Premijer liga BiH - aktuelno

Tristan
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Tristan » 04 okt 2021, 12:33

Glupi pijacar ne konta da ako Mile pade da ce Borac biti jos jaci jer pare vise nece ici u Igokeu.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 04 okt 2021, 12:37

Tristan je napisao/la:
04 okt 2021, 12:33
Glupi pijacar ne konta da ako Mile pade da ce Borac biti jos jaci jer pare vise nece ici u Igokeu.
Jesil to ozbiljan ili se praviš glup ? Pa dodo prošle godine uplatio milion samo tako , jer mu je vico u klubu. A ako ode on milion će vidit za 10 godina , Draško koji je gradonačelnik banja luke ništa ne izdvaja za klub jer zna da je to podrška dodi
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 04 okt 2021, 12:39

opalaopala je napisao/la:
04 okt 2021, 12:23

Šta bi tek bilo da nije svirao penale protiv vas , i da nas nije klao sa Gigovicem . Nego se uzdajte u vicu , i pušite mu kuru ,ako vas on napusti zvijezda 09 vam ne gine , naravno i dodo ako padne a past će . Kolko ja znam niko se nije bunio na penale , za razliku na vas kad se bunio svak odpenala do zaleđa , jedino jakir nije smjeo reci na zaleđa jer mu je rečeno ako kaže ode Beus , al dobro to je sad veća politika o kojoj ti ne mogu objasnjavat jer si ti vicin pusikurac , a samim ti se podrazumijeva da si maluman . Al ok.
vazi.izvini sto sam uopste pomislio da mogu svojim mentalnim sklopom parirati tvom.izvinjavam se jos jednom

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 04 okt 2021, 12:41

VelikanizPlatonove je napisao/la:
04 okt 2021, 12:39

Šta bi tek bilo da nije svirao penale protiv vas , i da nas nije klao sa Gigovicem . Nego se uzdajte u vicu , i pušite mu kuru ,ako vas on napusti zvijezda 09 vam ne gine , naravno i dodo ako padne a past će . Kolko ja znam niko se nije bunio na penale , za razliku na vas kad se bunio svak odpenala do zaleđa , jedino jakir nije smjeo reci na zaleđa jer mu je rečeno ako kaže ode Beus , al dobro to je sad veća politika o kojoj ti ne mogu objasnjavat jer si ti vicin pusikurac , a samim ti se podrazumijeva da si maluman . Al ok.
vazi.izvini sto sam uopste pomislio da mogu svojim mentalnim sklopom parirati tvom.izvinjavam se jos jednom
Ništa oprošteno ti je čim navijaš za vicin bojac , moram ti oprostit , jer se podrazumijeva da imaš posebne potrebe
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 04 okt 2021, 12:42

04 okt 2021, 12:37
Tristan je napisao/la:
Jesil to ozbiljan ili se praviš glup ? Pa dodo prošle godine uplatio milion samo tako , jer mu je vico u klubu. A ako ode on milion će vidit za 10 godina , Draško koji je gradonačelnik banja luke ništa ne izdvaja za klub jer zna da je to podrška dodi
Drasko, tj. grad izdvaja oko 130 000 godisnje, isto koliko je izdvajao i bivsi (Dodikov) gradonacelnik.
Ono sto je Vico lupetao prije par dana u vezi toga je prica za vas koji ne pratite.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 04 okt 2021, 12:43

04 okt 2021, 12:41

Ništa oprošteno ti je čim navijaš za vicin bojac , moram ti oprostit , jer se podrazumijeva da imaš posebne potrebe
pa moras mi oprostit kad sam maluman

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 04 okt 2021, 12:45

Tristan je napisao/la:
04 okt 2021, 12:42
Tristan je napisao/la:
Drasko, tj. grad izdvaja oko 130 000 godisnje, isto koliko je izdvajao i bivsi (Dodikov) gradonacelnik.
Ono sto je Vico lupetao prije par dana u vezi toga je prica za vas koji ne pratite.
Znaci Vico laze ? A dobro poznat je on lažov . Kad može reci da je sudjenje regularno onda može i to slagat . Eto vidiš i ti kazes da je vicko gicko lažov . Kako očekuješ da svi ostali drugačije kažu
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 04 okt 2021, 12:48

04 okt 2021, 12:43
04 okt 2021, 12:41

pa moras mi oprostit kad sam maluman
Tako je brate , oprošteno ti je , idi spremaj se doce danas vicko da vas gleda
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 04 okt 2021, 12:49

pleme podno veleza u stav mirno danas igra AKTUELNI SAMPION!

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 04 okt 2021, 12:50

04 okt 2021, 12:49

Danas igra najfuj klub u čitavoj BiH , vicin isprdak . Vi ste ono VICESampioni :bih: :bih:
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 04 okt 2021, 12:51

04 okt 2021, 12:45
Tristan je napisao/la:

Znaci Vico laze ? A dobro poznat je on lažov . Kad može reci da je sudjenje regularno onda može i to slagat . Eto vidiš i ti kazes da je vicko gicko lažov . Kako očekuješ da svi ostali drugačije kažu
Pa ne laze, on je rekao tacan iznos.
Samo nije spomenuo da je taj isti iznos izdvajan i prije Draska. :mrgreen:
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 04 okt 2021, 12:51

samirr je napisao/la:
04 okt 2021, 11:13
Miljacka je napisao/la:
03 okt 2021, 22:35
samirr je napisao/la:
03 okt 2021, 22:17

+1
Za Slobodu smo Dinamo, Juventus, Real Madrid i Mančester Junajted u jednom. :beba: :rol:
Brojke, navijači, rezultati, trofeji i utakmice govore sami za sebe. :beba:
Milsami...
Zamisli šta bi se tek vama, koje mi mlatnemo s djecom u sred Tuzle, desilo protiv Milsamija...
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 04 okt 2021, 12:55

Tristan je napisao/la:
04 okt 2021, 12:51
04 okt 2021, 12:45
Tristan je napisao/la:

Pa ne laze, on je rekao tacan iznos.
Samo nije spomenuo da je taj isti iznos izdvajan i prije Draska. :mrgreen:
Biće da nije znao a on bio predsjednika kluba :pray: :pray:
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 04 okt 2021, 12:58

PatriceKwedi je napisao/la:
04 okt 2021, 12:54
mostar_mo je napisao/la:
04 okt 2021, 09:49
Vjeverica777 je napisao/la:
04 okt 2021, 09:43

Ok,onda se nemoj ljutiti ako se netko ismijava smrti Vedrana ili nekog drugoga. Za tebe je ocito sudija kriminalac i treba ga spaliti,za nekog je Vedran huligan i tako...
Nemoj biti toliko drzak i bezpbrazan i relativizirati i izjednacavati nesto sto nema nikakvu poveznicu...

Vedran je ubijen hicem iz pištolja , a huliganskih ispada poput ovog (konkrretno paljevina auta ) imas koliko hoces sirom evrope i drsko je i bezobrazno takve stvari poistovjecivati!
Sudac je sluzbeno lice na kojeg su navijaci Veleza izvrsili teroristicki cin koji je samo spletom okolnosti zavrsio bez mrtvih glava.
Vedran Puljic je momak koji je zivot izgubio u huliganskim neredima, ali je svjesno i samovoljno isao u njih, znajuci pritom da su velike sanse da nastrada na ovaj ili onaj nacin.

U normalnom drustvu, gdje predsjednik kluba ne velica huliganske i teroristicke napade na neciji zivot, svi bismo zajedno osudili ovakve vandale i ne bi dolazilo do ovoga, ali uvijek ce biti onih kojima ideologiju kreiraju vrhovne vodje iz Jalalabada.
Bravo teroristo , UZpovcu . Opravdavaš ubistvo nevinog čovjeka , al zato oštećenje imovine koje si sam isprovocirao licno to ti je problem , da ga je neko htjeo ubiti , ubili bi ga odma tu , klasično oštećenje imovine . Pravdaš ubistvo navijača da je huligan , po čemu je huligan stajao je ispred stadiona , nigdje nema snimak da je on nešto uradio , E moji uzpovci nikad doći pameti i čudite se sto se u Hagu
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

VelikanizPlatonove
Kontakt:

Post Postao/la VelikanizPlatonove » 04 okt 2021, 13:02

04 okt 2021, 12:50
04 okt 2021, 12:49

Danas igra najfuj klub u čitavoj BiH , vicin isprdak . Vi ste ono VICESampioni :bih: :bih:
Kažem kuš prašumari u stav mirno da vas vidim igra BANJALUČKI VELIKAN AKTUELNI ŠAMPION!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 04 okt 2021, 13:03

samirr je napisao/la:
Shategabri je napisao/la:
04 okt 2021, 11:44
samirr je napisao/la:
04 okt 2021, 11:13

Milsami...
Šta bi dali da ste bar imali priliku da igrate sa Mislamijem?
Igarali smo s Beitarom nismo se obrukali kao vi Kukesi, Zeta, Zaria, Mislami nastavi niz !
Izvini, kad ste igrali?
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 04 okt 2021, 13:05

PatriceKwedi je napisao/la:
04 okt 2021, 12:54
mostar_mo je napisao/la:
04 okt 2021, 09:49
Vjeverica777 je napisao/la:
04 okt 2021, 09:43

Ok,onda se nemoj ljutiti ako se netko ismijava smrti Vedrana ili nekog drugoga. Za tebe je ocito sudija kriminalac i treba ga spaliti,za nekog je Vedran huligan i tako...
Nemoj biti toliko drzak i bezpbrazan i relativizirati i izjednacavati nesto sto nema nikakvu poveznicu...

Vedran je ubijen hicem iz pištolja , a huliganskih ispada poput ovog (konkrretno paljevina auta ) imas koliko hoces sirom evrope i drsko je i bezobrazno takve stvari poistovjecivati!
Sudac je sluzbeno lice na kojeg su navijaci Veleza izvrsili teroristicki cin koji je samo spletom okolnosti zavrsio bez mrtvih glava.
Vedran Puljic je momak koji je zivot izgubio u huliganskim neredima, ali je svjesno i samovoljno isao u njih, znajuci pritom da su velike sanse da nastrada na ovaj ili onaj nacin.

U normalnom drustvu, gdje predsjednik kluba ne velica huliganske i teroristicke napade na neciji zivot, svi bismo zajedno osudili ovakve vandale i ne bi dolazilo do ovoga, ali uvijek ce biti onih kojima ideologiju kreiraju vrhovne vodje iz Jalalabada.
Inače tako u sukobu navijača policajac potegne pištolj i ubije nekog iz čistog mira?
Žalosno je što si uopšte ubacio u priču pokojnog Vedrana.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 04 okt 2021, 14:30

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Borac Banja Luka 1,65, Botosani 2,05

https://sportsport.ba/fudbal/borac-zelj ... ote/409495

Jel ono i komšijama sponzor ovaj mozzart :mrgreen:
Koševo Zapad

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 okt 2021, 14:45

Kwedi blokiran a ljudi ga citiraju i izbacuje mi sizofrenicke postove koje pise. Ignorirajte neofasistu i bit ce van lakse. Covjek je eklatantan primjer pacijenta za Jagomir. Strasno sto uopce ima pravo pristupa na sportskom forumu.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 04 okt 2021, 14:54

04 okt 2021, 13:03
samirr je napisao/la:
04 okt 2021, 11:44

Šta bi dali da ste bar imali priliku da igrate sa Mislamijem?
Igarali smo s Beitarom nismo se obrukali kao vi Kukesi, Zeta, Zaria, Mislami nastavi niz !
Izvini, kad ste igrali?
Kad vi niste ni izborili Evropu !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, MostarReds22, Paromlinac, ronaldo99 i 33 gosta.