Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Meni FB dodje dobro, prodajem stvari preko njega. Market place, viski pive, namjestaj
Pametan covjek izvlaci korist iz svega, pesimisti i ovi sto kukaju, samo traze negativno. Ne valjaju im drustevne mreze, ne valja danasnja muzika, ne valja kisa, ne valja sunce i toplota, kaze daBogda vam snijeg u kuci padao itd. Najbolje se ubijte i olaksajte sebi ha ya
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
-
jolicnikola
- Kontakt:
sad su mi javili da je šehidio moj rođak Miro iz Busovače s kim sam se puno družio, počivao u miru božijem, neću zbog ovoga pisati sedam dana, yebo kraljice, ima i važnijih stvari u životu 
- Marsal
- Kontakt:
Primi moje saučešćejolicnikola je napisao/la: ↑04 okt 2021, 19:20sad su mi javili da je šehidio moj rođak Miro iz Busovače s kim sam se puno družio, počivao u miru božijem, neću zbog ovoga pisati sedam dana, yebo kraljice, ima i važnijih stvari u životu![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Whatssap i Telegram najviše koristim .
Whatssap realno iznad sviju za jedan nivo .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Kada čujem zvuk Vibera nije mi dobro , kad me neko zove na Viber ne javljam se . Uz zvono od ajqrca jabuke najodvratnije zvono ikad ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ja sam dobri para zaradio preko facebooka.VGS je napisao/la: ↑04 okt 2021, 19:13Pametan covjek izvlaci korist iz svega, pesimisti i ovi sto kukaju, samo traze negativno. Ne valjaju im drustevne mreze, ne valja danasnja muzika, ne valja kisa, ne valja sunce i toplota, kaze daBogda vam snijeg u kuci padao itd. Najbolje se ubijte i olaksajte sebi ha ya
Ima nase raje prodaju kolace, torte, pite pravo im ide.
Kolega radi plocice i ovako renoviraju stvari po kucama, imaju posla preko glave, samo poceli slike stavljati po FB. Ljudi i non stop kontaktiraju
Mosa iMessage
Ma fb je dobra stvar ako ga ne napunis glupostima. Kao i Tiktok i Instagram. Ako pratiš ono što te zanima, ljude koji te zanimaju bude sasvim okej iskustvo. Ali raja zaprati sve najgluplje I onda se žali.soko je napisao/la: ↑04 okt 2021, 19:34Ja sam dobri para zaradio preko facebooka.VGS je napisao/la: ↑04 okt 2021, 19:13Pametan covjek izvlaci korist iz svega, pesimisti i ovi sto kukaju, samo traze negativno. Ne valjaju im drustevne mreze, ne valja danasnja muzika, ne valja kisa, ne valja sunce i toplota, kaze daBogda vam snijeg u kuci padao itd. Najbolje se ubijte i olaksajte sebi ha ya
Kolega radi plocice i ovako renoviraju stvari po kucama, imaju posla preko glave, samo poceli slike stavljati po FB. Ljudi i non stop kontaktiraju
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma mozes zaraditi na svakoj drustvenoj mrezi. A i content koji pratis je prilagodjen tebi. Ako ne klikas na gluposti i pratis pametne stvari, rijetko ces se sretati sa debilizmima pa cak i na tiktoku.soko je napisao/la: ↑04 okt 2021, 19:34Ja sam dobri para zaradio preko facebooka.VGS je napisao/la: ↑04 okt 2021, 19:13Pametan covjek izvlaci korist iz svega, pesimisti i ovi sto kukaju, samo traze negativno. Ne valjaju im drustevne mreze, ne valja danasnja muzika, ne valja kisa, ne valja sunce i toplota, kaze daBogda vam snijeg u kuci padao itd. Najbolje se ubijte i olaksajte sebi ha ya
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Kad pocnu kukati kako im iskace dodikova reklama na yt. Iskace ti zato sto klikas na svaki politicki post po klixu i po drustvenim mrezama. Ne kukaj poslije.Otelo je napisao/la: ↑04 okt 2021, 19:36Ma fb je dobra stvar ako ga ne napunis glupostima. Kao i Tiktok i Instagram. Ako pratiš ono što te zanima, ljude koji te zanimaju bude sasvim okej iskustvo. Ali raja zaprati sve najgluplje I onda se žali.soko je napisao/la: ↑04 okt 2021, 19:34Ja sam dobri para zaradio preko facebooka.VGS je napisao/la: ↑04 okt 2021, 19:13Pametan covjek izvlaci korist iz svega, pesimisti i ovi sto kukaju, samo traze negativno. Ne valjaju im drustevne mreze, ne valja danasnja muzika, ne valja kisa, ne valja sunce i toplota, kaze daBogda vam snijeg u kuci padao itd. Najbolje se ubijte i olaksajte sebi ha ya
A ima i adblock
Kad pocnu kukati kako im iskace dodikova reklama na yt. Iskace ti zato sto klikas na svaki politicki post po klixu i po drustvenim mrezama. Ne kukaj poslije.
A ima i adblock
[/quote]
TikTok koliko znam, ne koristim, ima najbolje user iskustvo po pitanju preferensi. Nauci brzo sta ti se svidja i samo ti to izbacuje.
Facebook Watch mi je isto dobar, stalno mi izbacuje sport, inserte iz serija, neke znanstvene stvari i slično. Ono što me ne zanima oznacim da me ne zanima i nema puno problema.
Najgori mi je YouTube, potpuno su ga uništili. Kad slušaš muziku nakon tri pjesme te vrati na one stare, stalno iste sadržaje pokazuje, a domaći trending je debilski.
Sto se reklama tice, takodjer opcija 'ne prikazuje ovaj sadržaj "i gotovo. Sve je do osobe i onog što prati.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kontradiktoran je nas đeki
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Samo da više ne proradi i sve će biti odlično.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.