial, al eto opet uzalud, Slovenci namirisali to i odma u A repku poziv i minutaža! Tako to svi rade, al kod nas mora Muhameremović igrat za u19...
Drug nisi upravu, mati mu je iz Doboja, a kraj krajeva ne može bit ovako dobra 9ka čisti slovenac
nema to veze sa krvi, čovjek ga zna osobno i zna kako se osjećaamkeivke je napisao/la: ↑03 okt 2021, 13:34Drug nisi upravu, mati mu je iz Doboja, a kraj krajeva ne može bit ovako dobra 9ka čisti slovenac
Ima uglavnom naše krvi, menedzer mu je bosanac, da se ga je ko na vrijeme sijetijo moglo se je tu što šta uradit vjeruj mi...
https://snportal.si/reprezentanca/bi-sl ... -na-svetu/
Bravo druže. Ovo je nažalost samo još jedan dokaz da je bolji skauting na forumu i Facebooku nego u Savezu, tako je otprilike i sam Misimović rekao u jednom intervjuu prije nekoliko danaamkeivke je napisao/la: ↑03 okt 2021, 13:00Naša komunikacija traje još iz prošlih kvalifikacija, bolje da ne znaš koliko je takvih za koje "kao" nisu čuli al to je više do toga šta smije čut i vidjet a šta ne....puno sam prijedloga dao, nudio se da putujem bezplatno razgovaram s momcima, roditeljima, da vratimo našu djecu pod našu zastavu...Vjerujte mi u 90% slučajeva nisu krivi momci, koji se na kraju odluče za druge zemlje, nego naša indolentnost, neprofesionalizam itd...Zašto mora momak poput Muharemovića igrat za u19, zasto mora Dedic igrat za u21, zasto mora Alijagic igrat za u19, zašto mora Kahvić igrat za u17, nagradi momke pokaži im kako su ti prioritet kako računaš na njih pa ih prebaci odma u stariju selekciju....Evo bio sam mu i Šeška predlozio još prošle godine, jer ima naših korijena, da ga ubacimo makar u u21 jer momak je definitivno veliki potencial, al eto opet uzalud, Slovenci namirisali to i odma u A repku poziv i minutaža! Tako to svi rade, al kod nas mora Muhameremović igrat za u19...
!!!DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 okt 2021, 13:13amkeivke je napisao/la: ↑03 okt 2021, 13:00Naša komunikacija traje još iz prošlih kvalifikacija, bolje da ne znaš koliko je takvih za koje "kao" nisu čuli al to je više do toga šta smije čut i vidjet a šta ne....puno sam prijedloga dao, nudio se da putujem bezplatno razgovaram s momcima, roditeljima, da vratimo našu djecu pod našu zastavu...Vjerujte mi u 90% slučajeva nisu krivi momci, koji se na kraju odluče za druge zemlje, nego naša indolentnost, neprofesionalizam itd...Zašto mora momak poput Muharemovića igrat za u19, zasto mora Dedic igrat za u21, zasto mora Alijagic igrat za u19, zašto mora Kahvić igrat za u17, nagradi momke pokaži im kako su ti prioritet kako računaš na njih pa ih prebaci odma u stariju selekciju....Evo bio sam mu i Šeška predlozio još prošle godine, jer ima naših korijena, da ga ubacimo makar u u21 jer momak je definitivno veliki potencial, al eto opet uzalud, Slovenci namirisali to i odma u A repku poziv i minutaža! Tako to svi rade, al kod nas mora Muhameremović igrat za u19...![]()
![]()
Igra,osim njega od većih talenata tu su još Calafiori,Fagioli,Ranochia i Rovella
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MiranGlasnic, Soli i 21 gost.