Mislim da je do kofeina, ali eto, ako neko ima neki koristan savjet, dobro bi došao.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Je li ima neko problema sa drhtanjem ruku?
Mislim da je do kofeina, ali eto, ako neko ima neki koristan savjet, dobro bi došao.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Padu drustvenih mreza mogu pozeljeti jedino da potraje.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Check
- feniksptica
- Kontakt:
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ček
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Nemoj piti kofein. Ja sam prestao ima par godina i pijem kafu bez kofeina (tegla skoro duplo skuplja), ali ne odgovara mi ni laktoza a izbaciti cu i gluten
Uglavnom, kofein ti moze to isto uzrokovati kao i manjak sna i neredovna ishrana. Znam momka kome se tresu ruke kao da je na antartiku ali on ima tu rijetku bolest (za tako mlade godine), strasno vidjeti.
Hvala brateNeutral je napisao/la: ↑04 okt 2021, 23:00Nemoj piti kofein. Ja sam prestao ima par godina i pijem kafu bez kofeina (tegla skoro duplo skuplja), ali ne odgovara mi ni laktoza a izbaciti cu i gluten![]()
Uglavnom, kofein ti moze to isto uzrokovati kao i manjak sna i neredovna ishrana. Znam momka kome se tresu ruke kao da je na antartiku ali on ima tu rijetku bolest (za tako mlade godine), strasno vidjeti.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Koja ljepota bez fejsbuka i instagrama

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- AshburtonG
- Kontakt:
Gej Lobi izvrsava uspjesno konverzije i regrutuje nove clanove. Nije kao selefijski lobi foruma. 
@surreal
Provjeri i secer za svaki slucaj. Mislim da to mozes i u apoteci.
Provjeri i secer za svaki slucaj. Mislim da to mozes i u apoteci.
-
jolicnikola
- Kontakt:
Bilal Bosnić je tek izasao prije 10 dana iz zatvora.AshburtonG je napisao/la: ↑04 okt 2021, 23:03Gej Lobi izvrsava uspjesno konverzije i regrutuje nove clanove. Nije kao selefijski lobi foruma.![]()
Sacekajmo malo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Još sad instaliram Heroes of might and magic 3 i udri
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Ako je neko bio zaposlen pa je dobio otkaz a prvi put se prijavljujenna biro (nije nikad bio prijavljen na biro), neka mi napise sta je potrebno od dokumentacije za prijavu. Moze na PP, pitam za dobrog kolegu.
-
jolicnikola
- Kontakt:
šta učini crna Matea, Matea 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 70 gostiju.