FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ivković kritikovao teren na kojem treniraju djeca
Pohvalio je GasalaImao je na press konferenciji i jednu digresiju, pa je novinarima pomenuo uslove koji postoje na terenu sa vještačkom travom pomoćnog stadiona Grbavice.
- Čestitam juniorima na pobjedi jučer, ali ako imate vremena odite gore na teren i pogledajte. Trake od 16 metara, igrači ih dižu gore, pa ih nogama lupaju da se poravnaju, može se neko ubiti i ostalo. Svaka čast ekipama svih momčadi koji igraju gore, ali ovo je zabrinjavajuće da ljude koji su odgovorni za to, a mi nismo, ne mogu da naprave normalne uvjete igračima. Ovo nema veze sa nogometnom pričom, a i opasno je za djecu.
Radom mladih igrača je zadovoljan. Pomenuo je i Hamzu Gasala koji je imao problema u početku, ali se sada izborio za sastav.
- Svakome treba više ili manje vremena. Neki igrači su iskočili, pa nestali, pa su drugi iskočili. To je normalno. Mlad igrač ima oscilacije. Ja nikoga nisam definitivno otpisao ili da sam rekao da će sigurno uspjeti. Promjena trenera, načina treninga, imaju poteškoće. On je jedan od igrača koji je imao problema, trebalo mu je vremena, dosta sam razgovarao sa njim i evo dočekao je svoju šansu i priliku. Digao se zadnja dva tjedna. Da bi procijenio igrača i imao pravi uvid u njegove kvalitete morate proći dvoje pripreme, pa da onda daš definitivnu procjenu. Pozitivno je da se oni svi trude, rade maksimalno dobro od prvog dana, niko ne zabušava, e sada koliko je to bilo dobro u datom momentu...
Sutra uzimamo neocivano 3 bobe.Gasal strijelac.0-1.

Jel moguce da sam sebe citiras?
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
- Bersaga
- Kontakt:
1921blue nije isto kao 1921boy, zaletio si se priznaj, moraš biti pažljiviji sljedeći put

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Nemam neki specijalan razlog za repliku, osim sto mislim da se ova slika treba postavljati na svakoj stranici i da se vidi. Da amawovi pushiqurci i botovi znaju da nema povratka grobarima kluba a pogotovo kamataru.Robust je napisao/la: ↑03 okt 2021, 12:02UBIPITAR je napisao/la: ↑03 okt 2021, 11:14Tebi grobar meni svetinja,klub smo istomišljenika i neistomišljenika,ako ti misliš da su svi dugovi nastali u ovom periodu,ja ti ne mogu pomoći.
Uradiće se aBd revizija zadnjih 10 godina pa ćemo vidjeti,ko je šta radio,krao,trošio itd.
A do tad bih vas zamolio da ne palamudite i nestvarate negativnu atmosferu(kao što su pojedini radili zadnjih godina) i pomognemo klubu i igračima,stručnom štabu.Za sve ostalo ima tužilaštvo.
Pozdrav i FORZZA ŽELJO
parola manijaka je pocetak i kraj svake rasprave zna se na koga se odnosi i tjt![]()
![]()
slazem se za tužilaštvo pa da se svaka sumnjiva uplata , isplate ispod stola i ostala varanja drzave jednom za sva vremena iznesu u javnosti sa posebnim akcentom na prethodne tri godine zbog katastrofalnih rezultata i povecanja dugova jer podaci izneseni na skupštini su blago rečeno ocajni
@igrajlopte 🐦
Vjerovatno i bez Blazevica smo sutra. Po storijima njegove djevojke njih dvoje su u Hrvatskoj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Potpuno isto vjeruj meni.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
- Bersaga
- Kontakt:
Edin Džeko u 57' ušao, u 58' dao gol.
Riad Bajić u 83' ušao, u 84' dao gol.

Riad Bajić u 83' ušao, u 84' dao gol.

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Gasal uso u 65 minuti u 66 dao go.
Mislim da je Nukicu treci zuti
- Meraak1921
- Kontakt:
Zamisli pobjedimo sutra i eto nas na 4tu poziciju 

Zamisli zadnja minuta Borac otkinu 2 boda,fulis penal Velez uze 2 bobe,protiv Sirokog fulis sve sto se moze fulit 2 bobe e sad dodaj tih 6 boba gdje bi bili.
Ako je tako nadam se ovom sastavu sutra:
---------------Zdunić---Gasal--------------
-------------------Subašić------------------
----------------Mekić--Bojo----------------
------------------Crnčević------------------
Malić----Kosorić---Drina---Mujezinović
-------------------Bender--------------------
Idealno da igramo kontre na Gasala i Zdunića, Subašić na svojoj prirodnoj poziciji, a trio Mate-Nedim-Petar trkački spreman. Uz to 4 U-21 igrača u ovih "mojih" prvih 11. Pa šta bude bude.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Krajina cijela plavo-bijela!
Tako nekako ce i biti. Blazevic povrijeđen. Samo ce prije Bojo iza napdace nego Subasic, njega ce desno.braco je napisao/la: ↑03 okt 2021, 19:33Ako je tako nadam se ovom sastavu sutra:
---------------Zdunić---Gasal--------------
-------------------Subašić------------------
----------------Mekić--Bojo----------------
------------------Crnčević------------------
Malić----Kosorić---Drina---Mujezinović
-------------------Bender--------------------
Idealno da igramo kontre na Gasala i Zdunića, Subašić na svojoj prirodnoj poziciji, a trio Mate-Nedim-Petar trkački spreman. Uz to 4 U-21 igrača u ovih "mojih" prvih 11. Pa šta bude bude.
Iskreno se nadam da povreda nije ostavila traga na malom Mujiću. Pratim ga već duže vrijeme, i u Gorazdu je dobro odigrao. Ne boji se krenuti prema naprijed, mislim da u ovoj ekipi itekako ima šta pokazati. Ima i duži ugovor, tako da se nadam da će dobiti šansu...
- avalPacidoroP
- Kontakt:
A što imam neki filing da ćemo ih uzet..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.