Mario Vrančić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mario Vrančić
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Svidja mi se sto igra ofanzivnije u Stokeu...to će nam dobro doći.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
“Zadovoljan sam i zbog ostanka na Ostrvu. U Engleskoj sam već četiri sezone… Poseban osjećaj je igrati ovdje”,istakao je Vrančić, koji je prošlog ljeta bio i na meti klubova iz Njemačke, kao i Rijeke i mađarskog MOL Fehervara.
“Posebno su bile zanimljive ponude iz Rijeke i MOL Fehervara. Toliko su me iznenadile i finansijski bile vrlo interesantne da sam čak i bio na pregovorima. Mađari su posebno bili konkretni i nudili mi ugovor tri godine. Ipak, presudila je želja da igram u Engleskoj, gdje su me još tražili Derby County i Middlesbrough”, zaključio je Vrančić razgovor za Avaz.
Ovaj MOL hoce samo nase igrace.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
nisi ti elvis fuk ing saric da trcis na neciji mig, neka si im sada lijepo shuknuo.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Pa mozda je stvarno povrijedjen. Prije nekoliko dana je za avaz dao ovu izjavu:
Sretan sam što sam ponovo dobio poziv iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine - rekao je Vrančić u razgovoru za „Dnevni avaz“ i dodao:
- Dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje selektora Ivajla Peteva.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], bhfanatic14, Blackwargreymon, BosnianDragon2024, CHR, COYGBiH, Cwirek, delko, Drum, Edincapitano, Fudbalbr1, galia95, Goalgetter, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], Hajdeee, harko35, Hrammm1921, invincible1921, itatabisine, izdzezveubrazil, Jegres, Kaunas, kolezeljovac, MostarNeretva, napapijri1987, Principatus, RaymondRed, relativizam, RobijasiZenica1988, s4mke, Sheyi, SHZ82, signalidunapark, Slobodanpad1945, tuzlanskinacin, Vaya, Venom, VolimBiH96, WeekendOffender, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zikerrz21 i 438 gostiju.