Bas tako ,popisao se po njima kulturno

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bas tako ,popisao se po njima kulturno
Pa što gore neko napisa, skupila se svita i svi očekivali trpanje Želje. Kad ono prc. A kako je zadovoljan suđenjem vidjelo se na prenosu
Vidis da su teferic napravili, okupila se citava familija kontali eh sada ide 3-4 komada ali kurkolijevapolutka je napisao/la: ↑04 okt 2021, 21:47Pa što gore neko napisa, skupila se svita i svi očekivali trpanje Želje. Kad ono prc. A kako je zadovoljan suđenjem vidjelo se na prenosu
Ovaj ko da nije ni gledao nasu protiv Leotara. Valjda kontao "lako cemo"."Možda smo malo iznenađeni Mujezinovićem na beku. On je dosta ofanzivan, ali odradio je dosta korektno. Mogu da pohvalim Željezničar da je kvalitetna ekipa. Mislim da to kolega Ivković dosta dobro radi i da je Željo već sada respektabilna ekipa”.
U ovom dijamantu bi Zeko i Juričić u tandemu mogli razvaljivati u vrhu napada. Samo ne znam mogul' više sebi stalno lažnu nadu davat da se Zec neće povrijeđivati svako malo. Kako god imamo izbora sa ta 2 napadača u dijamantu u vidu Juričića, Zeca (samo bože zdravlja), Gasala, Zdunića i Jaganjca.Mamba21 je napisao/la: ↑04 okt 2021, 21:44Momci su odigrali vrhunski.
Sedad koliko god da je loš, on je najbolji asistent u ekipi, dobro se snalazi u ovoj dijamant taktici jer igra prirodnu poziciju.
Gasal podsjeća na Zakarića kad uleti sa krila u sredinu, moglo bi biti od njega nešto.
Zec je klasa, vidi se kako su se štoperi Borca prepali kad je ušao.
Tomo, samo jako! U kost!
Možemo i moramo se boriti za Evropu!
To mi šega bi. Jesul' svi bh. treneri toliko ograničeni, ne ide mi u glavu. Yebote pa valjda si analizirao prethodnu utakmicu protivnika. Isto je Miljanović izjavio večeras da je skontao da će Mujezinović igrati beka kad je vidio na zagrijavanju. Nisam mogao vjerovati kad sam to čuo. Samo se okrenuti Hrvatskoj i dovoditi njihove trenere i mlade igrače, ljudi se 50 godina ispred nas.LjoZee je napisao/la: ↑04 okt 2021, 21:50Ovaj ko da nije ni gledao nasu protiv Leotara. Valjda kontao "lako cemo"."Možda smo malo iznenađeni Mujezinovićem na beku. On je dosta ofanzivan, ali odradio je dosta korektno. Mogu da pohvalim Željezničar da je kvalitetna ekipa. Mislim da to kolega Ivković dosta dobro radi i da je Željo već sada respektabilna ekipa”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.