+ 8 bodova , jedna utakmica manje.Slavite bod koji ste iscupali u devedesetoj minuti.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tuzla City / Sloga Simin Han
Ubio pravopis u njemu...elvirbaljic je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:29Mamu vam klosarsku, djecu udarate, fukaretine jedne , glumite silu na djeci.
Ovako fukare napadaju djecu iz omladinskog pogona TC.

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ma ja slavim zbog Usrivoja Velikobeogradskog, a Sloga je tu samo sporedni sprč!elvirbaljic je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:40+ 8 bodova , jedna utakmica manje.Slavite bod koji ste iscupali u devedesetoj minuti.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Kakav si idiot, gledas djetetu pravopis, kojeg su slavne fukaretine fizicki napale.NazorUso je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:54Ubio pravopis u njemu...elvirbaljic je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:29Mamu vam klosarsku, djecu udarate, fukaretine jedne , glumite silu na djeci.
![]()
Da su "fukare" htjele nekoga udarati to bi uradili u 9. Kolu nakon utakmice tako da nema potrebe nekoga da osuđuješ i blatis. Lpelvirbaljic je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:29Mamu vam klosarsku, djecu udarate, fukaretine jedne , glumite silu na djeci.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Naravno da nam je malo 4 boda sa Sarajevom do sada, trebalo je biti 6. A do kraja sezone 9. jer nas rezervni tim bolje izgleda nego ovo Sarajevo. Ne spominjem historiju, ime i sl samo trenutni kvalitet.
Sve sto je mogao svirati za Sarajevo svirao je. Naravno ne sad neki izmišljeni penal jer protiv TC koja je sada faktor ne moze sebi priuštiti niti jedan sudija. Ali sitne faulove, nepostojeće, pustanja prednosti i sl. Na kraju takav smo i gol primili (gol je bio odlican da se razumijemo) iz jedne akcije koja je nastala nakon sto nam nije dosudio očigledqn faul.
Svakako Sarajevo ispunilo svoj cilj a to je bod protiv TC. Stoga im čestitam na tome i želim puno sreće u nastavku. Nama ostaje velika borba do kraja za nas cilj tj izlazak u Evropu.
Sve sto je mogao svirati za Sarajevo svirao je. Naravno ne sad neki izmišljeni penal jer protiv TC koja je sada faktor ne moze sebi priuštiti niti jedan sudija. Ali sitne faulove, nepostojeće, pustanja prednosti i sl. Na kraju takav smo i gol primili (gol je bio odlican da se razumijemo) iz jedne akcije koja je nastala nakon sto nam nije dosudio očigledqn faul.
Svakako Sarajevo ispunilo svoj cilj a to je bod protiv TC. Stoga im čestitam na tome i želim puno sreće u nastavku. Nama ostaje velika borba do kraja za nas cilj tj izlazak u Evropu.
Gdje su najbolji mljevenici u Sarajevu? Prije sam uglavnom kod Želje jeo, sad moram mijenjat.
Hvala za poguranac

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
I ovako losi,ovi nam tuzlaci nista ne mogu...

-
- Kontakt:
Hajde reci ko je mogao napasti djecu u trenerkama TC-ja na Slatini ?Pashoni je napisao/la: ↑03 okt 2021, 20:00Da su "fukare" htjele nekoga udarati to bi uradili u 9. Kolu nakon utakmice tako da nema potrebe nekoga da osuđuješ i blatis. Lpelvirbaljic je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:29Mamu vam klosarsku, djecu udarate, fukaretine jedne , glumite silu na djeci.
U Simin Han pa nek se ta djeca šire, nema po Tuzli tako s prsit s grbom Sloge!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Po meni Ferhatović
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta je trebalo biti i sta je ko sanjao to je jedna prica,ali realnost je sasvim drugo...Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑03 okt 2021, 20:01Naravno da nam je malo 4 boda sa Sarajevom do sada, trebalo je biti 6. A do kraja sezone 9. jer nas rezervni tim bolje izgleda nego ovo Sarajevo. Ne spominjem historiju, ime i sl samo trenutni kvalitet.
Lider na tabeli sa najacim timom se brani protiv destkovanog Sarajeva...
Jarane, veliko ime je veliko ime...
Mozete vi ponekad pobijediti,dobro odigrati,ali kompleks Sarajeva nikad necete izbaciti...
Poselami mi @antisisoja...

Emil, iz Simina Hana, trenira u TC...sve mi vuce da je decko derpe. Mozda je mislio da su ga napalili a ne napalielvirbaljic je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:56Kakav si idiot, gledas djetetu pravopis, kojeg su slavne fukaretine fizicki napale.NazorUso je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:54Ubio pravopis u njemu...elvirbaljic je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:29Mamu vam klosarsku, djecu udarate, fukaretine jedne , glumite silu na djeci.
![]()

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Ja koliko sam skontao iz prepiske na ovom krnjavom bosanskom, neko malca nabio nogom u dupe onako usput, a ovamo ispade scena.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Do kraja vam je i Evropa labava, živi bili pa vidjeli.elvirbaljic je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:40+ 8 bodova , jedna utakmica manje.Slavite bod koji ste iscupali u devedesetoj minuti.

-
- Kontakt:
Desetkovano Sarajevo? Pa dokle više takva priča, vama zadnjih 5-6 sezona vazda u svakoj utakmici fali pola ekipe, vazda desetkovani. Daj malo promjenite priču.Vanja8 je napisao/la: ↑03 okt 2021, 20:08Sta je trebalo biti i sta je ko sanjao to je jedna prica,ali realnost je sasvim drugo...Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑03 okt 2021, 20:01Naravno da nam je malo 4 boda sa Sarajevom do sada, trebalo je biti 6. A do kraja sezone 9. jer nas rezervni tim bolje izgleda nego ovo Sarajevo. Ne spominjem historiju, ime i sl samo trenutni kvalitet.
Lider na tabeli sa najacim timom se brani protiv destkovanog Sarajeva...
Jarane, veliko ime je veliko ime...
Mozete vi ponekad pobijediti,dobro odigrati,ali kompleks Sarajeva nikad necete izbaciti...
Poselami mi @antisisoja...![]()
Nije tu bilo nikakvog kompleksa, vas je Husref podcjenio, mislio da nemate kapaciteta da izjednačite i zadovoljio se jednim golom koji se na kraju pokazao nedovoljnim.
Po reakcijama vi ste cilj ostvarili. Uzeli bod a mi izgubili dva.
Mi barem nemamo komplekse prema Sarajevu. Sarajavo je naš glavni grad, veliki grad i veliki klub. Mi svoje ime tek gradimo. Gledamo sadašnjost i nadamo se lijepoj budućnosti.
Tuzla City na kraju nece ni u top 3 biti
- ElCartel11
- Kontakt:
Nije u dupe nego u ledja.
I kakve su ovo trebe bile, da nisu mamice

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Joj koliko slave kitari. 
Trenutno korisnika/ca: Benko123, MostarReds22, Pact1921 i 36 gostiju.