To sto nije bilo smrtno stradalih je samo puka slucajnost. Automobil s ljudima se pali iz zelje da ih se usmrti.Shategabri je napisao/la: ↑04 okt 2021, 08:54Cijenim što si spomenuo, ali nije primjereno porediti ubistvo sa nekakvim paljenjem auta u kojem niko nije stradao. Naravno da ne opravdavam, generalno smo neki ostatak navijačke scene koji u tom modernom svijetu nema baš mjesta.PatriceKwedi je napisao/la: ↑04 okt 2021, 08:4812 godina nakon izgubljenog mladog zivota i dalje postoje ljudi koji podrzavaju paljenje i ubijanje zbog nesviranog nepostojeceg penala. Izgleda da ce trebati proci barem 300 godina da se rijesimo tih nazadnih krpelja koji svoju ideologiju kreiraju u Jalalabadu i okolici.
Recimo ne huliganstvu
Recimo ne ekstremizmu
Recimo ne primitivizmu
Gradimo moderno drustvo i modernu Bosnu i Hercegovinu![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
🔹
Mali neuki seljačiću, pišeš gluposti.
Čak te i zakon i tužilaštvo demantuju
Čak te i zakon i tužilaštvo demantuju

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Cilj je bio da se te osobe u vozilu ubiju, to je jasno kao danPatriceKwedi je napisao/la: ↑04 okt 2021, 08:56To sto nije bilo smrtno stradalih je samo puka slucajnost. Automobil s ljudima se pali iz zelje da ih se usmrti.Shategabri je napisao/la: ↑04 okt 2021, 08:54Cijenim što si spomenuo, ali nije primjereno porediti ubistvo sa nekakvim paljenjem auta u kojem niko nije stradao. Naravno da ne opravdavam, generalno smo neki ostatak navijačke scene koji u tom modernom svijetu nema baš mjesta.PatriceKwedi je napisao/la: ↑04 okt 2021, 08:4812 godina nakon izgubljenog mladog zivota i dalje postoje ljudi koji podrzavaju paljenje i ubijanje zbog nesviranog nepostojeceg penala. Izgleda da ce trebati proci barem 300 godina da se rijesimo tih nazadnih krpelja koji svoju ideologiju kreiraju u Jalalabadu i okolici.
Recimo ne huliganstvu
Recimo ne ekstremizmu
Recimo ne primitivizmu
Gradimo moderno drustvo i modernu Bosnu i Hercegovinu![]()
I ne samo da se ubiju , nego je s predumišljajem planirano paljenje kao izrazito brutalan način egzekucije.Vjeverica777 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 09:16Cilj je bio da se te osobe u vozilu ubiju, to je jasno kao dan
Kako se prenosi iz povjerljivih izvora u vozilu mladića nakon hapšenja su pronađene i urne u kojima su planirali kao trofej u Mostar donijeti prah sudija !

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Ok,onda se nemoj ljutiti ako se netko ismijava smrti Vedrana ili nekog drugoga. Za tebe je ocito sudija kriminalac i treba ga spaliti,za nekog je Vedran huligan i tako...mostar_mo je napisao/la: ↑04 okt 2021, 09:37I ne samo da se ubiju , nego je s predumišljajem planirano paljenje kao izrazito brutalan način egzekucije.Vjeverica777 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 09:16Cilj je bio da se te osobe u vozilu ubiju, to je jasno kao dan
Kako se prenosi iz povjerljivih izvora u vozilu mladića nakon hapšenja su pronađene i urne u kojima su planirali kao trofej u Mostar donijeti prah sudija !
![]()
Moraš biti potpuni kreten, budala, idiot i bezobrazni shizofreničar pa povezivati smrt Vedrana Puljića sa fizičkim napadom na sudije. Ljudsko dno, talog, ološ.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Nemoj biti toliko drzak i bezpbrazan i relativizirati i izjednacavati nesto sto nema nikakvu poveznicu...Vjeverica777 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 09:43
Ok,onda se nemoj ljutiti ako se netko ismijava smrti Vedrana ili nekog drugoga. Za tebe je ocito sudija kriminalac i treba ga spaliti,za nekog je Vedran huligan i tako...
Vedran je ubijen hicem iz pištolja , a huliganskih ispada poput ovog (konkrretno paljevina auta ) imas koliko hoces sirom evrope i drsko je i bezobrazno takve stvari poistovjecivati!
Ne citirajte jazavca.
- Bersaga
- Kontakt:

Evo ih ko oni čergari što puštaju iz kombija "Kupujemo staro željezo, stare veš mašine, frižidere, bojlere, stare akumulatore..."

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Dobro ako je tebi to svakodnevnica ok onda,ali meni to nije normalnomostar_mo je napisao/la: ↑04 okt 2021, 09:49Nemoj biti toliko drzak i bezpbrazan i relativizirati i izjednacavati nesto sto nema nikakvu poveznicu...Vjeverica777 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 09:43
Ok,onda se nemoj ljutiti ako se netko ismijava smrti Vedrana ili nekog drugoga. Za tebe je ocito sudija kriminalac i treba ga spaliti,za nekog je Vedran huligan i tako...
Vedran je ubijen hicem iz pištolja , a huliganskih ispada poput ovog (konkrretno paljevina auta ) imas koliko hoces sirom evrope i drsko je i bezobrazno takve stvari poistovjecivati!
-
- Kontakt:
Ali potpuno je nevjerovatno, frapantno da navijaci veleza i dalje furaju pricu na sarkazam i opravdavaju paljenje auta.sam slucaj se moze okarakterisati kao unistavanje tudje imovine ali i pokusaj ubistva u zavisnosti od toka dogadjaja to vece.ali zeljeti nekom smrt likovati zaleci sto nisu svi u autu izgorili moze samo jako jako bolestan divljacki poremecen um.ja vjerujem da je vijest bila da su sudije izgubile zivot da bi ovi degenerici u komentarima pisali ”nek su zapalili dosta je velez bio pokraden trn u oku smo svima njihova smrt nek bude primjer kako se velez nece ponizavati i nek svako pazi kako ce suditi” nesto tako otprilike.i uvijek ce umjesto da priznaju gresku vracati film kako su lesinari razbili sudiji glavu kako su ultrasi zapalili bus fukarama itd itd oni ce UVIJEK okretati pricu u proslost a navodno su najposteniji i zele boljitak lige.i tako ce oper neko uraditi nesto i sve u krug svima su drugi krivi .ali sta ocekivati kad njima predsjednik kluba daje izjave o nekim kvarovima na autu i ostale nebuloze.jako jako bolesna i nazadna grupavija ljudi koja se okupila oko veleza.sokolac laza lazarevic to su institucije za njih a ne da slobodni setaju.
sto se tice danasnje utakmice zeljeznicar nam je vecinom bio redovna musterija na gradskom obzirom na okolnosti i danas bi se trend trebao nastaviti ali mozda mogu do X ako nam bude los dan
sto se tice danasnje utakmice zeljeznicar nam je vecinom bio redovna musterija na gradskom obzirom na okolnosti i danas bi se trend trebao nastaviti ali mozda mogu do X ako nam bude los dan
Ti si onda papak i ne znas sta je tifo scenaVjeverica777 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 11:18
Dobro ako je tebi to svakodnevnica ok onda,ali meni to nije normalno
i njima su sudili za pokušaj ubistva 20 policajaca ?
https://hms.ba/video-huligani-torcide-n ... automobil/
-
- Kontakt:
Zar nije u paljenju busa moglo izgoriti 50 ljudi . I niko nikad nije uhvaćen i nije odgovarao po tom pitanju . Jel ti dovoljno ? Da su htjeli ubiti sudije ubili bi ih odma , jer niko nije bio vise tu , samo klasična materijalna šteta i cao , sudija Sehovic odma sudio meč . Sad vi sa tom pričom možete proglasit atentat na Jablanicu jer se desilo u Jablanici . Da su ih htjeli ubiti , ubili bi ih , ovako samo materijalan šteta . Kupit će Vico novo auto , pa zna da će se to dogodit kad šalje mešetare , spremio je on pare za kola Sabriji ,ne sekiraj se ti .VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑04 okt 2021, 11:22Ali potpuno je nevjerovatno, frapantno da navijaci veleza i dalje furaju pricu na sarkazam i opravdavaju paljenje auta.sam slucaj se moze okarakterisati kao unistavanje tudje imovine ali i pokusaj ubistva u zavisnosti od toka dogadjaja to vece.ali zeljeti nekom smrt likovati zaleci sto nisu svi u autu izgorili moze samo jako jako bolestan divljacki poremecen um.ja vjerujem da je vijest bila da su sudije izgubile zivot da bi ovi degenerici u komentarima pisali ”nek su zapalili dosta je velez bio pokraden trn u oku smo svima njihova smrt nek bude primjer kako se velez nece ponizavati i nek svako pazi kako ce suditi” nesto tako otprilike.i uvijek ce umjesto da priznaju gresku vracati film kako su lesinari razbili sudiji glavu kako su ultrasi zapalili bus fukarama itd itd oni ce UVIJEK okretati pricu u proslost a navodno su najposteniji i zele boljitak lige.i tako ce oper neko uraditi nesto i sve u krug svima su drugi krivi .ali sta ocekivati kad njima predsjednik kluba daje izjave o nekim kvarovima na autu i ostale nebuloze.jako jako bolesna i nazadna grupavija ljudi koja se okupila oko veleza.sokolac laza lazarevic to su institucije za njih a ne da slobodni setaju.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
pusti magarce , prave se mutavi , a znamo da su prije svega podli i oholi !opalaopala je napisao/la: ↑04 okt 2021, 11:34
Zar nije u paljenju busa moglo izgoriti 50 ljudi . I niko nikad nije uhvaćen i nije odgovarao po tom pitanju . Jel ti dovoljno ? Da su htjeli ubiti sudije ubili bi ih odma , jer niko nije bio vise tu , samo klasična materijalna šteta i cao , sudija Sehovic odma sudio meč . Sad vi sa tom pričom možete proglasit atentat na Jablanicu jer se desilo u Jablanici . Da su ih htjeli ubiti , ubili bi ih , ovako samo materijalan šteta . Kupit će Vico novo auto , pa zna da će se to dogodit kad šalje mešetare , spremio je on pare za kola Sabriji ,ne sekiraj se ti .
-
- Kontakt:
mostar_mo je napisao/la: ↑04 okt 2021, 11:39pusti magarce , prave se mutavi , a znamo da su prije svega podli i oholi !opalaopala je napisao/la: ↑04 okt 2021, 11:34
Zar nije u paljenju busa moglo izgoriti 50 ljudi . I niko nikad nije uhvaćen i nije odgovarao po tom pitanju . Jel ti dovoljno ? Da su htjeli ubiti sudije ubili bi ih odma , jer niko nije bio vise tu , samo klasična materijalna šteta i cao , sudija Sehovic odma sudio meč . Sad vi sa tom pričom možete proglasit atentat na Jablanicu jer se desilo u Jablanici . Da su ih htjeli ubiti , ubili bi ih , ovako samo materijalan šteta . Kupit će Vico novo auto , pa zna da će se to dogodit kad šalje mešetare , spremio je on pare za kola Sabriji ,ne sekiraj se ti .
Napadnu druge navijače sjekirama . Jeli to pokušaj ubistva ili su sjekirama krenuli da ih pocescu . Al ko o čemu seljadija iz Platonove o poštenju
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
za bus je bilo uhicenih i osudjenih
- Shategabri
- Kontakt:
Šta bi dali da ste bar imali priliku da igrate sa Mislamijem?
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
upravo ste potvrdili samo sve ono sto sam gore napisao.nema vama pomoci jednostavno ste previse bolesni i zatucani.nekad je velez bio veliki klub ali sad je bolje da ne izadje u evropu vise nikad ako bog da.napisao bih za vas je samo malj u glavu ali bih onda bio isti kao vi pa necu napisatiopalaopala je napisao/la: ↑04 okt 2021, 11:41mostar_mo je napisao/la: ↑04 okt 2021, 11:39pusti magarce , prave se mutavi , a znamo da su prije svega podli i oholi !opalaopala je napisao/la: ↑04 okt 2021, 11:34
Napadnu druge navijače sjekirama . Jeli to pokušaj ubistva ili su sjekirama krenuli da ih pocescu . Al ko o čemu seljadija iz Platonove o poštenju
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MostarReds22 i 20 gostiju.