FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sablic je najmanji krivac, zna se ko je odgovoran za trenutnu situaciju.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nije to toliko loše bilo koliko se plače, da smo u završnici bili malo prisebniji mogli smo riješiti ovo u svoju korist. Imali smo 3 4 dobre šanse u 2 poluvremenu Al hajd ti objasni pidri da lopta treba ići po zemlji malo ispred igrača a ne da je ljudina ubaci pa kome dodje. Cmiljanic sasvim solidan, Dizdarević nas spasio poraza realno.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- napoleon72
- Kontakt:
Nemoze nikako bit "najmanji krivac", al bas nikako. Okej, slazemo se svi da su glavni krivci na celu, riba smrdi od glave, jel. Al kad vec imas to sto imas, ti yebes jos vise svojim divljim formacijama i taktikama koje ni ti ne kontas. Ako si vec krenuo iz minusa, nemoj nas gurat u jos vecu dubiozu nego gledaj da nas odrzis na istom ili pomaknes makar do nule.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Klasični husrefovski remi, kad ima jaču ekipu i sve, ali je slunto i ovo mu se desi!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Shategabri
- Kontakt:
Ja se nadam da će nakon pauze imati sve igrače na, raspolaganju i da će koliko toliko pripremiti ekipu za nastavak prvenstva.
Koševo Zapad
Ja se nadam da će staviti desnog beka na desnog beka, desno krilo na desno krilo, lijevog beka na lijevog beka i prestati jesti vnago svaku tekmu sa drugom zadnjom linijom i izmišljanjem tople vode!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Krste je imao Usrine gole slike na telefonu.
Oremuš ima Sablićeve.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Kad sve sagledaš realan rezultat oni poveli pa **** odigrali mi jalovi, Heba ga uvali i to je to po bod ni mi ni oni nismo zasluzili više. Svidja mi se Sablić rotira al ovo je previše, moramo pronaci neki sistem i igracima pozicije ovako se previse gubimo u ovim rotacijama.
Ma ti si buraz njega uzeo na zub, sta god da uradi naci ces manu taman razbili zrinjski 0:3 u mostarunapoleon72 je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:57Nemoze nikako bit "najmanji krivac", al bas nikako. Okej, slazemo se svi da su glavni krivci na celu, riba smrdi od glave, jel. Al kad vec imas to sto imas, ti yebes jos vise svojim divljim formacijama i taktikama koje ni ti ne kontas. Ako si vec krenuo iz minusa, nemoj nas gurat u jos vecu dubiozu nego gledaj da nas odrzis na istom ili pomaknes makar do nule.
- napoleon72
- Kontakt:
Brate meni je samo zao bivseg trenera koji je ispao i cetnik i frizurica i ljenivac i mrtvac i sve, covjek godinu dana bio bez poraza dok su igraci pare imali, mljeli smo sve pred sobom. I tad je nekim smetalo sto ne dominiramo svih 90 min nego cesto primimo gol pa se vadimo, zamisli ba. Koliko je to razmazeno. Danas imamo ovog tovara, obozavaoca sabranih djela Tina Ujevica, da nam prosipa suplju iz kola u kolo, a statisticki tek dva trenera poslije rata gori od njega, Jarni i Sener Bajramovic, postavljao sam tu statistiku nekidan.keli je napisao/la: ↑03 okt 2021, 20:07Ma ti si buraz njega uzeo na zub, sta god da uradi naci ces manu taman razbili zrinjski 0:3 u mostarunapoleon72 je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:57Nemoze nikako bit "najmanji krivac", al bas nikako. Okej, slazemo se svi da su glavni krivci na celu, riba smrdi od glave, jel. Al kad vec imas to sto imas, ti yebes jos vise svojim divljim formacijama i taktikama koje ni ti ne kontas. Ako si vec krenuo iz minusa, nemoj nas gurat u jos vecu dubiozu nego gledaj da nas odrzis na istom ili pomaknes makar do nule.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- ElCartel11
- Kontakt:
Bod piši igru briši.
Ne znam sta je Sablicu ali ako on to sam ne vidi treba mu neko reci, da NE MOZE furati formaciju sa 3 nazad u ovoj ligi sa ovim igracima. NE MOZE!
Lik ko sivonja upro u tu formaciju a vidi, da nam ne ide, igre nemamo nikako i ono sto pobjedimo je sve traljavo.
Nadam se, da je biserims u upravi kanulo i da su organizirali neke mini pripreme sa 1-2x prijateljske utakmice. Ako nisu onda ovi nisu amateri vec ljudi koji svjesno yebu klub.
Ne znam sta je Sablicu ali ako on to sam ne vidi treba mu neko reci, da NE MOZE furati formaciju sa 3 nazad u ovoj ligi sa ovim igracima. NE MOZE!
Lik ko sivonja upro u tu formaciju a vidi, da nam ne ide, igre nemamo nikako i ono sto pobjedimo je sve traljavo.
Nadam se, da je biserims u upravi kanulo i da su organizirali neke mini pripreme sa 1-2x prijateljske utakmice. Ako nisu onda ovi nisu amateri vec ljudi koji svjesno yebu klub.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Danas nas je poraza spasila samo husrefova ziheraska igra
Svi treneri koji dođu neće nekome biti po volji. Ovdje bi ljudi samo mijenjali, samo neka se nešto dešava. Čovjek nije nikakve uslove za rad imao do skora. Neka odradi do kraja prvenstva, pa tek onda mu treba suditi. Vidite šta znači istrpiti trenera, primjer vam je Zrinjski.napoleon72 je napisao/la: ↑03 okt 2021, 20:19Brate meni je samo zao bivseg trenera koji je ispao i cetnik i frizurica i ljenivac i mrtvac i sve, covjek godinu dana bio bez poraza dok su igraci pare imali, mljeli smo sve pred sobom. I tad je nekim smetalo sto ne dominiramo svih 90 min nego cesto primimo gol pa se vadimo, zamisli ba. Koliko je to razmazeno. Danas imamo ovog tovara, obozavaoca sabranih djela Tina Ujevica, da nam prosipa suplju iz kola u kolo, a statisticki tek dva trenera poslije rata gori od njega, Jarni i Sener Bajramovic, postavljao sam tu statistiku nekidan.keli je napisao/la: ↑03 okt 2021, 20:07Ma ti si buraz njega uzeo na zub, sta god da uradi naci ces manu taman razbili zrinjski 0:3 u mostarunapoleon72 je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:57
Nemoze nikako bit "najmanji krivac", al bas nikako. Okej, slazemo se svi da su glavni krivci na celu, riba smrdi od glave, jel. Al kad vec imas to sto imas, ti yebes jos vise svojim divljim formacijama i taktikama koje ni ti ne kontas. Ako si vec krenuo iz minusa, nemoj nas gurat u jos vecu dubiozu nego gledaj da nas odrzis na istom ili pomaknes makar do nule.
-
- Kontakt:
bodul k’o kuća
VVVBK
VVVBK
-
- Kontakt:
Pa i Sablic ima normalnu situaciju u posljednji 20 dana a 2 mjeseca je imao haos gori nego Vinko.napoleon72 je napisao/la: ↑03 okt 2021, 20:19Brate meni je samo zao bivseg trenera koji je ispao i cetnik i frizurica i ljenivac i mrtvac i sve, covjek godinu dana bio bez poraza dok su igraci pare imali, mljeli smo sve pred sobom. I tad je nekim smetalo sto ne dominiramo svih 90 min nego cesto primimo gol pa se vadimo, zamisli ba. Koliko je to razmazeno. Danas imamo ovog tovara, obozavaoca sabranih djela Tina Ujevica, da nam prosipa suplju iz kola u kolo, a statisticki tek dva trenera poslije rata gori od njega, Jarni i Sener Bajramovic, postavljao sam tu statistiku nekidan.keli je napisao/la: ↑03 okt 2021, 20:07Ma ti si buraz njega uzeo na zub, sta god da uradi naci ces manu taman razbili zrinjski 0:3 u mostarunapoleon72 je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:57
J.baji ga, za prošle trenere pisali kako igraju sve istu formaciju, sada pišu kako Sablić puno mijenja i rotira.bordobijeli je napisao/la: ↑03 okt 2021, 20:06Kad sve sagledaš realan rezultat oni poveli pa **** odigrali mi jalovi, Heba ga uvali i to je to po bod ni mi ni oni nismo zasluzili više. Svidja mi se Sablić rotira al ovo je previše, moramo pronaci neki sistem i igracima pozicije ovako se previse gubimo u ovim rotacijama.
Ništa više ne tražimo, zar je toliko teško ovo ispoštovat?
Fakat ne mogu da shvatim fetiš ovih nekih trenera s izmišljanjem tople vode. Ovo je amaterska liga, liga u kojoj ti odbrana i ne treba ako možeš trčati i imaš dva igrača prema naprijed koji znaju lopte. Zajebi ove neke formacije s petoricom pozadi, s wing bekovima, nije žvaka za seljaka je.bemu mater više i trenera.
Stavi nam 4-3-3 ili 4-2-3-1 jer je to ono što naši šabani u ovoj ligi jedino znaju odigrati.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- napoleon72
- Kontakt:
E jbg, znaci treba rotirat tek onako, radi reda. Nek iducu proba s Bagaricem na desnom beku, Fanimom na golu a Kapicem u spicu. Mozda i prodje.
Okej, mozda ja i ser.em previse jer mi je ovaj tovar odvratan jos od Milsamija, al mi fkt igramo uzasno. Vinkove pripreme su imale tri priiateljske tekme, i tad se raja bunila kako je to premalo, u sezonu usli lose, al formu digli nakon 3-4 tekme i poceli mljet. Sad formu nismo digli a prvi krug prosao, mi jednako losi kao i na pocetku. Nikakav, ni najmanji napredak u igri se ne vidi od Milsamija do danas.
Okej, mozda ja i ser.em previse jer mi je ovaj tovar odvratan jos od Milsamija, al mi fkt igramo uzasno. Vinkove pripreme su imale tri priiateljske tekme, i tad se raja bunila kako je to premalo, u sezonu usli lose, al formu digli nakon 3-4 tekme i poceli mljet. Sad formu nismo digli a prvi krug prosao, mi jednako losi kao i na pocetku. Nikakav, ni najmanji napredak u igri se ne vidi od Milsamija do danas.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- ElCartel11
- Kontakt:
I kao sto sam prije utakmice pisao zabice ga Krpic i bas ga zabi. Lik se pretplatio, da nas kara. I ne mozes reci, da je on nafuran na nas ili ds grize po terenu vec mi tom liku uvijek pustamo prostor kao, da je neko dijete. Prva utakmica Kanuric sa onim postavljanjem i gubljenjem u prostoru tj. gubljenjem na gol liniji i danas ovo.
Smijesno stvarno.
Smijesno stvarno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, Bing [Bot], bordobijelisampion, budzak, ErosViverosViv, Hajdeee, HyperOS, JavierBosnia, johntravolta123, keli, mire971, plisek, rimljanin90, Samozdravlje, sarajevo19461987, Seipronto, UltraSa46, Zagor i 181 gost.