Nesretnice, imas obraza javiti se. Nepostoji utakmica u kojoj vas sudije neguraju, ako je tebi ovo ponos , svaka cast !VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑04 okt 2021, 18:56Jesu se ponadale drkadzije male sirom mahalapenetrator vranjes vam opet zapusava usta oklagijom haha kakva golcina.
dobra utakmica zeljeznicar zasad bolji ali prepkrecemo ovo mi nadam se
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tuzla City / Sloga Simin Han
Kakve ovo džigere puštaju jbt led ko u Barlotiju da se igra 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Prvo poluvrijeme dobro sudjenje skroz. Znaci pokoja nebitna greska. Utakmica dobra, Borac se trgno pred kraj, a zreli bili da prime jos jedan.
Da niste pristali, utakmica bi se odigrala. Ja nisam sarajlija, ja samo navijam za Sarajevo.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑03 okt 2021, 21:55Od svih sarajlija ovaj se posebno ističe po nivou gluposti. Lik je prekucao forum.fks74 je napisao/la: ↑03 okt 2021, 21:46Neće sudija njih zakidati, Aza je dobar sa Vicom. Lopov lopovu neće nauditi, njimu je i bio cilj ući u savez zbog koristi a ne zbog unapređenja lige. Nikada u povijesti ove lige nisu bili gori uslovi za igranje. Možda samo na početku, kada je samo želješčar mogao donijeti bod sa gostovanja.![]()
Azmir je toliko dobar sa Vicom da niti jednu utakmicu niko nema sta da nam prigovori do sad. Ako ima reci gdje smo to ove sezone nečim nagrađeni. Toliko je dobar da smo imali tri crvena totalno bez veze, kamaru nepotrebnih žutih, tri poništena a čista gola, odlaganje utakmice dok Borac ne uđe u formu.
A povrh svega toliko je dobar da nam je među prvim napravio novi teren jos prije tri mjeseca i sad ne moramo da igramo po ovoj ledini.

-
- Kontakt:
Jesu li ovo promjenili DJ-a 

- Meraak1921
- Kontakt:
Od ovih 7.000 na stadionu, 6800 krkani i djikani
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jos da sator razapnu i da im dodik koju izarlauce.. Koja seljadija..
Pročepit će negdje.
Vi ste seljacine.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑04 okt 2021, 18:56Jesu se ponadale drkadzije male sirom mahalapenetrator vranjes vam opet zapusava usta oklagijom haha kakva golcina.
-
- Kontakt:
srećo pojavi seee
nek bude kao preee
nek bude kao preee
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Al sad fakat, jel smiju sudije dati četnicima karton?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Ma vi ste psihopate sizofrene.sasvim normalna utakmica i to odlicna sudija sporedni lik zeljeznicar bolji sta dramiteelvirbaljic je napisao/la: ↑04 okt 2021, 19:04Nesretnice, imas obraza javiti se. Nepostoji utakmica u kojoj vas sudije neguraju, ako je tebi ovo ponos , svaka cast !VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑04 okt 2021, 18:56Jesu se ponadale drkadzije male sirom mahalapenetrator vranjes vam opet zapusava usta oklagijom haha kakva golcina.
Teška srca je izvadio žuti karton iz džepa.
-
- Kontakt:
Joj velikana iz Platonove, protiv slabašnog Želje Jelić se bruka.
-
- Kontakt:
Smiri tenzije i generaliziranje, pojest ces se u svom jadu jer argumenata za raspravu nemas, pa kreces s tom retorikom iz 90ih.Osttribine je napisao/la: ↑04 okt 2021, 18:44Kad bi ti sutra policija lisila zivota dijete, a zenu i ostale pripadnike familije ranili iz vatrenog oruzja na nekim protestima/nemirima pa i utakmici kako bi ti to nazvao, hladnokrvno lišavanje zivota ili ima neki drugi naziv. Sirom "civilizirane Europe" svjedoci smo navijackih nereda pa skoro iz sedmice u sedmicu, postoje procedure kako se ti nemiri suzbijaju, definitivno ne vatrenim oruzjem i mrtvim glavama. G.lupsonu produzi na te vase kamenjarske portale sa sve maljem i "srbosjekom" i pricaj kako ste civilzirani, a ostali oko vas afganistanci ili ko vec.PatriceKwedi je napisao/la: ↑04 okt 2021, 18:10Kad bi ti sutra zeni i djeci u auto netko ubacio par baklji, za tebe bi to bilo samo unistavanje imovine?Osttribine je napisao/la: ↑04 okt 2021, 17:59
Danima ti s.eres o Afganistanu i ostalim pripizdinama, jako puno za pripadnika naroda koji su ne tako davno maljem i ostalim sredstvima u logorima lisavali zivota neduzne civile, prodji nas sa tom šatro europskom i civiliziranom spikom. Cijeli dan danas provociras na 12.u godisnjicu ubistva Vedrana Puljića i ranjavanja 6 momaka iz vatrenog oruzja. Pravdas to kao huliganskim napadima navijaca iz Sarajeva, sve i da jeste tako, nekoliko momaka iz Sarajeva je odlezalo zatvorske kazne, ko je osudjen ili bilo sta odlezao iz Širokog Brijega ? Poredis unistenje imovine ovih sudija sa lisavanjem zivota jednog momka i 6 ranjenih, jedini gori od tebe je onaj ko ti i dalje dopusta da pises na ovom forumu sa tim uzp forama o afganistancima, bombama itd.
Huligani su na povratku u Sarajevo docekani kao heroji koji su se vratili iz rata. Tih dana ulicari i klosari su bili junaci, sve se pretvorilo u nacionalizam epskih razmjera.
S obzirom da si ti mene citirao, nemas me sta "produzavat", ako nemas argumente za raspravu, postedi me te Cericeve retorike.
🔹
Bože sačuvaj štimanja kmetovima iz šeher Banja Luke. DaBogda propali i na ovome i onome svijetu amin.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
% вас " ?, " га ". ? о '.
- feniksptica
- Kontakt:
Gledam tekmu i nekako mi ispred ociju momenta iz filma Montevideo vidimo se kad je Moša reko ne mozemo mi ovdje pobijedit momci...tako isto dodje i Zelji nekako.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Balorda, nedimmmm1337 i 17 gostiju.