J.ebo te sudija retradiranog, sta je ovde sudija odradio za bilo koga na terenu, niko vam nije kriv sto ste se povukli ko p.ičke nakon vodstva, realno nista odigrali niste i ako ste bili lideri do juce.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:11Kao sto sam i najavio.
Nisu došli sami, doveli su sudiju koji je ostvario njima zadovoljavajući rezultat
Ma i treba da se nadate lijepoj buducnosti,bar nada nista ne kosta...Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑03 okt 2021, 20:39Desetkovano Sarajevo? Pa dokle više takva priča, vama zadnjih 5-6 sezona vazda u svakoj utakmici fali pola ekipe, vazda desetkovani. Daj malo promjenite priču.Vanja8 je napisao/la: ↑03 okt 2021, 20:08Sta je trebalo biti i sta je ko sanjao to je jedna prica,ali realnost je sasvim drugo...Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑03 okt 2021, 20:01Naravno da nam je malo 4 boda sa Sarajevom do sada, trebalo je biti 6. A do kraja sezone 9. jer nas rezervni tim bolje izgleda nego ovo Sarajevo. Ne spominjem historiju, ime i sl samo trenutni kvalitet.
Sve sto je mogao svirati za Sarajevo svirao je. Naravno ne sad neki izmišljeni penal jer protiv TC koja je sada faktor ne moze sebi priuštiti niti jedan sudija. Ali sitne faulove, nepostojeće, pustanja prednosti i sl. Na kraju takav smo i gol primili (gol je bio odlican da se razumijemo) iz jedne akcije koja je nastala nakon sto nam nije dosudio očigledqn faul.
Svakako Sarajevo ispunilo svoj cilj a to je bod protiv TC. Stoga im čestitam na tome i želim puno sreće u nastavku. Nama ostaje velika borba do kraja za nas cilj tj izlazak u Evropu.
Lider na tabeli sa najacim timom se brani protiv destkovanog Sarajeva...
Jarane, veliko ime je veliko ime...
Mozete vi ponekad pobijediti,dobro odigrati,ali kompleks Sarajeva nikad necete izbaciti...
Poselami mi @antisisoja...![]()
Nije tu bilo nikakvog kompleksa, vas je Husref podcjenio, mislio da nemate kapaciteta da izjednačite i zadovoljio se jednim golom koji se na kraju pokazao nedovoljnim.
Po reakcijama vi ste cilj ostvarili. Uzeli bod a mi izgubili dva.
Mi barem nemamo komplekse prema Sarajevu. Sarajavo je naš glavni grad, veliki grad i veliki klub. Mi svoje ime tek gradimo. Gledamo sadašnjost i nadamo se lijepoj budućnosti.
A sta ste to vi odigrali? Sta osim gola koji je djelo individualca.Osttribine je napisao/la: ↑03 okt 2021, 20:58J.ebo te sudija retradiranog, sta je ovde sudija odradio za bilo koga na terenu, niko vam nije kriv sto ste se povukli ko p.ičke nakon vodstva, realno nista odigrali niste i ako ste bili lideri do juce.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:11Kao sto sam i najavio.
Nisu došli sami, doveli su sudiju koji je ostvario njima zadovoljavajući rezultat
Ne s.eri kratko i jasno, ti se kao razumijes u fudbal, a do jučer ašov iz ruke nisi ispuštao dok vam ovaj Azmir ne oformi nekakav fudbalski klub. I nije Sarajevo nista odigralo to stoji, ali vi ste eto kao nekakav lider, skupocjena ekipa, a sastavili se tupavo niste sa loptom i kad vam ga lik zabiberi u 90. oj iz nicega iskreno, onda kriv kao sudija, isto p.lacipicke svi odreda na ovom forumu, cim ne ide odmah sudije, namjesteno i slicne gluposti.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑03 okt 2021, 21:08A sta ste to vi odigrali? Sta osim gola koji je djelo individualca.Osttribine je napisao/la: ↑03 okt 2021, 20:58J.ebo te sudija retradiranog, sta je ovde sudija odradio za bilo koga na terenu, niko vam nije kriv sto ste se povukli ko p.ičke nakon vodstva, realno nista odigrali niste i ako ste bili lideri do juce.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:11Kao sto sam i najavio.
Toliko smo vam prepustili posjed a nista niste uradili.
Sudija je odradio sta je i koliko trebao. Ko se razumije u fudbal zna o čemu se radi. Nije samo nepostojeći penal sudijsko navlačenje.
Husref je pogriješio jer je mislio da niste sposobni dati jedan gol i da je nama jedan dovoljan.
Kako god vidi se ko slavi bid a jome je žao za izgubljena dva.
Pozz
Vraća vam se,vraća u prvom kolu na Koševu ste nezasluženo dobili 2:1 i uzeli 3 boda a iskreno niste zaslužiliPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑03 okt 2021, 21:08A sta ste to vi odigrali? Sta osim gola koji je djelo individualca.Osttribine je napisao/la: ↑03 okt 2021, 20:58J.ebo te sudija retradiranog, sta je ovde sudija odradio za bilo koga na terenu, niko vam nije kriv sto ste se povukli ko p.ičke nakon vodstva, realno nista odigrali niste i ako ste bili lideri do juce.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:11Kao sto sam i najavio.
Sudija je odradio sta je i koliko trebao. Ko se razumije u fudbal zna o čemu se radi. Nije samo nepostojeći penal sudijsko navlačenje.
Husref je pogriješio jer je mislio da niste sposobni dati jedan gol i da je nama jedan dovoljan.
Pozz
Osttribine je napisao/la: ↑03 okt 2021, 21:15Ne s.eri kratko i jasno, ti se kao razumijes u fudbal, a do jučer ašov iz ruke nisi ispuštao dok vam ovaj Azmir ne oformi nekakav fudbalski klub. I nije Sarajevo nista odigralo to stoji, ali vi ste eto kao nekakav lider, skupocjena ekipa, a sastavili se tupavo niste sa loptom i kad vam ga lik zabiberi u 90. oj iz nicega iskreno, onda kriv kao sudija, isto p.lacipicke svi odreda na ovom forumu, cim ne ide odmah sudije, namjesteno i slicne gluposti.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑03 okt 2021, 21:08A sta ste to vi odigrali? Sta osim gola koji je djelo individualca.Osttribine je napisao/la: ↑03 okt 2021, 20:58
J.ebo te sudija retradiranog, sta je ovde sudija odradio za bilo koga na terenu, niko vam nije kriv sto ste se povukli ko p.ičke nakon vodstva, realno nista odigrali niste i ako ste bili lideri do juce.
Pozz
Eto ovaj post vise govori o tebi nego sto bi iko drugi mogao reći.forza_juve je napisao/la: ↑03 okt 2021, 21:13Drago mi je da su čobani i Simin Hana spušteni, nakon nekoliko kola dizalo ih se u nebesa a imali sreće sa pobjedama u zadnjim sekundama kao nijedna ekipa u PL.
Govorio sam nema šanse da oni osvoje prvenstvo tako će i da bude, Zrinjski ovo gura do kraja jer su jednostavno najozbiljnija ekipa sa dobrim trenerom.
Željo nije gdje bi trebao biti, Sarajevo ispuhalo zbog svih dešavanja, Borac je prošle godine uzeo na lopovkuk, previše bi čak i za Vicu bilo da ove godine uzmu a plus ne mogu protiv Čovića kao protiv Sarajeva.
Tuzla City ne treba smatrati kao ekipu koja će podići pehar jer nisu taj tip ekipe, nemaju pobjednički mentalitet i djaba sve lopovske pare debelog krmka.
Najveća greška što ih je Sarajevo uopće i ostavilo u ligi, napuhana ekipa sa napuhanih 10 navijača.
Nas nikada slabije nisu mogli dobiti, mi možemo samo biti jači nikako slabiji.forza_juve je napisao/la: ↑03 okt 2021, 21:13Drago mi je da su čobani i Simin Hana spušteni, nakon nekoliko kola dizalo ih se u nebesa a imali sreće sa pobjedama u zadnjim sekundama kao nijedna ekipa u PL.
Govorio sam nema šanse da oni osvoje prvenstvo tako će i da bude, Zrinjski ovo gura do kraja jer su jednostavno najozbiljnija ekipa sa dobrim trenerom.
Željo nije gdje bi trebao biti, Sarajevo ispuhalo zbog svih dešavanja, Borac je prošle godine uzeo na lopovkuk, previše bi čak i za Vicu bilo da ove godine uzmu a plus ne mogu protiv Čovića kao protiv Sarajeva.
Tuzla City ne treba smatrati kao ekipu koja će podići pehar jer nisu taj tip ekipe, nemaju pobjednički mentalitet i djaba sve lopovske pare debelog krmka.
Najveća greška što ih je Sarajevo uopće i ostavilo u ligi, napuhana ekipa sa napuhanih 10 navijača.
Ja na tom nivou neću i ne želim raspravu. Očigledno misliš da je dovoljno reći Sarajevo i odma upisati 3 boda. Greška Husrefa se desila večeras izgubili smo dva boda vi uzeli jedan i vidimo koliko slavite koliko vam je nebitan protiv male TC.Osttribine je napisao/la: ↑03 okt 2021, 21:15Ne s.eri kratko i jasno, ti se kao razumijes u fudbal, a do jučer ašov iz ruke nisi ispuštao dok vam ovaj Azmir ne oformi nekakav fudbalski klub. I nije Sarajevo nista odigralo to stoji, ali vi ste eto kao nekakav lider, skupocjena ekipa, a sastavili se tupavo niste sa loptom i kad vam ga lik zabiberi u 90. oj iz nicega iskreno, onda kriv kao sudija, isto p.lacipicke svi odreda na ovom forumu, cim ne ide odmah sudije, namjesteno i slicne gluposti.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑03 okt 2021, 21:08A sta ste to vi odigrali? Sta osim gola koji je djelo individualca.Osttribine je napisao/la: ↑03 okt 2021, 20:58
J.ebo te sudija retradiranog, sta je ovde sudija odradio za bilo koga na terenu, niko vam nije kriv sto ste se povukli ko p.ičke nakon vodstva, realno nista odigrali niste i ako ste bili lideri do juce.
Pozz
Ma hajd za Sarajevo se znalo da je u kanalu, nema priprema, nema plata i tako dalje. Sada to dolazi na svoje, ali ovi tzv seoski galaktikosi su imali toliko sreće do sada da je vrijeme da ispusu kao balon.fks74 je napisao/la: ↑03 okt 2021, 21:27Nas nikada slabije nisu mogli dobiti, mi možemo samo biti jači nikako slabiji.forza_juve je napisao/la: ↑03 okt 2021, 21:13Drago mi je da su čobani i Simin Hana spušteni, nakon nekoliko kola dizalo ih se u nebesa a imali sreće sa pobjedama u zadnjim sekundama kao nijedna ekipa u PL.
U ovim situacijama shvatim koliko je Željo veći i moćniji klub. Ovi slave bod kao da protiv Reala igraju.
A mi možemo biti samo jači, Azmir se uveliko sprema za zimski rok. Sta vas tek onda čeka ne smijem ni zamisliti.fks74 je napisao/la: ↑03 okt 2021, 21:27Nas nikada slabije nisu mogli dobiti, mi možemo samo biti jači nikako slabiji.forza_juve je napisao/la: ↑03 okt 2021, 21:13Drago mi je da su čobani i Simin Hana spušteni, nakon nekoliko kola dizalo ih se u nebesa a imali sreće sa pobjedama u zadnjim sekundama kao nijedna ekipa u PL.
Apsolutno
Ne mogu da shvatim da neko živi u Sarajevu i bira seljački bordo klub prije nego gotivnu plavu lokomotivu.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 okt 2021, 21:33Apsolutno
Ne govorim ja bezveze
GOLEM SI ZELJO
To ti glumis Satiša Nambijara...svrakino1921 je napisao/la: ↑03 okt 2021, 21:31@Ponosnipodrinjac
Nemoj se puno raspravljat sa Pitarima
Ti si sam
A oni te napadaju u coporu
Mi Zeljovci znamo kakvi su oni
Pusti ih
Odmori
Nista jos nije izgubljena
A imate jos jednu sa njima utakmicu do kraja prvenstva
Pa im vratite
Nemam oraha u džepu pa mogu svakom od njih da odgovorim ali ja fin način. Naravno duga je sezona pred nama, ima još jedna s njima za koju se nadam da će biti na Koševu pa da ih ponovo tamo pobjedimo. Tako je slađe. Husref će naučiti iz grešaka pa valjda taj put bez milosti napuni do vrha.svrakino1921 je napisao/la: ↑03 okt 2021, 21:31@Ponosnipodrinjac
Nemoj se puno raspravljat sa Pitarima
Ti si sam
A oni te napadaju u coporu
Mi Zeljovci znamo kakvi su oni
Pusti ih
Odmori
Nista jos nije izgubljena
A imate jos jednu sa njima utakmicu do kraja prvenstva
Pa im vratite
Trenutno korisnika/ca: laszlo, Tatamata1946, Zigazaga i 24 gosta.