FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Mrtve ti **** Vojnoviću na Vrbanji i Svetom Marku. A tebi Jeliću zakopane **** na Mekovcu. Dabogda poginuli i pridružili se najmilijim.
Željezničar za život cijeli!
- NerminFatic
- Kontakt:
Gdje su oni supci sto stalno vrijedjaju Subasica? Momak danas dobar, kod gola super kontrola lopte i sut, prkticno pola gola. Fali mu da se upise u strijelce i on ce biti jos bolji!!
Bravo Željooo
-
- Kontakt:
Ma nema smisla igrati ovu ligu,ljudi za krvnicke startove ne dobijaju kartone,bjezi..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Jesmo li ovo mi ??
Sudija sve ti bem.je a i komentatoru takođe..
Sudija sve ti bem.je a i komentatoru takođe..
Jer si JEDAN JEDINI...........
Bolji smo, samo jako i u drugom poluvremenu
Nas prvi faul je karton a kod njih Molls u 5 min 3 faula i nigdje kartona.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
joj da je jos ova usla
a bjezi..
-
- Kontakt:
rijetko pišem na temama drugih klubova,ali vama zaista želim čestitat...boli me q što će mnogi i moji,reći da je ulizivanje...ali VELIK je Željezničar....ponedjeljkom privući u BL,8000,to bi i Mančester imao problem...i ovako igrački inferioran,sa mudima izaći...svaka čast.....bez obzira šta se desi u ostatku utakmice...vjerujem da ćemo igrački preokrenut,jer smo jači...ali i ako vi dobijete 0-4,ili mi uz sudijsku podršku otmemo,nemojte nasjedat.....Velik je BORAC,ali velik je i ŽELJEZNIČAR!!!
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 04 okt 2021, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
Hej moj Drina pa udji mu u sut, sta ga gledas
**** nas ovaj Drina
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Schlager je napisao/la: ↑04 okt 2021, 18:48rijetko pišem na temama drugih klubova,ali vama zaista želim čestitat...boli me q što će mnogi i moji,reći da je ulizivanje...ali VELIK je Željezničar....ponedjeljkom privući u BL,8000,to bi i Mančester imao problem...i ovako igrački inferioran,sa mudima izaći...svaka čast.....bez obzira šta se desi u ostatku utakmice...vjerujem da ćemo igrački preokrenut,jer smo jači...ali i ako vi dobijete 0-4,ili mi uz sudijsku podršku otmemo,nemojte nasjedat.....Velik je ŽELJEZNIČAR!!!

Tacno sam poslije precke znao da ide 1:1. Tako nama na gostovanjima dok se kuci "ne vracaju" promasaji, tj. ne budemo kaznjeni.
Jbg, bio bih prezadovoljan da zavrsi 1:1. Bod dosta s obzirom na izostanke, ali daBogda i to.
Jbg, bio bih prezadovoljan da zavrsi 1:1. Bod dosta s obzirom na izostanke, ali daBogda i to.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Tebi Jeliću zakopane **** na Mekovcu i ako koga imaš na Sajmištu. Dabogda pogin'o i pridružio se najmilijima na pomenutim lokacijama.
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Lekqqq1921, N3R3D, Rule_hz i 57 gostiju.