Premijer liga BiH - aktuelno
- Tristan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Glupi pijacar ne konta da ako Mile pade da ce Borac biti jos jaci jer pare vise nece ici u Igokeu.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
-
- Kontakt:
Jesil to ozbiljan ili se praviš glup ? Pa dodo prošle godine uplatio milion samo tako , jer mu je vico u klubu. A ako ode on milion će vidit za 10 godina , Draško koji je gradonačelnik banja luke ništa ne izdvaja za klub jer zna da je to podrška dodi
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
vazi.izvini sto sam uopste pomislio da mogu svojim mentalnim sklopom parirati tvom.izvinjavam se jos jednomopalaopala je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:23
Šta bi tek bilo da nije svirao penale protiv vas , i da nas nije klao sa Gigovicem . Nego se uzdajte u vicu , i pušite mu kuru ,ako vas on napusti zvijezda 09 vam ne gine , naravno i dodo ako padne a past će . Kolko ja znam niko se nije bunio na penale , za razliku na vas kad se bunio svak odpenala do zaleđa , jedino jakir nije smjeo reci na zaleđa jer mu je rečeno ako kaže ode Beus , al dobro to je sad veća politika o kojoj ti ne mogu objasnjavat jer si ti vicin pusikurac , a samim ti se podrazumijeva da si maluman . Al ok.
-
- Kontakt:
Ništa oprošteno ti je čim navijaš za vicin bojac , moram ti oprostit , jer se podrazumijeva da imaš posebne potrebeVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:39vazi.izvini sto sam uopste pomislio da mogu svojim mentalnim sklopom parirati tvom.izvinjavam se jos jednomopalaopala je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:23
Šta bi tek bilo da nije svirao penale protiv vas , i da nas nije klao sa Gigovicem . Nego se uzdajte u vicu , i pušite mu kuru ,ako vas on napusti zvijezda 09 vam ne gine , naravno i dodo ako padne a past će . Kolko ja znam niko se nije bunio na penale , za razliku na vas kad se bunio svak odpenala do zaleđa , jedino jakir nije smjeo reci na zaleđa jer mu je rečeno ako kaže ode Beus , al dobro to je sad veća politika o kojoj ti ne mogu objasnjavat jer si ti vicin pusikurac , a samim ti se podrazumijeva da si maluman . Al ok.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Tristan
- Kontakt:
Drasko, tj. grad izdvaja oko 130 000 godisnje, isto koliko je izdvajao i bivsi (Dodikov) gradonacelnik.opalaopala je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:37Jesil to ozbiljan ili se praviš glup ? Pa dodo prošle godine uplatio milion samo tako , jer mu je vico u klubu. A ako ode on milion će vidit za 10 godina , Draško koji je gradonačelnik banja luke ništa ne izdvaja za klub jer zna da je to podrška dodi
Ono sto je Vico lupetao prije par dana u vezi toga je prica za vas koji ne pratite.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
-
- Kontakt:
pa moras mi oprostit kad sam malumanopalaopala je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:41Ništa oprošteno ti je čim navijaš za vicin bojac , moram ti oprostit , jer se podrazumijeva da imaš posebne potrebeVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:39vazi.izvini sto sam uopste pomislio da mogu svojim mentalnim sklopom parirati tvom.izvinjavam se jos jednomopalaopala je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:23
-
- Kontakt:
Znaci Vico laze ? A dobro poznat je on lažov . Kad može reci da je sudjenje regularno onda može i to slagat . Eto vidiš i ti kazes da je vicko gicko lažov . Kako očekuješ da svi ostali drugačije kažuTristan je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:42Drasko, tj. grad izdvaja oko 130 000 godisnje, isto koliko je izdvajao i bivsi (Dodikov) gradonacelnik.opalaopala je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:37Jesil to ozbiljan ili se praviš glup ? Pa dodo prošle godine uplatio milion samo tako , jer mu je vico u klubu. A ako ode on milion će vidit za 10 godina , Draško koji je gradonačelnik banja luke ništa ne izdvaja za klub jer zna da je to podrška dodi
Ono sto je Vico lupetao prije par dana u vezi toga je prica za vas koji ne pratite.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Tako je brate , oprošteno ti je , idi spremaj se doce danas vicko da vas gledaVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:43pa moras mi oprostit kad sam malumanopalaopala je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:41Ništa oprošteno ti je čim navijaš za vicin bojac , moram ti oprostit , jer se podrazumijeva da imaš posebne potrebeVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:39
vazi.izvini sto sam uopste pomislio da mogu svojim mentalnim sklopom parirati tvom.izvinjavam se jos jednom
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
pleme podno veleza u stav mirno danas igra AKTUELNI SAMPION!
-
- Kontakt:
VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:49pleme podno veleza u stav mirno danas igra AKTUELNI SAMPION!
Danas igra najfuj klub u čitavoj BiH , vicin isprdak . Vi ste ono VICESampioni

#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Tristan
- Kontakt:
Pa ne laze, on je rekao tacan iznos.opalaopala je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:45Znaci Vico laze ? A dobro poznat je on lažov . Kad može reci da je sudjenje regularno onda može i to slagat . Eto vidiš i ti kazes da je vicko gicko lažov . Kako očekuješ da svi ostali drugačije kažuTristan je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:42Drasko, tj. grad izdvaja oko 130 000 godisnje, isto koliko je izdvajao i bivsi (Dodikov) gradonacelnik.opalaopala je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:37
Jesil to ozbiljan ili se praviš glup ? Pa dodo prošle godine uplatio milion samo tako , jer mu je vico u klubu. A ako ode on milion će vidit za 10 godina , Draško koji je gradonačelnik banja luke ništa ne izdvaja za klub jer zna da je to podrška dodi
Samo nije spomenuo da je taj isti iznos izdvajan i prije Draska.

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Zamisli šta bi se tek vama, koje mi mlatnemo s djecom u sred Tuzle, desilo protiv Milsamija...
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Biće da nije znao a on bio predsjednika klubaTristan je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:51Pa ne laze, on je rekao tacan iznos.opalaopala je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:45Znaci Vico laze ? A dobro poznat je on lažov . Kad može reci da je sudjenje regularno onda može i to slagat . Eto vidiš i ti kazes da je vicko gicko lažov . Kako očekuješ da svi ostali drugačije kažu
Samo nije spomenuo da je taj isti iznos izdvajan i prije Draska.![]()

#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Bravo teroristo , UZpovcu . Opravdavaš ubistvo nevinog čovjeka , al zato oštećenje imovine koje si sam isprovocirao licno to ti je problem , da ga je neko htjeo ubiti , ubili bi ga odma tu , klasično oštećenje imovine . Pravdaš ubistvo navijača da je huligan , po čemu je huligan stajao je ispred stadiona , nigdje nema snimak da je on nešto uradio , E moji uzpovci nikad doći pameti i čudite se sto se u HaguPatriceKwedi je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:54Sudac je sluzbeno lice na kojeg su navijaci Veleza izvrsili teroristicki cin koji je samo spletom okolnosti zavrsio bez mrtvih glava.mostar_mo je napisao/la: ↑04 okt 2021, 09:49Nemoj biti toliko drzak i bezpbrazan i relativizirati i izjednacavati nesto sto nema nikakvu poveznicu...Vjeverica777 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 09:43
Ok,onda se nemoj ljutiti ako se netko ismijava smrti Vedrana ili nekog drugoga. Za tebe je ocito sudija kriminalac i treba ga spaliti,za nekog je Vedran huligan i tako...
Vedran je ubijen hicem iz pištolja , a huliganskih ispada poput ovog (konkrretno paljevina auta ) imas koliko hoces sirom evrope i drsko je i bezobrazno takve stvari poistovjecivati!
Vedran Puljic je momak koji je zivot izgubio u huliganskim neredima, ali je svjesno i samovoljno isao u njih, znajuci pritom da su velike sanse da nastrada na ovaj ili onaj nacin.
U normalnom drustvu, gdje predsjednik kluba ne velica huliganske i teroristicke napade na neciji zivot, svi bismo zajedno osudili ovakve vandale i ne bi dolazilo do ovoga, ali uvijek ce biti onih kojima ideologiju kreiraju vrhovne vodje iz Jalalabada.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Kažem kuš prašumari u stav mirno da vas vidim igra BANJALUČKI VELIKAN AKTUELNI ŠAMPION!opalaopala je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:50VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:49pleme podno veleza u stav mirno danas igra AKTUELNI SAMPION!
Danas igra najfuj klub u čitavoj BiH , vicin isprdak . Vi ste ono VICESampioni![]()
![]()
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Inače tako u sukobu navijača policajac potegne pištolj i ubije nekog iz čistog mira?PatriceKwedi je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:54Sudac je sluzbeno lice na kojeg su navijaci Veleza izvrsili teroristicki cin koji je samo spletom okolnosti zavrsio bez mrtvih glava.mostar_mo je napisao/la: ↑04 okt 2021, 09:49Nemoj biti toliko drzak i bezpbrazan i relativizirati i izjednacavati nesto sto nema nikakvu poveznicu...Vjeverica777 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 09:43
Ok,onda se nemoj ljutiti ako se netko ismijava smrti Vedrana ili nekog drugoga. Za tebe je ocito sudija kriminalac i treba ga spaliti,za nekog je Vedran huligan i tako...
Vedran je ubijen hicem iz pištolja , a huliganskih ispada poput ovog (konkrretno paljevina auta ) imas koliko hoces sirom evrope i drsko je i bezobrazno takve stvari poistovjecivati!
Vedran Puljic je momak koji je zivot izgubio u huliganskim neredima, ali je svjesno i samovoljno isao u njih, znajuci pritom da su velike sanse da nastrada na ovaj ili onaj nacin.
U normalnom drustvu, gdje predsjednik kluba ne velica huliganske i teroristicke napade na neciji zivot, svi bismo zajedno osudili ovakve vandale i ne bi dolazilo do ovoga, ali uvijek ce biti onih kojima ideologiju kreiraju vrhovne vodje iz Jalalabada.
Žalosno je što si uopšte ubacio u priču pokojnog Vedrana.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Borac Banja Luka 1,65, Botosani 2,05
https://sportsport.ba/fudbal/borac-zelj ... ote/409495
Jel ono i komšijama sponzor ovaj mozzart
https://sportsport.ba/fudbal/borac-zelj ... ote/409495
Jel ono i komšijama sponzor ovaj mozzart

Koševo Zapad
Kwedi blokiran a ljudi ga citiraju i izbacuje mi sizofrenicke postove koje pise. Ignorirajte neofasistu i bit ce van lakse. Covjek je eklatantan primjer pacijenta za Jagomir. Strasno sto uopce ima pravo pristupa na sportskom forumu.
Kad vi niste ni izborili Evropu !Shategabri je napisao/la: ↑04 okt 2021, 13:03Izvini, kad ste igrali?samirr je napisao/la: ↑04 okt 2021, 12:33Igarali smo s Beitarom nismo se obrukali kao vi Kukesi, Zeta, Zaria, Mislami nastavi niz !Shategabri je napisao/la: ↑04 okt 2021, 11:44
Šta bi dali da ste bar imali priliku da igrate sa Mislamijem?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: CAZIN, MostarReds22, Paromlinac, ronaldo99 i 33 gosta.