Premijer liga BiH - aktuelno

mostar_mo
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mostar_mo » 04 okt 2021, 11:46

Slučaj 2 ... Dinamo - Paok

Autobus s 40-ak grčkih VIP gostiju starije dobi napalo je prije dvije godine kamenjem i bakljama 30-ak huligana na Aveniji Dubrovnik, no policija ih je uhitila samo nekoliko dok su ostali pobjegli.

Oni su kod raskrižja avenija Dubrovnik i SR Njemačke kamenjem zasuli autobus koji je pod policijskom pratnjom dolazio iz zračne luke, a zatim su kroz razbijeni prozor ubacili najmanje tri zapaljene bengalke. Širenje požara spriječili su vatrogasci.

U napadu su lakše ozlijeđena četiri putnika, a šteta je procijenjena na oko 480.000 kuna.

Optužene se teretilo da su iz mržnje i snažno izražene nesnošljivosti prema PAOK-ovoj navijačkoj skupini doveli u opasnost živote i imovinu, no sudsko vijeće je zaključilo da je riječ o "klasičnom primjeru huliganizma" i "bestijalnom činu".

Tako da ne serite više :!:
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 04 okt 2021, 11:50

VelikanizPlatonove je napisao/la:
04 okt 2021, 11:45
opalaopala je napisao/la:
04 okt 2021, 11:41
mostar_mo je napisao/la:
04 okt 2021, 11:39

pusti magarce , prave se mutavi , a znamo da su prije svega podli i oholi !

Napadnu druge navijače sjekirama . Jeli to pokušaj ubistva ili su sjekirama krenuli da ih pocescu . Al ko o čemu seljadija iz Platonove o poštenju
upravo ste potvrdili samo sve ono sto sam gore napisao.nema vama pomoci jednostavno ste previse bolesni i zatucani.nekad je velez bio veliki klub ali sad je bolje da ne izadje u evropu vise nikad ako bog da.napisao bih za vas je samo malj u glavu ali bih onda bio isti kao vi pa necu napisati
Nekad je i Borac bio velik klub , a sad je politički projekat cetalja . Kako su vam došli cetalji u klub postali ste fuj , mrzi vas svak al to ste sami krivi . Pravi onaj cetaljski klub na čelu sa Vicom i Dodom
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 04 okt 2021, 11:53

Sve ok ali jedna je istina. Ne postoji predsjednik kluba na svijetu koji je praktično otvoreno pozdravio paljenje i pokušaj ubojstva. Njihov predsjednik se otvoreno rugao tom činu. Kakav predsjednik takva im je i omladina. Jadna.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 04 okt 2021, 11:53

miki651 je napisao/la:
04 okt 2021, 11:53
Sve ok ali jedna je istina. Ne postoji predsjednik kluba na svijetu koji je praktično otvoreno pozdravio paljenje i pokušaj ubojstva. Njihov predsjednik se otvoreno rugao tom činu. Kakav predsjednik takva im je i omladina. Jadna.
Jesi li ikad čuo za cinizam i sarkazam ? Ili to u tvom selu ne postoji
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 04 okt 2021, 11:54

04 okt 2021, 11:50
04 okt 2021, 11:41

Napadnu druge navijače sjekirama . Jeli to pokušaj ubistva ili su sjekirama krenuli da ih pocescu . Al ko o čemu seljadija iz Platonove o poštenju
upravo ste potvrdili samo sve ono sto sam gore napisao.nema vama pomoci jednostavno ste previse bolesni i zatucani.nekad je velez bio veliki klub ali sad je bolje da ne izadje u evropu vise nikad ako bog da.napisao bih za vas je samo malj u glavu ali bih onda bio isti kao vi pa necu napisati
Nekad je i Borac bio velik klub , a sad je politički projekat cetalja . Kako su vam došli cetalji u klub postali ste fuj , mrzi vas svak al to ste sami krivi . Pravi onaj cetaljski klub na čelu sa Vicom i Dodom
bili smo mi vama fuj i 2001. i 2011.i 2021.smo tesko da bilo ko obraca paznju na to.ako vam je lakse sad ste postali gora djubrad od nas.i aj nemoj odgovarati vise moram se pripremiti ako nisi znao danas igra SAMPION

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 04 okt 2021, 11:54

Diverzanti iz podveležja opet trabunjaju pizdarije.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 04 okt 2021, 11:57

miki651 je napisao/la:
04 okt 2021, 11:53
Nakon sto sam ti stavio dva slucaja sa Torcidom i BBB gdje su napadnuti 20 policajaca i 40 staraca i gdje je sud okarakterisao to kao huliganizam ti prvo kazes ok pa onda opet imputiras pokusaj ubistva.

Dakle, predsjednik nije mogao nikako pozdraviti i podrzati pokusaj ubistva odnosno nesto sto se nije ni desilo !

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 04 okt 2021, 11:57

Novalićeve pudlice.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 04 okt 2021, 11:58

04 okt 2021, 11:54
04 okt 2021, 11:50

bili smo mi vama fuj i 2001. i 2011.i 2021.smo tesko da bilo ko obraca paznju na to.ako vam je lakse sad ste postali gora djubrad od nas.i aj nemoj odgovarati vise moram se pripremiti ako nisi znao danas igra SAMPION
Vi ste fuj svakome u tome je problem , teško je biti gora djubrad od cetalja . Zahvali se vici i ljubite mu korake kad prodje banja lukom , da vam nije njega još bi protiv zvjezde 09 igrali . Ništa gore kad jedan predsjednik saveza dolazi iz jednog kluba , i nakon toliko propusta u sudijskoj organizaciji i toliko grešaka namjernih , on kaže da je titula zaslužena , jes zaslužena al sudijama .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 04 okt 2021, 12:00

Convicts1988 je napisao/la:
04 okt 2021, 11:57
Novalićeve pudlice.
Jel jos burek markica u ZE da ti kupim jedan ?

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 04 okt 2021, 12:03

mostar_mo je napisao/la:
04 okt 2021, 12:00
Novalićeve pudlice.
Jel jos burek markica u ZE da ti kupim jedan ?
Ne obaziri se na ove debile , njih niko ne voli i odma im je to problem . To sto nas podržava čitava BiH , i svi političari osim ovih iz hdz.a koji moraju biti za hinjski , i ovih snsd.a koji moraju za borac . To njih boli , sto su svi stali u odbranu . E šta ću vam :tralala: :tralala: :tralala:
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 04 okt 2021, 12:05

04 okt 2021, 12:03

Ne obaziri se na ove debile , njih niko ne voli i odma im je to problem . To sto nas podržava čitava BiH , i svi političari osim ovih iz hdz.a koji moraju biti za hinjski , i ovih snsd.a koji moraju za borac . To njih boli , sto su svi stali u odbranu . E šta ću vam :tralala: :tralala: :tralala:
Sto se mene tice tamo su gdje im je mjesto , tim rominama nikad necu oprostiti ismijavanje Markala koliko god da se oni vadili da je to ispad pojedinaca.

Towelie
Kontakt:

Post Postao/la Towelie » 04 okt 2021, 12:07

Novalićeve pudlice.
slika
slika

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 04 okt 2021, 12:13

Eno NK Medjugorje ode opet u Medjugorje , nije mi jasno sto samo silaze u Mostar kad su utakmice , sto ne igraju gore kući utakmice u Medjugorju odakle su i nastali . :opaopa: :opaopa:
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 04 okt 2021, 12:18

opalaopala je napisao/la: Vi ste fuj svakome u tome je problem , teško je biti gora djubrad od cetalja . Zahvali se vici i ljubite mu korake kad prodje banja lukom , da vam nije njega još bi protiv zvjezde 09 igrali . Ništa gore kad jedan predsjednik saveza dolazi iz jednog kluba , i nakon toliko propusta u sudijskoj organizaciji i toliko grešaka namjernih , on kaže da je titula zaslužena , jes zaslužena al sudijama .
a je l znas ti koliko nas boli ona stvar sto smo fuj svakome hahahhaha.zahvalicu se ja vici naravno.ali zahvalite se i vi sto vam je namjestio evropu i najvise penala od svih klubova prosle sezone.jer da nije njega bilo ne bi igrali sa aekom.tako da i vi malo usana na vicinu guzu stavite haha.

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 04 okt 2021, 12:19

Ok nastavite paliti i ubijati ljude,naravno jer je dosudio penal u nekoj nebitnoj ligi koja je 168 na rang listi....

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 okt 2021, 12:20

Bersaga je napisao/la:
04 okt 2021, 11:01
slika

Evo ih ko oni čergari što puštaju iz kombija "Kupujemo staro željezo, stare veš mašine, frižidere, bojlere, stare akumulatore..." :damn:
:rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 04 okt 2021, 12:23

04 okt 2021, 12:18
opalaopala je napisao/la: Vi ste fuj svakome u tome je problem , teško je biti gora djubrad od cetalja . Zahvali se vici i ljubite mu korake kad prodje banja lukom , da vam nije njega još bi protiv zvjezde 09 igrali . Ništa gore kad jedan predsjednik saveza dolazi iz jednog kluba , i nakon toliko propusta u sudijskoj organizaciji i toliko grešaka namjernih , on kaže da je titula zaslužena , jes zaslužena al sudijama .
a je l znas ti koliko nas boli ona stvar sto smo fuj svakome hahahhaha.zahvalicu se ja vici naravno.ali zahvalite se i vi sto vam je namjestio evropu i najvise penala od svih klubova prosle sezone.jer da nije njega bilo ne bi igrali sa aekom.tako da i vi malo usana na vicinu guzu stavite haha.
Šta bi tek bilo da nije svirao penale protiv vas , i da nas nije klao sa Gigovicem . Nego se uzdajte u vicu , i pušite mu kuru ,ako vas on napusti zvijezda 09 vam ne gine , naravno i dodo ako padne a past će . Kolko ja znam niko se nije bunio na penale , za razliku na vas kad se bunio svak odpenala do zaleđa , jedino jakir nije smjeo reci na zaleđa jer mu je rečeno ako kaže ode Beus , al dobro to je sad veća politika o kojoj ti ne mogu objasnjavat jer si ti vicin pusikurac , a samim ti se podrazumijeva da si maluman . Al ok.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 04 okt 2021, 12:33

Shategabri je napisao/la:
04 okt 2021, 11:44
samirr je napisao/la:
04 okt 2021, 11:13
Miljacka je napisao/la:
03 okt 2021, 22:35

Za Slobodu smo Dinamo, Juventus, Real Madrid i Mančester Junajted u jednom. :beba: :rol:
Brojke, navijači, rezultati, trofeji i utakmice govore sami za sebe. :beba:
Milsami...
Šta bi dali da ste bar imali priliku da igrate sa Mislamijem?
Igarali smo s Beitarom nismo se obrukali kao vi Kukesi, Zeta, Zaria, Mislami nastavi niz !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 04 okt 2021, 12:33

Vjeverica777 je napisao/la:
04 okt 2021, 12:19
Ok nastavite paliti i ubijati ljude,naravno jer je dosudio penal u nekoj nebitnoj ligi koja je 168 na rang listi koju ja inače danonoćno komentarišem po forumima i koja mi je glavna preokupacija u životu....
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 04 okt 2021, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.