FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
39
23%
2. Borbu za Evropu
83
49%
3. Sredinu tabele
26
15%
4. Borbu za opstanak
20
12%

Ukupno glasova: 168

KANA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KANA » 04 okt 2021, 20:39

braco je napisao/la:
04 okt 2021, 20:35
Ja sam preponosan večeras na ove momke. Samo da ukažem na nekoliko činjenica.

Gostovali smo ekipi koja je u strašnoj formi, napunjena samopouzdanjem i protiv koje se puno jače ekipe od nas ne mogu nadati nečemu u BL. Mi dolazimo osakaćeni jer su nam suspendovali po jednog igrača iz svake linije tima. Ionako nam je tanka ekipa i sa njima trojicom, a pogotovo bez njih.

Na golu ti lik koji je prijer nekoliko mjeseci za Solin branio, Igra ti na štoperu junior, drugi štoper ti je lik koji je davno otpisan od sviju, desnog beka ti igra lijevo krilo, lijevog beka ti igra momak koji je do neki dan igrao 1. ligu RS-a. U vezi ti Subašić koji nikad nije zabio gola u premijer ligi i koji je 2 godine sjedio na klupi Želje. U 30. minuti ti mora zbog povrede jedini špic izaći iz igre, a pored njega igra Gasal koji nema 5 utakmica od prve minute u seniorskoj karijeri.

S klupe ti ulazi Bekrić koji je još prije nekoliko godina otpisan od fudbalske javnosti, ulazi ti Hrelja od 19 godina koji je prošle sezone igrao za Goražde i za kojeg je upitno da li ima premijerligaški kvalitet, ulazi jedan Vištica od 20 godina koji ti je došao iz Kustošije i za kojeg bog zna da li isto ima PL kvalitet, ulazi ti Zec koji igra 3 utakmice godišnje, nemaš kapitena Štilića jer mu se ne igra. Ekipa na vrat na nos sklepana sa minimalnim sredstvima...i šta je poenta?

Poenta je da ovo sve što sam napisao uopšte nije vrijeđanje igrača nego baš suprotno, srce ko Trebević kad vidiš koliko problema ima klub, koliko tanak kadar imamo i momci izađu s mudima na megdan aktuelnom šampionu i pokažu lavovsko srce. I još na sve to dodaš domaćinsko suđenje i da si sa ovakvim resursima samo nekoliko bodova od europe o kojoj uopšte ne maštam ali govorim kako jeste. Šta reći nego bravo momci.
Tako je braconi :bih: samo jedna ispravka ja upravo sad mastam o evropi preko Kup a :D uz srecu I dobar zrijeb :opaopa:

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 04 okt 2021, 20:42

To sto je ekipa sklepana, ne daje za pravo igracima da kad imaš šansu da zabijes ti odeš u korner. I da imaš takav mentalitet gubitnika, pa nije Borac, Real Madrid. Sve dok budemo ovo radili mi ćemo biti jedan slabašan tim. Kad si **** u duši tu uspjeha nema.
Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 04 okt 2021, 20:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 04 okt 2021, 20:43

Jeliću, zakopane ti **** na Mekovcu i ako koga imaš na Sajmištu. Dabogda pogin'o i pridružili se najmilijima na pomenutim lokacijama. Slične želje imam i za vicu, a one najsrdačnije upućujem sve i jednom prodanom Bošnjaku u kompletnom savezu. Dabogda u najgorim mukama umirali, **** one podaničko/prodane.

Zadovoljan sam i ponosan što je Željo pokazao da se ipak može sa varalicama, kriminalcima i sl. @braco je to lijepo, školski sročio kako i zašto. Istukli su nas za 3 utakmice, a trebali smo čak i pobijediti po većini fudbalskih parametara. 3,4 puta imaš mat poziciju i zajebavaš se. Kada ste već pokazali muda, trebali ste ih istresti na sred terena i pobijediti ove jadnike. Ali nema veze, sve pohvale i idemo dalje do konačnog cilja.
Željezničar za život cijeli!

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 04 okt 2021, 20:47

MojaMalenkost je napisao/la:
04 okt 2021, 20:08
Ako moze da neko napravi kompilaciju Jelicevih greski..
Ovo je pod moranjem. 5-6 nesviranih ociglednih faulova dok sa druge strane i najmanji kontakt je svirao.
Ovako iz glave na prvu:
Cist prekrsaj nad Bojom kada ga je igrac Borca tokom pada povukao u veoma opasnoj zoni (nije nista svirao)
Subasica par puta slicno obaro Coric niti jednom nije sviran prekrsaj.
Lakat crnca nad Bojom i cist zuti karton - (svirao faul bez zutog)
Zuti karton (crveni!?) kada je nokautiran Zdunic zbog cega je napustio utakmicu (svirao faul bez kartona).
Drugi zuti karton zbog udarca Bekrica u lice ne znam ime onog seljaka sa tetovazama a i zaboli me **** (nije uopste svirao faul)
Ofsajd od metar u onoj prilici Borca.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Mahalac1987
Kontakt:

Post Postao/la Mahalac1987 » 04 okt 2021, 20:47

Benderrr je napisao/la:
04 okt 2021, 20:42
To sto je ekipa sklepana, ne daje za pravo igracima da kad imaš šansu da zabijes ti odeš u korner. I da imaš takav mentalitet gubitnika, pa nije Borac, Real Madrid. Sve dok budemo ovo radili mi ćemo biti jedan slabašan tim. Kad si **** u duši tu uspjeha nema.
Samo nam je nedostajao tvoj komentar... Mi obozavamo kad nas prosvijetlis.

Nayebem se uze i sire familije kriminalno korumpiranom savezu i svim uposlenicima!
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 04 okt 2021, 20:47

Tomo polako ali sigurno pravi od govana pitu da proste ovi nasi igraci.
Zadnja izmjena: elevenblues, dana/u 04 okt 2021, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 04 okt 2021, 20:48

Robust je napisao/la:
04 okt 2021, 20:37
jbg tesko je novinarsko pero posebno kad se treba oplesti po ns a glavni covjek ti dolazi u garažu mora se razumiti da se mogu kupiti kao "damu" iz super oglasa i da im je lakse pisati o kurvama dileti i wandi stas
Bitno je da @admin zna sastav svake vakcine i milion drugih stvari nevezanih za sport a članak o yebenom suđenju nezna i ne smije napisati.!
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 04 okt 2021, 20:48

Ovaj poen ce nas skupo kostati. Ceka nas masakriranje za ovu drskost u BL.

Bojkot I samo bojkot.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 okt 2021, 20:49

Prvo nas je Bilbija satro sa kartonima prošlo kolo protiv Leotara (Juricic, Beca, Blazevic i Vrhovac) i osakatio pred Borac, a danas Jelic pravi cirkus citavu utakmicu i nikom nista. Onaj na kraju ulijece Mujezinovicu sa dvije noge, pokosi ga, sudija se pravi lud, nista nista, nastavi igrati :puke:

Na stranu odvratno sudijsko navlacenje, one tri kontre se ne mogu halaliti. Morali su kazniti Borac na kraju, morali.

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 04 okt 2021, 20:49

Mahalac1987 je napisao/la:
04 okt 2021, 20:47
Benderrr je napisao/la:

Nayebem se uze i sire familije kriminalno korumpiranom savezu i svim uposlenicima!
To sto ćemo mi **** nekom mater i pravit kompilacija je toliko bitno nema dalje. Klub se ne oglasava, igrači idu u korner kad trebas zabit i neko ti drugi kriv. Potrudiš se da uradiš nesto a ne da sutis ko **** i da ko **** ideš na X u korner
Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 04 okt 2021, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 04 okt 2021, 20:50

Benderrr je napisao/la:
Ne slazem se sa njegovim misljenjem inace ali ovo je 100% u pravu.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 04 okt 2021, 20:51

Nesposobni novinari sa ss, de objavite kakvu golu zensku, necije auto, veliku vilu, to sto veze nemate sa sportskim novinarstvom nema veze.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 04 okt 2021, 20:54

elevenblues je napisao/la:
04 okt 2021, 20:51
Nesposobni novinari sa ss, de objavite kakvu golu zensku, necije auto, veliku vilu, to sto veze nemate sa sportskim novinarstvom nema veze.
Cekaju sta ce im debeli kamatar javit. Nase novinarstvo je x puta gore od naseg fudbala.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 04 okt 2021, 20:54

Bender je u pravu za ovaj korner,tako se postaje luzer a ne pobjednik,kakvi god da smo a losi smo ipak smo Zeljo i fkt one stvari ne treba raditi malo su ponizavajuce,haj da smo vodili pa bi i shvatio.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Mahalac1987
Kontakt:

Post Postao/la Mahalac1987 » 04 okt 2021, 20:55

Benderrr je napisao/la:
04 okt 2021, 20:49
Benderrr je napisao/la:

To sto ćemo mi **** nekom mater i pravit kompilacija je toliko bitno nema dalje. Klub se ne oglasava, igrači idu u korner kad trebas zabit i neko ti drugi kriv. Potrudiš se da uradiš nesto a ne da sutis ko **** i da ko **** ideš na X u korner
Znaci u prevodu, nista necemo dobit ako se budemo bunili i oglasavali, ali istovremeno i ne valja to sto sutimo ko pi*ke. Veoma zanimljivo...
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 okt 2021, 20:56

KONTRASVIH je napisao/la:
MojaMalenkost je napisao/la:
04 okt 2021, 20:08
Ako moze da neko napravi kompilaciju Jelicevih greski..
Ovo je pod moranjem. 5-6 nesviranih ociglednih faulova dok sa druge strane i najmanji kontakt je svirao.
Ovako iz glave na prvu:
Cist prekrsaj nad Bojom kada ga je igrac Borca tokom pada povukao u veoma opasnoj zoni (nije nista svirao)
Subasica par puta slicno obaro Coric niti jednom nije sviran prekrsaj.
Lakat crnca nad Bojom i cist zuti karton - (svirao faul bez zutog)
Zuti karton (crveni!?) kada je nokautiran Zdunic zbog cega je napustio utakmicu (svirao faul bez kartona).
Drugi zuti karton zbog udarca Bekrica u lice ne znam ime onog seljaka sa tetovazama a i zaboli me **** (nije uopste svirao faul)
Ofsajd od metar u onoj prilici Borca.
Lakat u glavu Zdunića je komotno crveni karton, bez puno price. Ukinuo ga je, iznesoše momka :puke:
Nisam siguran da je dobio i žuti za ono.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 okt 2021, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 04 okt 2021, 20:56

04 okt 2021, 20:55
Benderrr je napisao/la:
04 okt 2021, 20:49

Znaci u prevodu, nista necemo dobit ako se budemo bunili i oglasavali, ali istovremeno i ne valja to sto sutimo ko pi*ke. Veoma zanimljivo...
Kad se klub oglasio, o čemu pričaš? Kažem ti sto ce na forumu se palamudit i praviti kompilacija. De čitaj majke ti sta se piše.
by KANA

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 04 okt 2021, 20:57

Coricu cornem ti curi ili zeni kako god keru odvratni.Picko fudbal je nauka za tebe.Ovako star umalo nerazbi tv sekunda falila.Jos ima fleka po ekranu sreca mekane stvari.Ljudi ovo je bio danas masakr nad nasim igracima.MASAKR.Jeli dosta vise.Dokle

ZileZile
Kontakt:

Post Postao/la ZileZile » 04 okt 2021, 20:57

Slazem se sa svime sto su Braco i Maxi rekli. Pored dobre igre prvo moram reci da je ovo kap koja je prelila casu za sudjenje. Dosta su nas yebavali i nastavljaju iz dana u dan. Pitam se samo radi li sta ta UEFA i hoce li vise neko pokrenuti istragu???? Ovo je najveca sramota za BH fudbal od nastanka saveza!!!!

Na stranu sve ovo prije receno ovi momci zasluzuju da se pohvale. Odlicno smo odigrali ovaj mec, pad sa snagom pred kraj utakmice, ali zadovoljan, svi bi potpisali bod prije utakmice. Isto tako treba reci i da je Borac uz pomoc sudije bio zreo da izgubi, imali smo mi odlicnih sansi. Steta i sto ona Mekiceva ne udje kad pogodi precku. Sve pohvale momci, u najgoroj situaciji za klub treba biti ponos na ove momke.

Prije par kola sam rekao neke stvari protiv Ivkovica i njegove taktike. Sve sto je dobro treba pohvaliti, a isto tako i ukazati na greske. Ovom prilikom sve pohvale Ivkovicu za postavku na terenu, pravovremene izmjene i dobro vodjenje danasnje utakmice. Cestitke treneru, cestitke momci, cestitke upravo, ZAJEDNO ZA NOVI ZELJEZNICAR!!

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 04 okt 2021, 20:59

Ja mislim da ce Zec biti naredna dva mjeseca van stroja zbog onog starta Corica nad Mujezinovicem :mrgreen:
Pročepit će negdje.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 45 gostiju.