Hebibovic je tobe moroncina mrtva
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Tupane, valjda znas citat. Procitaj taj clanak. Da se Ivica nije potrudio i gubio svoj obraz kod debilnih politicara tad bi se fudbal prestao igrat na nasim livadama.
Picka ti materina bezobrazna.
Picka ti materina bezobrazna.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- svrakino1921
- Kontakt:
Dokazani neprijatelji BiH. Unistavaju sve sto ima veze sa drzavom. Partizanovi “grobari” i grobari BHfks74 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 21:41Spišali se sa njima, oni njima pustiše prošle sezone. Prosto im se sklanjali, vidiš kako im se ulizguju. Niko ne može igrati u BL zbog sudija i drugih stvari, eto željkan dobar može.Hebibovic je napisao/la: ↑04 okt 2021, 21:34"Ambijent je bio fantastičan, bilo je puno publike, bilo mi je zaista drago kad vidim sportskog čovjeka, bez obzira što je iz politike, gospodina Milorada Dodika da dođe na utakmicu i navija za svoj klub. Za mene je to fantastično i uživao sam u tome, i svi ostali koji su ga pratili. Vidim da je na tribinama bio i predsjednik Saveza (Vico Zeljković, op.a.), svaka im čast i jednom i drugom i to je dokaz kolika je važnost ove utakmice, koliko cijene igrače i sve one koji su bili na današnjoj utakmici", istakao je Ivković.
Uvjek sarkasticni skretnicari![]()
![]()

- svrakino1921
- Kontakt:
Bolje da se nije niti zalagao, fudbal se ovdje igra zbog lopova i saveza. Sj.bali su i reprezentaciju i klubove, umjesto da se napreduje svake godine se ide unazad. Izgleda da im je to i bio cilj.
Je li suđen ofsajd kod ove prečke na 1:42?

Kilometarski.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
ti što kazes sve je kontra toga !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
To je drugi par cipela. Sto mi u svemu idemo pogrešnim putem. Umjesto Usanovica dosao jos gori Begic. To je nebitno u ovoj prici , nego kako ovo (nemam pravog naziva za njega) izvlaci iz konteksta neke naslove.
Usranko jedan.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
-
- Kontakt:
Zamisli ovaj pomocni je evropski, ima evropsku znacku..
Ti si naša ljubav jedina!
Kontam ja mnogo dobro prvo pises Tuzla nece biti u prva 3 ove sezone a ljudi su trenutno najjaci u ligi ! Ide Djokanovic za 2m Eura ! Sudija najbolji u ligi lik blage veze nema i tako dosta mi je tvojih ispada ovdje na forumu definitvno kanta godine ove sezone. Lijep pozdrav !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ovo je čak mali offside kakvih se znalo ne svirati u BL.fudbalfudbal je napisao/la: ↑04 okt 2021, 22:05Zamisli ovaj pomocni je evropski, ima evropsku znacku..
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Pa novo pravilo vico uveo, ofsajd borcu se ne svira ako je jednak ili manji od 2m
Sve cisto
Sve cisto
godrina je napisao/la: ↑04 okt 2021, 22:02To je drugi par cipela. Sto mi u svemu idemo pogrešnim putem. Umjesto Usanovica dosao jos gori Begic. To je nebitno u ovoj prici , nego kako ovo (nemam pravog naziva za njega) izvlaci iz konteksta neke naslove.
Usranko jedan.

Ko je postavio tog begica?

Ja i dalje kazem da Tuzla nece biti na kraju u top 3. ako sam rekao za Djokanovic ( ne znam vise) onda stojim iza toga. svaka budala zna ( osim tebe ) da je za sudiju suplja. sto su neki iz Zelje kad je Sarajevo igrao u BL isto pricali za sudiju. i ja to sada samo vratio . svi mi znamo da je sudija danas ( i protiv Sarajeva) jedna velika nula bio.
Nije,Bender je nakon toga sto je lopta otisla u gol aut u nastavku akcije,istu vratio sa mjesta predvidjenog za to,tj sa ruba peterca,sto znaci da ofsajd nije podignut.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2 i 107 gostiju.