FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prijenos protiv Posušja na MojaTV 

- PeakyBlinders
- Kontakt:
ORIGINAL 1987
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma ja znam vise likova koji su pljuvali rahmana da je debil i glupan svaki put kad dobije zuti karton, a da ne kazem za crveni... svi igraci u nasoj ligi imaju odredjene mane, jer da nemaju ne bi igrali u ligi koja nikad nije imala predstavnika u evropi. Kad podvuces, nasi igraci nisu nista gori od drugih ekipa u ligi, samo su za klasu neuigraniji
Naravno ali ima ovih koji nisu u mogućnosti

Nadam se da ćemo ugovoriti kakvu prijateljsku u pauzi.
-
- Kontakt:
Sad sudija govori Vranješu, padni na centru i poklonit cu vam penal

Jarane od njega za pojacanja nikad necemo dobiti ni cent.
-
- Kontakt:
E svašta
Hajd nek je bar neko od ovih sa vrha, sa kojim cemo se ganjati do kraja sezone, napravio ozbiljan domaci kiks.

-
- Kontakt:
X je odlican za nas.Niti nam se Zeljo priblizio puno,niti nas je Borac prestigao.Borac je qurac ekipa i to govorim od pocetka sezone,kad oni ne mogu Zelju nikad goreg igracki koji je veceras igrao bez jedinog napadaca dobiti,a citavu utakmicu navlaci na njihovu stranu onda jasno o kakvoj se ekipi radi.Zakaricu istice ugovor na zimu,znaci bit ce jos 50% slabiji tad.Mi moramo sljedeci 5 utakmica izvuci 12/15 bodova,ispod toga ne smije biti slucajno!Na ovoj pauzi moraju se odigrati 2 prijateljske
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 04 okt 2021, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- feniksptica
- Kontakt:
Klub je takav da su ocekivanja uvijek najveca, no prije sezone su se manje vise svi slozili da je izlazak u evropu dobar ove sezone. Za sad smo na dobrom putu.
Citam komentare Sablicu nije ti ovo prijateljska da rotiras i trazis ekipu...yebem vas u si.su. Nit je imo prijateljske nit je imo tu ekipu da uigrava tad. Malo ste zaboravni ili vi to namjerno tako. Covjek koji neke igrace dobije u 10. kolu, koji dodje na klupu u 8. kolo koji ima jednu prijateljsku, koji je dosao u klub kad je u velikim problemima se tjera poslije 12 utakmica....
Citam komentare Sablicu nije ti ovo prijateljska da rotiras i trazis ekipu...yebem vas u si.su. Nit je imo prijateljske nit je imo tu ekipu da uigrava tad. Malo ste zaboravni ili vi to namjerno tako. Covjek koji neke igrace dobije u 10. kolu, koji dodje na klupu u 8. kolo koji ima jednu prijateljsku, koji je dosao u klub kad je u velikim problemima se tjera poslije 12 utakmica....
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Moramo uzeti bar bod Zrinjskom u gostima, uz pobjede protiv Posušja, Slobode, Radnika i Rudara u narednih 5 kola.Valja ispravljati sve dosadašnje silne kikseve, bit ce nam mač nad glavom svaki naredni meč.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 okt 2021, 20:10X je odlican za nas.Niti nam se Zeljo priblizio puno,niti nas je Borac prestigao.Borac je qurac ekipa i to govorim od pocetka sezone,kad oni ne mogu Zelju nikad goreg igracki koji je veceras igrao bez jedinog napadaca dobiti,a citavu utakmicu navlaci na njihovu stranu onda jasno o kakvoj se ekipi radi.Zakaricu istice ugovor na zimu,znaci bit ce jos 50% slabiji tad.Mi moramo sljedeci 5 utakmica izvuci 12/15 bodova,ispod toga ne smije biti.
Kljuc je dobit kuci lagane utakmice i tu pokupit bodove protiv levata, protiv zrinjskog se i ne nadam nista
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Tako je,vise nemamo prava na kiks kuci.Ove 4 ekipe se moraju dobiti apsolutno,1 kiks u ove 4 utakmice bilo bi katastrofa.Protiv Zrinjskog iskreno ne ocekujem previse,moze se uzeti max.bod,vise od toga ne.Zrinjski prejak ove sezone tako da i da izgubimo tu,ja im necu puno zamjerati(naravno pod uslovom da ove 4 dobiju se)Historicar je napisao/la: ↑04 okt 2021, 20:19Moramo uzeti bar bod Zrinjskom u gostima, uz pobjede protiv Posušja, Slobode, Radnika i Rudara u narednih 5 kola.Valja ispravljati sve dosadašnje silne kikseve, bit ce nam mač nad glavom svaki naredni meč.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 okt 2021, 20:10X je odlican za nas.Niti nam se Zeljo priblizio puno,niti nas je Borac prestigao.Borac je qurac ekipa i to govorim od pocetka sezone,kad oni ne mogu Zelju nikad goreg igracki koji je veceras igrao bez jedinog napadaca dobiti,a citavu utakmicu navlaci na njihovu stranu onda jasno o kakvoj se ekipi radi.Zakaricu istice ugovor na zimu,znaci bit ce jos 50% slabiji tad.Mi moramo sljedeci 5 utakmica izvuci 12/15 bodova,ispod toga ne smije biti.
Samo lagano,idemo iz utakmicu u utakmicu.Svaku utakmicu uci sa istim pristupom,Leotar nam je bio lekcija.Na "malim" utakmicama se osvajaju trofeji.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Posusje, Rudar i Radnik ne smiju doci u pitanje pobjede, protiv Slobode moze potencijalna patnja biti, ali nema izgovora ni protiv njih
Molim nekog ko je blizu grupe da kaze od sljedece tekme obavezno da se na trans HZ stavi zastava ARBiH.
Ako moze u BL zastava VRS moze onda i kod nas nasa. Pa nek se usudi da prekine utakmicu.
Ako moze u BL zastava VRS moze onda i kod nas nasa. Pa nek se usudi da prekine utakmicu.
-
- Kontakt:
Baš me zanima koga ce ona ubleha Starčević staviti na gol protiv Italije u petak, našeg Dizdarevića ili onog kiks invalida iz Borca, Nikolu Četkovića, koji je uostalom rezerva Pavloviću.
Željo i Velež ako pobjede narednu kući, a i mi naravno s njima.... Bilo bi baš lijepo. 
Koliko ništa nije gotovo govori samo situacija da Zrinjski u naredna kola uveže dva poraza (što nije nemoguće) sve što su gradili preko noći je na staklenim nogama. Imali bi samo 3 više od nas, a Tuzla ako dobije Borca u zaostaloj bi ih pretekla...

Koliko ništa nije gotovo govori samo situacija da Zrinjski u naredna kola uveže dva poraza (što nije nemoguće) sve što su gradili preko noći je na staklenim nogama. Imali bi samo 3 više od nas, a Tuzla ako dobije Borca u zaostaloj bi ih pretekla...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ma niko u ovoj ligi nije siguran nikad, pogotovo ne nakon 12 kola, ne kontam da ljudi tuzlu proglasavaju prvakom, a ljudi su prosjecna ekipa, nicim me nisu fascinirali protiv naseg sastava bez najboljeg igraca...Zeko87 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 22:18Željo i Velež ako pobjede narednu kući, a i mi naravno s njima.... Bilo bi baš lijepo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.