Pobjegao i od izjaveHistoricar je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:07Dao bi sve na svijetu, da sam vidio facu smrdljive gnjide iz Janje, u trenutku kada je Hebibovic dao gol.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Steta iskr, ova Tuzla nista spec nije odigrala, mi smo cijelo drugo poluvrijeme imali posjed ali dzaba kad smo u ofanzivi tanki.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 okt 2021, 12:23Pobjeda nas vraca u igru za titulu,poraz bi znacio definitivno oprostaj od titule iako je tek 12.kolo ali u slucaju poraza bodovna razlika bi bila bas prevelika za stizanje.
Moja neka prognoza1:1/0:0.Ocekujem gol Bagarica.Hajde Rijade,vrijeme je za prvijenac.
IGRAJ BORDO BIJELI!!
IGRAJTE ZA VEDRANA!
Nije bas rijesio,ali kao da jestfks74 je napisao/la: ↑02 okt 2021, 20:01Heba će sutra riješiti utakmicu u našu korist, naravno ako bude igrao.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 okt 2021, 19:52E jbg ovo bas nisam ocekivao...Slabiji smo za 40% sutra znaci...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 okt 2021, 19:44
Ma sto bi lagao..
Sutra startati u 4231 formaciji, kobiljar AM, iza Kapic i Sevelj, Fanimo desno, lijevo pojma nemam ko, spic Bagaric
Ma mora sutra ici 4231
...........Bagaric
Cmiljanic-Kobiljar-Fanimo
Po meni ovo najbolje sto imamo
Ili eventualno probati Kapica desno ako bas mora
...............Bagaric
Fanimo......Kobiljar....Kapic
Sjecam se da je Rifet u onom finalu kupa protiv Sirokog igrao tu i odigrao za 10,zabio i gol cak
Moguce da ce biti Bagaric lijevo(),Merso naprijed.Samo Hebu i Krleta neka zaboravi,ali Bgm bojim se da poslije Modrice ide Heba opet od 1.minute
![]()
![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ne kontam sta si htio s ovim da kazes ?? Malo da se raspravljamo oko Husrefa ??Historicar je napisao/la: ↑03 okt 2021, 18:40To je igrao u Širokom krajem augusta 2019, kad smo se provukli, 0:0. Na toj utakmici, kod kretena Kešoljuba je samo Vladan Kovačević bio na svojoj poziciji.bordobijeli je napisao/la: ↑03 okt 2021, 18:36Hebibovic na centralnoj poziciji u veznom redu. Desetka![]()
Bez Bodula i jos par igraca bod nam je bio premija prije tekme, ali igra i zalaganje igraca cijelu tekmu je katastrofalno bilo, toliko staticni...
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 03 okt 2021, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Heba oprosten ti je onaj promasaj protiv Leotara
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
Historicar
- Kontakt:
Ma jok buraz, sjetih se tog meca na Pecari, jer je i tada Hebib igrao u srcu veznog reda u tandemu sa Hodžićembordobijeli je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:09Ne kontam sta si htio s ovim da kazes ?? Malo da se raspravljamo oko Husrefa ??Historicar je napisao/la: ↑03 okt 2021, 18:40To je igrao u Širokom krajem augusta 2019, kad smo se provukli, 0:0. Na toj utakmici, kod kretena Kešoljuba je samo Vladan Kovačević bio na svojoj poziciji.bordobijeli je napisao/la: ↑03 okt 2021, 18:36Hebibovic na centralnoj poziciji u veznom redu. Desetka![]()
![]()
![]()
Kengur ne samo da zna, nego je jos i zgodan i jako skroman.
Iducu tipujem na Pidru ili Dupovca nakon kornera, pa vi vidite.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A tek što je lijep i pametan
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordobijeli
- Kontakt:
To ono kad smo duplu uzeli ??Historicar je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:16Ma jok buraz, sjetih se tog meca na Pecari, jer je i tada Hebib igrao u srcu veznog reda u tandemu sa Hodžićembordobijeli je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:09Ne kontam sta si htio s ovim da kazes ?? Malo da se raspravljamo oko Husrefa ??Historicar je napisao/la: ↑03 okt 2021, 18:40
To je igrao u Širokom krajem augusta 2019, kad smo se provukli, 0:0. Na toj utakmici, kod kretena Kešoljuba je samo Vladan Kovačević bio na svojoj poziciji.![]()
![]()
![]()
![]()
Uvalio ga Heba Usrivoju pred sami kraj! Vise ga boli bod Sarajeva, nego kad mu cijela liga uzme sva tri!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Prvih pola sata jako lose,onda smo se probudili zadnji 15-ak minuta prvog poluvremena.Drugo poluvrijeme dobro odigrano po meni.Kada pogledamo sve,bod je zlata vrijedan.Steta sto nije bilo jos bar 5 min,ubjedjen sam da bi zabili jos jedan
Dizdarevic odlican!!Spasio nas onom odbranom kad je Dupovac pogrijesio,da je onaj ono zabio game over.
Trako,Kurdic,Pidro polovicno.Sabanovic opet odlican kada pogledamo da je igrao na stranoj poziciji.Mirko los danas haos.Kapic i Sevelj onako vala,Bagaric skroz los danas,Cmiljanic zadovoljavajuce kao i Fanimo.Od ovih sto su usli Andrej po meni donio dodatnu brzinu prema naprijed.Kobiljar i Dupovac onako,Ahmetovic itekako pomogao,Heba golcina
Da su tu bili Bodul i Lazic bili bi jos bar 40% jaci ali da mi je neko ponudio X prije utakmice rado bi potpisao
Odigrati 1-2 prijateljske u toku pauze,bolje se spremiti i idemo dalje
Mora ovo bolje!!
Dizdarevic odlican!!Spasio nas onom odbranom kad je Dupovac pogrijesio,da je onaj ono zabio game over.
Trako,Kurdic,Pidro polovicno.Sabanovic opet odlican kada pogledamo da je igrao na stranoj poziciji.Mirko los danas haos.Kapic i Sevelj onako vala,Bagaric skroz los danas,Cmiljanic zadovoljavajuce kao i Fanimo.Od ovih sto su usli Andrej po meni donio dodatnu brzinu prema naprijed.Kobiljar i Dupovac onako,Ahmetovic itekako pomogao,Heba golcina
Da su tu bili Bodul i Lazic bili bi jos bar 40% jaci ali da mi je neko ponudio X prije utakmice rado bi potpisao
Odigrati 1-2 prijateljske u toku pauze,bolje se spremiti i idemo dalje
Mora ovo bolje!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ne volim nijednog ali danas treba pohvaliti sudjenje koje je bilo odlicno.Samo neke sitnije greskice sto je normalno ali odlicno sudjenje i glavnog i pomocni sudija.Bravo!!
Bagaric jos od Radnika totalno los.Previse spor,ne ulazi u prostor,ne vrsi presing,ne moze ni povuci loptu,nema ni suta ni nista.Totalno beskoristan.Sve sto moze je da se zagradi i izbori faul na sredini terena od kojeg mi nemamo nista.Merso ove sezone sa 36-37 godina opet bolji od njega.
Treba sacekat jos 3-4 kola,ako ovako nastavi neka se lagano pocne traziti napadac za zimu.Nama ne treba napadac sa prosjekom 1 gola u 10 utakmica.
Bagaric jos od Radnika totalno los.Previse spor,ne ulazi u prostor,ne vrsi presing,ne moze ni povuci loptu,nema ni suta ni nista.Totalno beskoristan.Sve sto moze je da se zagradi i izbori faul na sredini terena od kojeg mi nemamo nista.Merso ove sezone sa 36-37 godina opet bolji od njega.
Treba sacekat jos 3-4 kola,ako ovako nastavi neka se lagano pocne traziti napadac za zimu.Nama ne treba napadac sa prosjekom 1 gola u 10 utakmica.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 03 okt 2021, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Šta kažu do kad ćeš biti na šnjurama, zna li se šta?bordobijeli je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:09Ne kontam sta si htio s ovim da kazes ?? Malo da se raspravljamo oko Husrefa ??Historicar je napisao/la: ↑03 okt 2021, 18:40To je igrao u Širokom krajem augusta 2019, kad smo se provukli, 0:0. Na toj utakmici, kod kretena Kešoljuba je samo Vladan Kovačević bio na svojoj poziciji.bordobijeli je napisao/la: ↑03 okt 2021, 18:36Hebibovic na centralnoj poziciji u veznom redu. Desetka![]()
![]()
![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- napoleon72
- Kontakt:
Idi idi neznalice!!!
Sarajevo ni sa Jesicem nije ovako lose igralo. Uhljup tovarski koci napredak kluba. S ovim igracima bi Dragan Jovic ligu osvojio, da ne idemo dalje
Sarajevo ni sa Jesicem nije ovako lose igralo. Uhljup tovarski koci napredak kluba. S ovim igracima bi Dragan Jovic ligu osvojio, da ne idemo dalje
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Sreca pa sisa siti ima qrcinu od trenera na klupi, mogao nas je dotuci. Karakterna gnjida ni izjavu nije dala, jer je mislio pobijedit ce pa palamuditi, ali zabi mu ga Heba !
Mi moramo mijenjati trenera, obavezno !!!
Mi moramo mijenjati trenera, obavezno !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.