Jel' to više ne apstinirašMonolog je napisao/la:Meni su 2 sedmice apstinencije u mnogočemu pomogle.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zavisi od čega. Od kocke i od pi*ke ne, al' od alkohola - DA(no to samo do vikenda).Virtu4l je napisao/la:Jel' to više ne apstinirašMonolog je napisao/la:Meni su 2 sedmice apstinencije u mnogočemu pomogle.![]()
![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Dobro ti znaš na šta sam ja mislioMonolog je napisao/la:Zavisi od čega. Od kocke i od pi*ke ne, al' od alkohola - DA(no to samo do vikenda).
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Znam te prika, ne poznajemo se mi od jučer. Lopov si ti, nisi sigurno mislio na knjigu. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ljudi mozete li mi dati neku stranicu na kojoj mogu pratiti rukomet mislim ko je dao koliko golova ?
- __Liedson__
- Kontakt:
Izvol'te http://www.nyhetskanalen.se/handboll/resultatSanchez_8 je napisao/la:Ljudi mozete li mi dati neku stranicu na kojoj mogu pratiti rukomet mislim ko je dao koliko golova ?
Bolje da mi nisi dao , ubio si mi nadu Karabatic truba__Liedson__ je napisao/la:Izvol'te http://www.nyhetskanalen.se/handboll/resultatSanchez_8 je napisao/la:Ljudi mozete li mi dati neku stranicu na kojoj mogu pratiti rukomet mislim ko je dao koliko golova ?
a holanđana jesu šupci 
- legenda reala
- Kontakt:
jesi ispratio rukometašemandraX je napisao/la:a holanđana jesu šupci
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nisam druze, nisam imao vremena bgm...vidim Island si fulio, sta je sa ostalim??legenda reala je napisao/la:jesi ispratio rukometašemandraX je napisao/la:a holanđana jesu šupci
- legenda reala
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:Nisam druze, nisam imao vremena bgm...vidim Island si fulio, sta je sa ostalim??legenda reala je napisao/la:jesi ispratio rukometašemandraX je napisao/la:a holanđana jesu šupci
Peterson 5 golova
Romero 0 golova
Glandorf 4 gola
Karabatić 1 trenutno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Not badlegenda reala je napisao/la: Peterson 5 golova
Romero 0 golova
Glandorf 4 gola
Karabatić 1 trenutno
- legenda reala
- Kontakt:
svi će najvjerovatnije proćimandraX je napisao/la:Not badlegenda reala je napisao/la: Peterson 5 golova
Romero 0 golova
Glandorf 4 gola
Karabatić 1 trenutno
Moze li ovaj Bochum meda ?!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
HAHAHAHAA,to na njih igrao ?alfarouqaminu je napisao/la:jos samo wizardsi veceras da obave posao i moze se slaviti
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa da,knicksi u padu forme izgubili zadnjih 6 tekmi...sta je tu cudno?NYKnicks Fan je napisao/la:HAHAHAHAA,to na njih igrao ?alfarouqaminu je napisao/la:jos samo wizardsi veceras da obave posao i moze se slaviti
Malo sam ih sad gledao, samo se udaraju...nema igreSanchez_8 je napisao/la:Moze li ovaj Bochum meda ?!
evo ako ćeš da gledaš: http://www.vipfast.net/ch3.html
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 24 jan 2011, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nista,nistaalfarouqaminu je napisao/la:pa da,knicksi u padu forme izgubili zadnjih 6 tekmi...sta je tu cudno?NYKnicks Fan je napisao/la:HAHAHAHAA,to na njih igrao ?alfarouqaminu je napisao/la:jos samo wizardsi veceras da obave posao i moze se slaviti
- alfarouqaminu
- Kontakt:
[/quote]
Nista,nista
[/quote]
pa stani zar nemaju six lost? ili se ja varam
Nista,nista
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nista,nistaalfarouqaminu je napisao/la:
Imaju,pa sta
Veceras ce to prekinuti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.