svrakino1921 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 20:36Al kako je krivo Pitarima
Sto smo odigrali Europski i s mudima
![]()

Ovo je trebalo postaviti protiv Sarajeva. Ionako ga bordo ku.rava svima glaba. Mora da su pogriješili Lešinari.

svrakino1921 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 20:36Al kako je krivo Pitarima
Sto smo odigrali Europski i s mudima
![]()
AuhAntipolitika3 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 20:43Imaju u vrhu napada Vicuelvirbaljic je napisao/la: ↑04 okt 2021, 20:40Na osnovu cega je Borac medju pet ekipa. Posteno nisu dobili utakmicu, za razliku od njih npr Sloboda je svaki bod krvavo zaradila ili Zeljo. Borac ima tri igraca u ekipi, Vranjes, Zakaric i Jovanovic, ostalo goli krs.Antipolitika3 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 20:15Realan kvalitet ekipa je
Zrinjski
Tuzla City
Sarajevo
Borac
Velez
Vjerujem da ce ove ekipe i biti medju top 5 ovo ostalo je sve amaterski zesce.![]()
Znam da moraju jer bi inače Vico otkazao suradnju .ElCartel11 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 20:49Pošto savez dopusta njihovo orgijanje na terenu mora i ovaj portal dopustiti na forumu. To su njihovi uvlakaci.
Čestitke konama na bodu u grotlu mafije i korupcije.
džaba* pa nama kiks Borca najvise odgovara mongoloiduTMmanija2012 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 20:58Gledaj pitara sto placu sto Bojac zijani bod , nisu se oni đaba ljubilI tri puta sa Vicom tokom dodijele pehara Kupa BiH![]()
Vlasnik je vlasnik
Falilo je nama hrabrosti protiv Borca, a Zeljo je to realno imao i previse. Igraci Borca su ih lomili svojim startovima, ali nista. Ove sto bi u svemu nasli neko ismijavanje Sarajeva ne vrijedi znacajnije komentarisatti, besposleni u zivotu ocito kao i vecina ovdje.Aduka87 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 21:05džaba* pa nama kiks Borca najvise odgovara mongoloiduTMmanija2012 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 20:58Gledaj pitara sto placu sto Bojac zijani bod , nisu se oni đaba ljubilI tri puta sa Vicom tokom dodijele pehara Kupa BiH![]()
Sarkazam u stilu Vujadina Boskovaavenija je napisao/la: ↑04 okt 2021, 21:13"Ambijent je bio fantastičan, bilo je puno publike, bilo mi je zaista drago kad vidim sportskog čovjeka, bez obzira što je iz politike, gospodina Milorada Dodika da dođe na utakmicu i navija za svoj klub. Za mene je to fantastično i uživao sam u tome, i svi ostali koji su ga pratili. Vidim da je na tribinama bio i predsjednik Saveza (Vico Zeljković, op.a.), svaka im čast i jednom i drugom i to je dokaz kolika je važnost ove utakmice, koliko cijene igrače i sve one koji su bili na današnjoj utakmici", istakao je Ivković.
![]()
Kao sto rekoh nemojte se zacuditi ako uskoro zatraze promjenu imena u Mile Dodik fcavenija je napisao/la: ↑04 okt 2021, 21:13"Ambijent je bio fantastičan, bilo je puno publike, bilo mi je zaista drago kad vidim sportskog čovjeka, bez obzira što je iz politike, gospodina Milorada Dodika da dođe na utakmicu i navija za svoj klub. Za mene je to fantastično i uživao sam u tome, i svi ostali koji su ga pratili. Vidim da je na tribinama bio i predsjednik Saveza (Vico Zeljković, op.a.), svaka im čast i jednom i drugom i to je dokaz kolika je važnost ove utakmice, koliko cijene igrače i sve one koji su bili na današnjoj utakmici", istakao je Ivković.
![]()
Definicija sarkazma.killafrommanilla je napisao/la: ↑04 okt 2021, 21:18Osvrnuo se kratko i na suđenje na ovom meču.
"Nemam nikakve zamjerke za suđenje, mislim da su se sudije uklopile u cijeli ambijent koji je bio fantastičan", dodao je Ivković na kraju press konferencije."
Pretacno![]()
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Hrasno15, tutankamon1905, Venom i 106 gostiju.